fredagen

Heej, nu är jag här igen. jaa som ni sett på visa håll har det ju rengnat och det har ju inte varit så kul men men. det va just i dag jag och mina två kompisar skulle döma matcher i våran skolan för vi är med i så kallade skolan IF. Vi skulle träffa alla vid ekerö vallen men ingen va där.så möte vi en fröken som sa att vi skulle vara i våran gympasal istället som var ganske skönt för att det rengnade ju. men ja dt va då jag som skulle börja döma. det gick väl sådär man behövde inte göra så mycket bara visla i viselpipan. sen va det då mina kompisars tur det gick bra för dom. sen då när det va slut skulle alla dom vi dömt få en glass och gisa det fick vi med. det va pigelin. inte världens godaste glass men den går ner. sen när vi ätit up den skulle vi tillbaka till våra lektioner och det va ju såklart den tråkigaste lektionen NO. men vi va bara med i 40 min sen slutade vi. då hade vi lunch och sen gympa. sen när jag kom så var mamma hemma  och vi pratade om lite namn till mitt nya syskon. 
Förslagen på syskona va typ Moris om det va en kille men dom flesta tycker det är jätte konstigt men jag tycker det är ganske coolt. Om det skulle bli en tjej kommer jag inte ihåg vad vi sa men vi sa nåra stycken.
jaa det va väl allt, eller just det jag fick ett mms av pappa vid halv 4 tiden och det va en bild på en cross. han hade alltså köpten en till min lille brorsa. jag bad honom hämta mig och sen skulle vi åka och lämna den vid min cross hos min farmor och farfar. vi provstartade den och den fick jätte fort men det va kul. jaa det va allt jag gjort i dag.
blötta pussar/ ronja
image5  image7 image6
Till vänster är då visselpipan och sen brorsans cross med 50cc och sen tidtagaruret.

Onsdag efter middag/kväll

jaa hehe nu sitter jag här igen och chattar på msn med mina kompisar. Jag har precis kommit hem från skolan (15.20) jag ska snart åka och köra cross i skå. jag har en yamaha 85cc. När jag gick från skolan träffade jag min mamma, hon skulle på öppet hus. Just då märkte hon mina sugmärken jag har fått och hon typ bah ronja woow typ och sen gick hon, det va ganske pinsamt.

image3  image4
här är dom jag och min cross kanske lite killigt men ändå det är kul.

Onsdagens håltimme.

Nu sitter jag här framför datorn igen. Det är ju som vanligt (?)
Vi har haft mentorspass och har nu en härlig lång håltimme! Strax är det dags för lite icecream men Malin envisade sig med att jag också skulle ha en blogg så vi ska nog fixa lite med den först. Gå gärn in och titta på hennes; www.baraamalin.blogg.se
Igårkväll när jag satt vid datorn och chattade, så ropade mamma på mig. Jag trodde typ att hon hade sett mina sugmärken och att hon skulle dampa, men goda nyheter blev det!
Gissa vad? (aa)
- JAG SKA FÅ ETT SYSKON.
Om jag ska vara helt ärlig så vill jag att det ska bli en flicka. En liten söt Maja? Fast det heter min kusin, men ändå. Jag skulle ju bli glad för en kille, men det är roligt att sätta upp håret & köpa rosa kläder till tjejer, (fniss).
Men nu ska ni få se bilder på dagens outfit.
Blöta kyssar / Ronja

image1    image2
Vit t-shirt, H&M 49,50:-
Ljusa jeans, G-STAR 1200:-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0