VALBORG

Heej bloggen, förlåt att det inte har bliriv något bloggande. jag har inte hunit. Det har varit massa plugg och massa crossåkning. I dag är det äntligen valborg iallafall. Jag ska till landet och både köra cross och fira valborg. Jag skulle velat varit hemma och träffat wille och träffat kompisarna men det blev inte så.

I dag i skolan hade vi 2 prov och ena var matte. Det var så himla svårt så vi får väl sde hur det gick. Sen var det engelskan och det var också ganska svårt.

I går var jag också på crossbanan hela kvällen. Det var kenta träning. Så himla kul. Lilla Johan var också där och kollade lägget med linus och gänget. dom såg gansak häpna ut när nästan alla kom hoppande på platon, hehe. Det blir ännu mer crossåkning i helgen i strängnes. Det ska bli jätte kul.

Men nu har jag precis packat klart och snackat lite med wille. Jag saknar honom jätte mycket. vi vi ska väl träffas snart.


Lite god milkshak jag blandade ihop nu när jag var hemma.
Hallon, lite grädde och lite mjölk.

ha en trevlig valborg

// Ronja

Sol + Våfflor

Ennu en dag i solljuset och jag ska nu plugga. Vi gjorde våfflor på humkunskapen i dag och dom blev riktigt goda. Jag sak inte göra något speciellt i dag förutom att plugga, plugga och plugga. Det är värkligen inte kul om man säger så. Jag ska ta och börja nu så kanske jag kan hitta på något roligt ikväll istället.

puss puss


Malins och mina fötter

Frida och elin fick inte vara med, hehe. Dom var ute med fridas lilla hund

Här är min våffla. Dom var riktigt goda, hihi

// Ronja

Grönan 09


Här är vi tjejer + lilla linus. Vi satt just där på donken och skulle äta lite middag efter en dag på gröanan
// Ronja

Gröna Lund 09

Heej bloggen

Kom för en stund sen hem från Gröna Lund.
Har tillbringat hala min dag där emd elin, sandra, emelie och resten av deras familj. Vi hade jätte kul och elin åkte insane. Jag vill åka men jag vågade inte, hehe. Det var väldigt mycket folk så vi han inte åka så himla mycket. Men det var lagom. Jag spelade in några videos när vi åkte och sen tog vi en gruppbild på oss tjejer när vi satt på donken efter grönan. Jag lägger upp dom i morgon. Är ganska yr i skallen nu så jag ska nog sova. God natt så syns vi i morgon och jag ska se om jag kan lägga upp filmerna på bloggen. puss på er

// Ronja

09.00-15.00

Heej bloggen
Dagen har varit riktigt rolig i dag. Så himla härligt. Jag har varit uppe och kört cross i dag mellan 09.00-15.00. Det var riktigt kul. Jag var på crossträning som började vid 09.00 tiden och detv ra så himla kul. Sen var det fri åkning för alla. Det var jätte torrt så det var ganska svårt att se ibland. På onsdag är det ännu en träning som båda jag och pappa kommer att gå på. Ikväll händer ingenting speciellt för mig. Är så himla seg i kroppen från dagens körning.

Ha en bra lördagkväll.

// Ronja

GRATTIS PAPPA

Heej bloggen
Det har inte varit så bra bloggande dom senaste dagarna. Har inte hunit så mycket. Igår körde jag cross och det gick ganska bra förutom att jag höll på att duyka ner framför hjulet i ett litet hopp, hehe. Wille var också där men han körde inte. han var bara uppe och kollade med sin pappa och lillebrorsan fredrik.

I dag var det pankakor i skolan och jag och tjejgänget hade tävling om vem som åt mest. MEn vi var så sent ute vi lunch så det tog slut. Jag han bara äta 10st, hehe. Det är ganska många. Men det var ganska lika mellan oss när det tog slut. Sen drog jag till stan men M. Vi hade riktigt mysigt med mycket skratt. Jag shoppade ingeting för typ första gången.

I dag fyller pappa år så vi ska grilla och ha en mysig middag. GRATTIS PAPPA !
Sen ska jag träffa malin en stund efter maten. MEn jag komemr inte kuna vara ute så länge. Jag ksa upp tidigt och köra cross i morgon.
Här kommer iallafall lite bilder från mig och malin.


Mala

Lille jag

// Ronja

Plugg

Heej bloggen

Idag var vi på en teater i centrum. Den var inte så bra tycker jag. Den höll på i ca.2 timmar men det blev mest prat med varandra. Sen när den var slut skulle jag och malin ta bussen hem. Men vi bestämmde oss för att gå till birka skolan och hälsa på Wille. Han hade gympa så vi kikade in. Sen när den var slut slutade han för dagen och han och hasn kompisar följde oss till bussen och där stod vi alla och vänatade på olika bussar. Men nu är jag hemma och pluggar. Så himla tråkigt. Man jagska köra cross i morgon så jag passar på att plugga i dag då. Vi syns i morgon. puss puss.

// Ronja

Mör i kroppen

Heej bloggen
jag kom för en stund sen hem från crossbanan och jag är ganska mör i händerna och i bena. Det var en riktigt rolig körning men det var väldigt torrt. Det blir ännu mer körning på torsdag och då ska pappa också köra så jag måste hjälpa honom i cafet då. Men nu ska jag sova, är riktigt trött. så godnatt alla bloggläsare. Puss puss

// Ronja

Ny Outfit



// Ronja

Mycket cross i veckan

Dagen fortsatte med att jag sen efter en lung stund hemma trog ut med erika ett tag. Vi drog till centrum och fotade lite och vi tog en glass. När vi sen väntade på bussen möte vi wille som skulle hem. Han hade crossträning. Jag skulle igentligen också valat gå men jags ka ändå köra massa cross den här veckan. Jag följde med erika till hennes träning och sen åkte vi hem. När jag kom hem berättade pappa att han hade fixat min tomgång på hojjen och jag blev överlycklig. Nu blir det lättare att köra. Men nu ska jag plugga för i morgon hinner jag inte så mycket. Jag kanske inte hinner blogga heller. ska ner och värma upp hojjen. Men ha det så bra, så syns vi. puss puss

// Ronja

Shopping

I dag var jag i solna och Erika följde med. Hon hade sett på min blogg att jag skulle in så jag fick ett sms vid 8 tiden i morse om hon kunde följa med. Självklart. Det blev lite shopping för mig men erika kollade bara runt lite.

Dagens shopping blev :


Två bh:ar som kostade 129kr/st från H&M

En cool jacka/ tröja som kostade 199 kr på vero moda

En t-shirt från gina och kostar 99:-

Sen ett nitskärp som man vrider 2 varv runt där man ska ha det. Från Gina och kostar 129:-

// Ronja

Teater

Heej bloggen.

I dag har jag varit på Göta lejon och sett High school musical med min gudmor. Den var jätte bra. Jag fick det i present av henna och familjen när jag fyllde. Men nu är jag hemma och snart börjar Wipeout som jag ska kolla på. Det var jätte länge sen jag kollade på det. Har missat ganska mycket. I morgon har vi studidag så jag ska till solna en stund på morgonen och köpa nya bh:ar och sen ska jag kanske träffa Wille när han slutar. Puss puss

// Ronja

Pasning

Nu är jag hemma från bion. Den var så himla bra och vi hade så himla kul. Om en stund ska jag passa lillebrorsan. Mamma ska åka och handla. Jag har inget planerat i kväll med i morgon ska jag på high schoool musical med min gudmor som jag fick i present när jag fyllde nu i mars. Det ska bli jätte kul och det var gansak länge sen jag träffade henne.


Erika på bussen

hehe, vi hemma

en till när vi är hemma

// Ronja

Biiiio

Snart bar det av till bussen, ska på bio med Erika. Crossen blev som nya men jag frös så himla mycket om händerna av allt vatten. Jag och erika ska till sergel och se 17 again med Matthew Perry och Zac Efron. Det ska bli så himla kul. Vi har inte varit med varandra på jätte länge så det kommer bli kul. Jag kommer ha kameran med mig så vi får se om det hinner bli några bilder. puss puss och fortsätt med att ha en trevlig lördag.


Bilden är tagen för 1-2 år sen när vi var på en tur i nästan halv stan. Det ska vi göra om i sommar.

// Ronja

Cross

Heej heej.
Jag ska snart dra mig till crossen och göra den lite fin och ren. Den är fortfarande gräsig så jag ska göra den lite ren innan nästa åk. Har precis damat av mitt rum. Så jag ska dra mig till bussen strax. puss puss

// Ronja

Shoooooes

Heej bloggen.
I dag var jag i stan med tesse. Det var riktigt mysigt.
Vi började på hötorget och jag var inne i varenda stortaffär och letade efter ett par nike skor som jag ville ha. MEn dom fanns inte i min storlek i någon affär. Men sen tillslut hittade jag dom i affären scorett. Jag blev överlycklig. Tesse hittade present till sin kompis och sen blev det inte så mycket mer. Så vi drog oss hemmåt. Tesse tog 177 och jag tog 302 hem. Så jag har precis nu ätit lite middag. Jag var jätte hungrig. Men nu sitter jag med mina skor på och går runt lite hör och där för att gå in dom lite.

Ha en trevlig fredagkväll. Själv har jag inte så mycket planerat mer än att jag ska tvätta hojjen i morgon någon gång i morgon.



// Ronja

Outfit

Såhär ser jag ut i dag.


Fram

Bak

// Ronja

Birkas konsert

åååhh nu är jag hemma igen. Jag och elin har kollat på birkas vår konser. Wille skulle vara med i den och spela el gitarr. Han var faktist jätte duktig. Jag träffade också mimma som tog hand och mina och elins skor och gav oss en siffra på våran hand och sen en liten papparslapp som dom la i skon. Jag fick nummer 14 och elin fick nummer 13. När vi kom ditt snackade vi lite med wille innan det började och sne skulle han upp på sen med sin grupp och göra sin låt. Efteråt hittade vi inte wille på en stund så vi gick och hälsade på hans vänner som stod och sålde korv. Det var Svante och Max. Dom var riktigt duktiga, hehe. MEn sen kom wille och han skrämde livet ur mig och vi 3 gick och satte oss hos två andra av hans kompisar. Fredde tror jag han hette och den andra kallar jag och elin björn för han var så lik björn Gustavsson. Men nu är jag hemma, jag och elin gick hem och det är inte så långt tar bara ca.15 minuter. Så jag ska ta fram lite kläder för morgondagen och ja fixa lite. Men vi syns i morgon. puss puss.


påväg till konseren

Jag wille och hans två kompisar

Elin

hehe. fin fin.

Lille Wille och lille jag

// Ronja

So - skrivning

Heej bloggen.
jag försökte skriva från mobilen i skolan i dag. Men det gick inte så bra, hehe. Vi hade iallafall so skrivning i dag. Det gick ganska bra. Men vi får väl se vad min lärare säger. Ikväll ska jag och elin kanske ner till bollhallen och kolla när birka skolan har konser. Dom ska typ sjunga in våren eller va det var. Men sen har jag inget annat för mig. Jag har också världens träningsvärk i både rygg och mage sen jag köra cross i går. MEn vi hörs kanske i kväll. puss puss

// Ronja

Lite hopp här och där

Heej bloggen.

Jag kom precis hem från crossbanan och det var det roligaste jag gjort på länge. Jag hade det ganska krångligt i början för den dog hela tiden på tongången. Så himla jobbigt. Men sen gick det faktis bra. Jag hoppade lite i dag också. Så himla nice.  Det blev också första ramlingen på nya hojjen. Som tur var gjorde jag inte illa mig men den ville inte gå igång efteråt. Men nu ska jag läsa lite so som är till i morgon. Vi syns i morgon. puss puss



// Ronja

Crossträning

Heej bloggen,

Jag ksa snart på crossträning och det ska bli så himla kul. Hinner inte skriva mer nu. puss puss

// Ronja

No shoes

Heej bloggen,

Idag har det varit en lung och skön dag förutom att jag har haft ont i huvet hela dan ästan. Ska inte klaga. Efter skolan idag fick jag skjus av min farfar ner till centrum. skulle köpa ett par skor som jag sett på sportextra. Men när jag var där nere fans det inte i min storlek. Så jag åkte hem igen. Det blev massa plugg när jag kom hem så jag har inte gjort så mycket annat. Men just nu fixar jag fram lite kläder som jag ska ha på mig i morgon. vet inte riktigt va det blir men det ska bli något ljut och inte mörkt.

pusss puss så syns vi i morgon. Jag kanske inte hinner skriva något i morgon för jag ska på crossträning. Men vi får se.

// Ronja

Nickelback - Gotta be somebody



Den här låten hör jag nästan hela tiden på radion och jag tycker den är så himla bra.

// Ronja

Stenbrottet

Heej bloggen

Idag har jag varit med frida. Vi åkte sen och träffade robin och wille. Vi gjorde inte så mycket men vi gick till stenbrottet och kastade lite sten i vattnet. Sen behövde jag och frida åka hem för frida hade träning.Så när jag sen kom hem bestämde jag mig för att åka ner och tvätta crossen. Men när jag satt i centrum kom aldrig min buss så jag satt där och väntadede i en halvtime på nästa buss. När jag sedan var frame var pappa där och han hade precis gjort klart med sin hoojj. Satt på nya dekaler. Blev faktist riktigt bra. Det var MONSTER märket. nu är det bara några av mina Dekaler som fattas.

Men nu ska jag äta snart.
puss puss på er


Robin och Wille

Lilla jag

Frida

// Ronja

Hemma

HEEEEMMMMMMAAAA !

Nu är jag hemma efter en helg på landet. Det har blivit mycket cross och det var första gången jag körde den nya. Den var faktist riktigt skön att köra. Det blev inte så jätte mycket firande med påsken men det var jätte mysigt och vi åt goda middagar varje dag. Så i morgon ska jag tvätt hoojjen. Den är lite gräsig, hehe. Sen på onsdag ska jag på en crossträning mellan 6 och 9. Det ska bli riktigt kul. Men hoppas ni har haft ett skönt påsklov? :)

Vi syns i morgon puss puss


Brorsan och jag vid min hojj. Han vill provsitta medans jag skulle vila händerna lite. Så det var bara för honom att hoppa upp. Den är lite stor för honom bara, hehe
// Ronja

GLAD PÅSK

Heej bloggen.

Onsdag:
Går var jag i solna en snabbis och sen möte jag malin påvägen hem. På kvällen skulle hon sova hos mig och vi satt uppe på mitt rum och myste med lite popcorn och filmen sex and the city.

Torsdag:
Dagen började med att jag och mamlin vaknade vid 11 tiden och åt lite frukost. Sen skulle hon hem vid 1 och jag började där efter packa. Linus kommer till mig snart också. Vi ska byta presenter. Det var ganska länge sen vi fyllde men vi båda har inte haft tid att köpa och ja. Men sen drar jag till landet. Det ligger i Strängnes om någon undrar. Där ska jag myssa och köra lite cross.

Ha en trevlig påsk. Kommer inte ha någon data där ute så jag kommer skriva när jag kommer hem. puss puss på er alla så syns vi snart igen.

// Ronja


Solna

Heej bloggen

Nu drar lilla jag till solna en snabbis. Jag ska köpa present till min killkompis linus. Sen ska jag vara med malin när jag kommer hem. Ha en bra dag.

// Ronja

Fått färg

Heej bloggen.

I dag har jag varit med elin igen. Vi har solat hela dagen och hennes syster var också med och solade. Jag har faktist fåt fäldigt mycket färg.(STOLT)

Vi skulle ha träffat wille nu på kvällen men det blev inte så. Saknar honom jätte mycket. Vi vi får se hur det blir dagarna här framåt. Ikväll sak vi ut och då ska vi träffa elins lilla kusin jimi och då sak vi se vad vi hittar på. Jag lägger ut lite bilder som jag och elin tog när jag kommer hem. puss puss och ha en bra kväll.

// Ronja

Sol hela lovet?

Gud vilken solig dag. Så himla härligt. Jag var först och klippte mig. Det blev faktist ganska bra fast hon var tvungen att kapa en bitt på längden. Det blev också en sne bena och lite klippt itap. Jag lånade brorsans BMX cykel så det gick både snabbt att komma hem och komma dit. Hade inte så mycket att gör hemma så jag drog ner till crossen och där träffade jag pappa. Han hade satt på mina nya dekaler på min hojj. Det blev riktigt bra. Så nu ser man att det är min hojj. Det står lixom ronja på dom. Sen drog jag med pappa på ett jobb i Sommarstan hos våran crosspolare. Han skulle ha lite hjälp med en el sakt. Förstår mig inte på det där riktigt, skulle bara få en stöt. Juste Wille ringde också mitt i alltihoppa. Han frågade om jag vill komma till stenhamra ikväll med typ elin. Men elin orkade inte. Hon kommer nästan snart hem från stenhamra och då orkar men kanske inte åka tillbaka igen, hehe. Så det blir ingen träff i dag heller. Men jag ska iallafall vara med elin ikväll så det blir ingen hemmasittande kväll själv i kväll. Vad ska ni göra i kväll?

Här kommer iallafall lite bilder på dagen och mitt nya klippta hår.


Det fattas nu bara dekaler back, fram och vid framhjulet. men dom kommer om några dagar.

Jag och hojjen

Inte bästa bilden på nya håret. MEn det syns iallafall att jag har klippt snebena

Tog också fram kepan i dag.

klockan är ca. kvart i 6 och det är fortfarande blå himel. Så himla härligt. Hoppas det fortsätter såhär hela lovet

/ Ronja

Outfit



// Ronja

Klippning

Heej bloggen.

I dag ska jag äntligen klippa mig. Har så himla slitna toppar och nu ska dom bort. Fast jag ska ju spara till långt så jag vill inte klippa för mycket heler. Men det blir säker bra. Här kommer dagens låt som jag lyssnar på hela tiden. Den är så himla bra och jag lixom tänker på massa saker som har hänt. Både härliga och dåliga saker. Den spelas också ganska mycket på MTV.




Taylor Swift - Love Story

Congratulations

Heej bloggen.
i dag har jag inte gjort så mycket. Var först nere och Grattade min farfar som fyller år i dag. GRATTIS GRATTIS!

Sen drog jag hem och städade och rensade mitt rum så nu ser det någulunda bättre ut. Iallafall vad jag ser, hehe. Ikväll ska jag ut med frida en stund och vi får se vad vi hittar på. Blir väl inge mer inlägg fören i morgon tror jag.

Men ha det så bra så syns vi.


hehe, en gamla bild från när jag var påväg hem från brottningen. (Jag tror det var våren 06)

// Ronja

Dagen i bil och crossaffärer

Heej bloggen

I dag har jag tillbringat min dag för det mästa i bil och i crossaffärer. Jag följde med pappa i morse på bilsörvis och sen drog vi till lelles MC i Uppsala. Vi drog där efter till en suzuki affär och där efter till yamaha MC i hanning. Jag hittade gansak mycket grejer men det var inte så mycket som blev köpt. Vi köpte som t.ex handsyd som jag sak ha på nya hojjen och lite olika oljor. Vi var också i en MC affär vid kungens kurva och där såg jag en jätte sjyst t-shirt men det blev inget av med den. Så min dag har jag tillbringat i bil och i affärer. Som tur var var det roliga äffärer, så det var inte jobbigt.

Ikväll ska vi grilla. Det var så länge sen och det luktar så himla gott. Det blir antrekå tror jag det heter, hehe. Så hoppas ni också äter något gott till middag. Ha en bra kväll. puss puss

P.S. jag fick också hem mina och pappas nya crossdekaler i dag som vi hämtade på Ica. Det står ronja på mina och 94 som nummer.


Alla mina dekaler

Ronja, 94

Pappas dekaler

när vi var I hannings Mc hade dom också lite båtar som vi kollade på. Vi såg också en jätte stor båt som man fick gå in och kolla i. Den hade typ allt. Så himla cool. Sen var det också en botor som var mycket större än mig.

// Ronja

Sun sun sun

Tjena tjena.

Nu är det det äntligen lov, så himla skönt. Eller hur?
Skolan gick snabbt och det är så himla fint väder ute. När jag kom hem tänkte jag sätta mig ute i solen en stund men jag tog ett glas mjölk med is och ringde därefter till elin. Vi tänkte sola på taket men sen så fick vi inte det, hehe. Vi tog varsin solstol hemma hos mig och solade nästan i 1 timme. Så himla skönt. Ikväll är det inget planerat ska antagligen vara med elin efter maten men sen är det inge mer. Ha en bra början på Påsklovet så syns vi kanske i morgon eller i kväll.

puss puss


Lille elin när vi är påväg hem

hehe lille jag

Mitt goda glas med mjöl och is. Kallt och gott

// Ronja


Outfit

Dagens outfit


hehe, lugen var lite ivågen och det var lite sol i ögonen


// Ronja

Sista dan

Heej bloggen
igår blev det inget skrivande men jag var iallafall med elin. Jag ringde också och beställde min efterlängade crossjacka som jag har letat efter i typ 1 år nu. Men hon ska ringa tillbaka till mig igen så jag vet exakta priserna. Snart ska jag dra till plugget och ni får se min outfit när jag kommer hem.

ha en bra sista dag i plugget.

/ Ronja

Cykeltur

Så va det kväll och jag har precis tränat lite. Jag har också pratat med mamma lite om att ta nevel piercing. Sånafall kanske jag ska göra det samtidigt som frida på måndag. Men jag är så himla rädd, hehe. Så vi får se hur det blir. Iallafall var jag med elin för typ en gansak lång stund sen. Vi cyklade runt lite här på ekerö med charlies bMX cykel. Jag skulle värkligen vilja ha en sån. Dom är så himla sköna att cykla på och dom är så lätta. Men vi syns i morgon och sov gott. puss puss


Elwin

Lille Elin cyklar

lille jag cyklar.

Det var inte bästa bilderna på oss, hehe
God natt. i morgon börjar jag halv 11. Så det blir en lång sovmorgon för mig.
// Ronja

Mysdag

Så var näsatn dagen slut. Skoladagen slutade med att jag och elin gick hem till henne och sen träffade vi wille och Robin. Det var kul. Men vi hade inte så mycket att göra så vi gick lite hitt och ditt. Vi ringde där efter frida. Robin vill se och träffa henne. Vi 5 gick därefter till en lekpark och typ jaa hehe, hade lite kul. Sen skulle dom hem men ville ¨typ¨ glömde sin jacka, mössa och halsduk här. Så vi får träffas någon dag så han får tillbaka det.

Ikväll ska jag träffa elin och vi får se vad vi hittar på. puss puss älsklingar.


Vi i skolan

Vi igen

Såhär såg jag ut i dag

/ Ronja

RSS 2.0