Lilla Morris


Lilla Morris
Han är jätte liten. Jag fick träffa honom i dag på sjukhuset. Han var jätte söt och liten. Jag la min hand brevid honom och han så jätte liten ut. Han och mammsen kommer då hem om 3-4 dagar för han är så liten och dom måste kolla honom.
ha en bra kväll :)

Moooorriiiiiis :)<3

JAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!
Nu har lilla Morris kommit till världen. Han föddes kl.14.45. Ni fattar inte hur glad jag är. Jag vill igentligen ha en liten flickan men när jag såg bilden på lilla Morris så blev jag nästan förälskad. Han var så himla söt. haha, på bilden såg man att han hade en liten mössa och drack lite mjölk ur en nappflaska och den var mycket större än honom. Han är ju ganska liten bara 46cm och vägde 2260g. Så jag kanske ska åkte till sjukhuset och träffa honom sen om jag får komma. Så i morgon ska jag och pappa åka och köpa en vagn till lille Morris, thihihi. Jag lägger upp bilden i morgon så får ni se lille Morris.

Haa det så braa så länge
Ronja (H) Lille Morris

BB

Heej bloggen.
Nu sitter jag hemma hos min lilla mormor. Jag har precis drukigt en kopp te och ätit en muffins. Vi kom också för en stund sen hem från jimmy. Mammas brorsa. Han bor mitt imot min mormor och morfar. Vi fick middag där fast jag var inte så jätte hungrig fst jag bara har ätit en stor muffins och drukigt en fanta till lunch på sjukhuset. Jag har pratat med mamma ganska många gånger nu när jag har kommit hem. Hon har berättat att det inte har varit någon fara och att hon mår bramen hon kommer inte få åka hem. Den kan ju lixom kanske ploppa utt snart, hehe.
Det är lite sammanträffande. Jimmy mammas brorsa ska också få bebis om ca.1  vecka. Så jag ska också få en kusin. så den kan ju också komma när som helst. Det är faktist kul. Kusinen ska då bli en kille och den ska heta Roy, thihihi. Men nu ska jag gå och tita lite på tv och sen ska jag gå och lägga mig. Det har som ni hört varit en lång dag för mig och jag är jätte trött. Så jag skriver mer i morgon om jag får höra något från mamma eller pappa. Dom kanske ringer i natt och säger.Men det tror jag inte. Fast man vet ju aldrig.

Så god natt och ha en skön kväll så syns vi i morgon.

puss puss och hälsa dom lycka till där på BB. :)<3

Snart är det dags

Heej bloggen!
Nu är det så att jag inte kommer vara hemma på några dagar men jag kanske kan blogga ändå.
Det är så att min mamma är inne på BB och ska födda. Det hände i dag. Jag ska berätta allt som hände.

Det var så att vi skulle till Skärholmen och shoppa. Vi han bara ner för några rulltrappor och då sa mamma:
- ronja, mitt vatten har gått.
och jag ba:
- Ne du skojar.
-nee.
Så vi fick lov att hitta en toalett. Sen ringde mamma till Karolinska sjukhuset och berättade att hennes vatten hade gått och att hon var i Skärholmens centrum med sin dotter. Så vi fick lov att åka in och jag behövde följa med. Igentligen ska man ju inte köra bil när vattnet har gått.Men mamma var tvungen. Så jag ringde pappa och berättade att mammas vatten hade gått och jag var ganska shockad. Det är jag fortfarande. Sen ringde jag våran granne Annika och hon var i Bromma så hon kom in till oss och sen skulle hon skjusa hem mig. När vi väl kom in fick jag och mamma leta parkering. Det finns nästan inga parkeringar på det där sjukhuset det är alltid fullt. Men men. När vi väl fick parkering träffade vi Annika och hon hämtade en rullstol för mamma kunde inte gå och när vi kom till förlossningsingången fick mamma ett rum. Där kollade dom barnets hjärtljud och man fick se hur hennes värkar va. Jag har alltid velat följa med mamma när hon ska kolla hjärthjuden och nu fick jag äntligen höra. Det lätt så himmla härligt. Sen gick jag och Annika och handlade lite på ett cafe och några tidningar till mamma. Sen ringde pappa och sa att han var påväg och han berättade att han var i Vaxholm. ganska långt bort och han skulle då hem och duscha och sen få skjus av Annikas man Anders(kallas Dallas).Så jag och Annika stannade kvar med mamma tills dom kom. Sen fick mamma lov att byta rum till ett förlossningsrum och där sitter hon nu. När jag kom in där fick jag en liten ryssning och tyckte det var lite obehagligt. När vi sen satt oss till rätta kom en sjuksköterska in och skulle sätta på en apparat som man kunnde höra hjärtljuden och se när mamma fick värkar. Hon frågade också mig och Annika om vi ville ha kaffe eller te. Så Annika tog kaffe och jag tog en kopp te. Medans mamma inte fick äta eller dricka dogot. Dom hade också satt in dropp på henne och hade berättat att dom kanska skulle behöva göra kejsarsnitt. Men det var bara kanske. Själv var jag fortfarande i ett litet shocktillstånd och typ kollade mig runt hela tiden. Sen kom pappa och Dallas och lilla anna. Så när pappa kom skulla jag och Annika åka hem. Så vi alla fyra jag, Annika, Dallas och lilla anna åkte tillbaka till ekerö.
så nu har jag precis tagit en dusch. Kännde mig lite ovräch. Jag gillar lixom inte sjukhus jag har redan legat på sjukhus 2 gånger och min lillebrorsa med fast jätte länge. Så strax eller ja snart ska jag åka med snälla Annika. Jag ska till min mormor. Hon ska skjusa mig ditt. Jag pallar lixom inte vara hemma just nu. Så jag kan lika gärna åka till mormor så får jag lite sällskap.
Men jag skriver mer om jag får höra något. Ha det så bra så länge. Så hoppas jag att min lilla shocktillstånd försvinner snart.
puss puss lilla Ronja

Muffin & paj













Här är då mina mästervärk.
Det ser super gott ut och muffinsen är väldigt kladiga. Men det är det som är gott. Så nu återstår bara att vispa vanilj såsen. Sen kan man mumsa i sig lite.
skriver mer sen.
puss puss

Baknings time

God morgon bloggen eller snarare god eftermiddag.
Jag har nästan precis ätit frukost och jag han inte berätta så mycket om min kväll i gå men jag gör det nu istället.

Jag var ute med Frida. Vi skulle kolla på matchen nere vid vallen som började hals 9. Det var ekerö-skå. Det var väldigt mycket folk och vi satt nästan i mitten. När matchen sen var slut sluttade den 11-1 till skå. Ganska mycket. Men ekerö var 94 och skå var 93. Sen gick vi hemåt och skilldes åt vid en korsning som vi alltid skills åt vid. Jag gick in på daton en stund och sen kollade jag klart på filmen ¨som man bäddar¨. Den är jätte rolig och bra.

Men nu sak jag snart baka lite. Har inte så mycket att göra så jag kan lika gärna baka lite. Jag tror jag ska baka choklad muffins eller äppelpaj. Eller det kanske blir både och.

Ha det så bra så länge,
love love love

Jungfrusunds Marina

heej och håå!
Nu har jag precis hjälpt mamma lite med att moppa golvet. I dag var jag nere på jungfrunsund marina och skulle lämna min praov lapp. Jag ska praova vecka 10-11. Så det är ganska långt kvar. Men det är bra att vara ute i god tid. För en stund sen var min granne Maria förbi oss med några filmer. Hon var sjuk så hon lånade en stor påse filmer av oss. Så det blev ett litet byte. När hon sedan gick gick jag igenom påsen och kollade på alla filmer. Så jag ska nu tita på som man bäddar. Eller vad den heter. jag skriver mer sen.
hejdååå så länge

soooovdags

God natt Bloggen !


Julgalan 2006

Som ni kanska läst i mitt för föra inlägg så städdade jag mitt rum och slängde massa saker. Men då hittade jag min dumle låda som jag vann när jag var på julgala för 2 år sen. Jag hade fåt en tomtemössa och dom som fick en skulle gå upp på scen och sjunga med 6 andra personer. Då va tävlingen alltså att man skulle sjunga och man fick inte sjunga någon låt som någon annan hade sjungit och man skulle dansa lite medans man sjöng. Det som var så sammnträffande var att dan innan i skolan skulle vi lära oss att dansa. Tror det var vals. Så ena killen som hade det där sång saken började dansa med mig. Sen var det några som åkte ut och sen var det bara jag och en vuxen kille kvar. Han började sjunga en sång och ställde sig ner på knä som om han skulle fria till någon. Men det var redan någon som hade sjungit den låten och då var det bara jag kvar på scenan. Så jag vann. Jag stod och sjöng för 2000 människor och jag vann en låda med 3kg dumle, MUUMMMMS !!
Sen när jag skulle gå ner för scenen kollade alla och aploderade åt mig. Fatta kul det var och det kommer deffenetivt stanna kvar i mitt huvud hela mitt liv.

Puss puss

Outfit


Min outfit under dagen


Vintertid

Tjenare !
Nu är jag här inte hunnit skriva på hela dagen. I dag vaknade jag och det blev lite konstigt med tiden för man sak ju lixom ändra klockorna i dag. Jag åkte med mamma, pappa och min lillebrorsa till kungens kura. Dom skulle kolla lite och mamma skulle kolla på skor.Men det blev att vi inte var där så länge för min lillebrorsa skulle på kalass hos en klasskamrat, Ludvig. Sen när vi hade lämnat honom åkte vi hem och då kollade jag på en film som typ hette Bangkok Dangerous. Den var faktist bra. Men det var inge bra slut. Sen när filmen var slut skulle jag städda och fixa i mitt rum. Jag skulle ta bort mina sommarklädder. Jag älskar sommaren och det var inte så kul att lägga ner alla sommarklädder i en lådda. Men nu ska jag tita på en ny film, Annakonda 3. Jag vet inte hur den är men jag har sätt dom andra två så vi får se hur den här är då. Jag laddar upp lite bilder på mitt stökiga rum och min outfit sen.
Ha en härlig och mysig kväll.
love from Ronja





syns i morgon

God natt :)<3

Ace Ventura

Hahaha, jag har precis sett klart Ace Ventura och den var jätte rolig. Här näst ska jag se Beck som kommer på kanal 4 plus. Han en rolig och skön kväll.


Inte bästa trailen, men men :)

Nu blir det inge mer shopping på ett tag

Heej hopp!
Jag kom precis hem från solna med malin. Vi har shoppade los och köpt en present till vårna lilla kompis. Vi åkte med 10 över 12 bussen och det blev lite kriss. För malins katt Doris följde med oss till busshålldeplatsen och gick fram och tillbaka på vägen så det gick inte så bra. Men sen kom bussen och Doris var på andra sidan vägen och lekte gland löven. När vi kom fram till solna var både jag och malin lite trötta för vi hade båda lyssnat på musik på bussen. Så vi var lite sega. Men det gick över sen när vi började shoppa. Sen tog vi hos till Wook house för att äta lite Wook. Det är super gott. VI delade på en portion för dom är ganska stora. Så jag rekomenderar att ni går ditt om ni gillar Wook. sen tog vi 14.08 bussen hem. Så nu är jag hemma och ska följa med pappa ner till landet ( Farmor och farfar bor där). Pappa ska lämna skräpp och sin cross. 

Här är några bilder på vad jag köpte och på min dagen outfit.

 

Dagens shopping

Min nya kofta för 399:-

Min nya halsduk för 149:-

Ett par strumpbyxor och ett par långa strumpor
strumbyxor 99:-
Långa strumpor 49:-
// Ronja

gårdagens outfit


23/10-08




















Shoppingbilder

Nu är det såa att jag var och shoppade lite i går. Jag var i Skärholmen med min lilla mormor. Så jag tänkte visa vad jag köpte. Men just nu är det så att jag inte kan lada upp bilder :O
Så jag lägger upp dom sen.
puss puss.

X-efekt

Heeejsan hoppsan tjenixen!
Nu sitter jag här vid datorn med lille malá. Vi ska snart kolla på x-efekt. Ha en trevlig kväll. Sen ska vi mysa och tita på mamma mia.
puss puss

shopping

God morgon!
Jag sak snart gå till plugget och ha spanska. När jagh kommer hem sen ska jag lägga ut vad jag shoppade i går. Men ha en rolig dag.
Lilla ronja

Sov sött

god natt bloggen!
jag rgår och lägger mig ganska tidigt i dag. Jag är superdupper trött. Så vi syns i morgon med en pigg och glad ronja.
Sov gott allesammans :)

sur och arg

Heej bloggen!
Jag har precis ätit lite middag och jag har inte hunnit skriva något. Jag fic klixom ett lite utbrått när jag kom hem. Men nu äntligen skriver jag. Vi fick våra enfoton i dag ocg jag ser miffad ut. Det ser ut som jag kollar i kors. Men det tycker inte mamma. Så vi bråkade lite eller det var snarare jag som blev sur. I morgon börjar jag 08.00 så jag hinner inte skriva på morgonen. Men jag skriver lite senare.
Men ha en fortsatt trvlig kväll från ronjiisen.

Nivea body

Nu har jag precis smurgit in på mig en brun utan sol kräm. Det är så att all min färg som jag fick när jag var i grekland i somras är borta. Så jag tänkte fixa så jag ser lite brun ut. Men vi får se hur det går.

I morgon är det onsdag igen och det är skola som vanligt som det alltid är varje vecka. Nästa vecka är det höstlov och det ska bli jätte skönt. En hel vecka med sömn och roligheter. Jag ska kanske åka cross. Som vanligt. Men det är kul. Ingen tjejsport som dom flesta säger. Men det är kul tycker jag och det är väl huvudasken. Så vi får se hur det går.
 

Men nu ska jag tita lite på tv. Det är inte så mycket att tita på men jag får väl tita på Desprit houswavfe eller hur det stavas. Jag tycker inte det är så roligt och intressant. Men det kan ju bero på att jag typ bara sätt några enstaka avsnitt.

Dagens humör: Glad och mycket skratt
Dagens klädsel: Jeans en tröja och en halsduk
Dagens smink: maskara och puder
Dagens roligheter: Slöjd
Dagens tråkigheter: Skola
Dagens Längtan: Födelsedag, höstlov och julafton
Dagens måste: Läxor

Puss, kram och sov gott
god natt :)<3

Dagens låt



Faith Hill - This Kiss

Dagens låt



Faith Hill - This Kiss

plugg plugg plugg

heeej blogge!
NU äntligen kan jag börja skriva. Jag har suttit och pluggat no och fixat med min träningsdagbok som vi ska lämna in på idrotten i morgon. Jag ska snart ta och sätta mig framför tv. Jag är fortfarande jätte trött. Låter kanske lite konstigt men så är det. Fast just nu sitter jag och kollar på kläder och skor på olika sidor. Jag försöker hitta en klängin som jag ska ha på nobel och sen ett par skor. Men vi får se vad det blir. Imorgon börjar jag 8 så jag hinner inte skiva till er på morgonen. Men jag skriver när jag kommer hem. Jag slutar 15.00 och börjar 08.25 med hemkunskap. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men hoppas det blir något kul och något gott. 
Ha det så bra så syns vi i morgon.
puss puss



 

puss puss

heeej och godnatt bloggen!
Lite väl tidigt att gå och lägga sig men jag ska lägga mig och läsa i min spännande bok Årstamördan. Jag är ganska trött så det är därför jag ska gå och lägga mig tidigt. Men vi syns i morgon.



Min mysiga säng

Min godnatt outfit:
en tröja från New York och ett par gröna shorts från sportxtra


Min mobil och min bok

puss och godnatt
lilla ronja


Kvällens

Kvällens humör: Glad och trött
Kvällens frisyr: Nersläpt
Kvällens klädsel: korta shorts och en stor T-shirt
Kvällens säng: 3 kuddar och ett stort teke
Kvällens vill göra: gå utt kolla på Preasen Break
Kvällens längtan till: Födelsedag och varma länder
Kvällens måste göra: Borsta tänderna ( ALLTID)
Kvällens Beroende: Publishme.se
Kvällens tråkigaste: Inget att göra
Kvällens Skrivade: Bloggen och dagboken
kvällens läsande: Bloggar och min bok ( Årstamördaren)

Hakuna matata

Jag måste bar lägga upp ett inlägg till.

The Lion King - Hakuna matata



Jag kanske låter töntig när jag lägger upp en vidio på lejonkungen. Men jag tycker dom är så söta och roliga. Speciellt låten Hakuna matata. Lilla simba är så söt. Tänk att ha ett eget litet lejon och gossa med när man ska sova. Men det är nog inte så kul när det blir stor. Lite tungt att gossa med i sängen, thihihihi. :)<33333
puss puss

Lärt mig franska

Heeej bloggen!
Nu sitter jag här och chattar och jag kom hem för en och en halv timme sen. Vi fick sluta halv 3 istället på 10 i 4 i dag för våran senska var inställd. Så jag gick hem. Mamma var hemma som vanligt och hon gjorde iordning en bulle till mig. Den här veckan har vi inget speciellt bara som vanligt. Jag var också med på fridas och elins franska lektion för jag har en sån lång håltimme och jag orkade inte gå hem. Så jag lärde mig lite ord på franska. Fast igentligen har jag spanska.
 
Några ord jag lärde mig:
Min älskling : mon amour
Lilla gumman : ma puce
Jag är kär : je suis amoureux
Öppna munnen : ouvre la bouche
Sen var det några fler.


I kväll ska jag inte göra något speciellt bara ta det lungt. Jag var ganska trött i skolan i dag så jag ska någ gå och lägga mig ganska tidigt i dag tror jag. Jag har inte kunnat sova så länge elelr snarare hunnit sovit ut. Vi var ju på cup i helgen och då kunde jag inte sova så länge. Ena dagen skulle vi upp kl.08.00 och andra dagen skulle vi upp kl.09.00. Fast det är ju lite sovmorgon. Men man får väl skylla sig själv om man somnar sent på kvällen också. Men i dag ska jag försöka somna tidigt om det går. Jag kommer väl antagligen ligga vaken till 12 och inte kunna somna som händer ibland.

Men ha en bra fortsatt kväll eller efttermiddag hehe jag är inge bar på när som e vad.

puss puss ronja

Tsunami 2005 26:e december


McDonalds cupen

    

Dole - jag blöder kärlek


Läxor

heeej bloggen!
jag har prcis haft matte. Vi hade vikarie för våran riktiga var sjuk. Men nu sitter jag och frida och väntar på elin hon har inte slutat än. Vi fick sluta tidigare än dom. Jag och frida sitter nu vid varsin dator och skriver på en läxa som vi fick föra veckan i so. Vi ska svara på frågor på en film som vi sett. Den heter Supersize me. Men nu måste jag fortsätta svara på frågorna.
Ha en bra skoldag.
pusssssss

God morgon

God morgon!
Nu börjar skolveckan igen och det känns som en evighet tills fredag. Jag börjar 09.40 så jag måste börja gå snart. Men jag skariver mer när jag kommer hem.
Ha en bra dag allesammans.
pusss pusss

Pop corn

Nu sittar jag här igen och skriver. Jag har precis lagt upp lite bilder och jag håller på att få lite kort av Erika som hon tog. Jag sitter också och mummsar i mig lite Pop Corn, MUMMMS. Jag sitter också och chattar med lilla mimmsan.
men nu ska jag fortsätta äta mina Pop corn thhihihi.

Pussssss

McDonaldscupen



600 olika godisbittar

Nu är jag här igen. Jag tänkte berätta lite till. Det är så att när vi kom till vårat hotell Scandic så berättade alla att det fans en godis affär med 600 sorter precis runt hörnet så vi gick dit. Hon som jobbade på hotellet sa att det stängde 9 och kl var halv 9. Men såklar sa hon fel. Det stängde 8. Så tänk alla vi godissugna tjejer i laget kunde inte köpa godis. Men som vår räddning fans en vidio affär precis brevid godisbutiken. Så jag köpte godis för 15 kr för att ha till fredag kvällen. Sen dagen efter gick vi till godisaffären och köpte. Jag köpte godis för 39kr mednas många andra köpte för 60-70 kr, hehe.
Jag ska lägga in lite bilder från cupen sen.
ciao !

Tillbaka

Heeeeeeeeeeeej !
Nu har ännu en helg gått och jag kom precis hem från Västerås. Vi har varit på McDonalds cup som jag skrev i mina föra inlägg. Vi spelade mot tre lag på lördagen och det först lag som vi möte kommer jag inte ihåg vad dom hette men jaja. Då blev det 1-0 till dom. Sen nästa match blev det 0-0. Sen den sista var mot Hammarby (bajen). Då blev det 2-0 till oss och först gjorde Malin mål och sen gjorde jag mitt första MÅÅÅÅÅÅÅL. Haahaha jag blev så glad att jag började gråta på planen. Så alla började skratta åt mig thhihihihi. Det var supper kul och innan målet råkade jag typ trampa på en tjej så dom vi frispark. Det var sista matchen på lördagen men vi kom inte till slutspel. Men vi fick som tröst eller vad man ska säga en bonus match på söndagen. Då vann vi med 2-0 och vi fick en straff. Straffen fick tesse ta och hon träffade så då blev det 1-0. Sen gjorde hon mål igen då blev det 2-0. Sen var det slut. Då drog hela laget till McDonalds och åt lunch. Nästan alla tog en Mc chicken ( chickenburger). Det var jätte gott. Men nu har jag precis duchat och jag chattar med min kompis frida som också spelar i mitt lag. Men jag skriver mer sen.
Ha det bra, puss och kram lilla jag :)<3

Mot Västerås

Jaaa äntligen är det dags snart. Jag håller nu på att packa färdigt och fixar låtar till mp3 och mobilen. Jag är snart klar. Vi ska gå till erika klockan 20 i 6 och då ska vi till komunhuset och möta alla andra. sen är det bara mot västerås. Jag vill bara säga i mit sista inlägg innan jag åker att jag kommer sakna alla er och ni som känner elinbh som är hemma ring och gratta henne hon fyller nämligen år på söndag. Men ha en trevlig helg och hälsa mig och mitt fotbollslag lycka till. Jag kommer också sakna johan jätte mycket.

Många pussar från ronja

Dagens schema

God morgon!
Jag har precis ätit frukost och jag ska snart börja gå till skolan. Här är dagens schema.

06.45 går upp och fixar mig
08.00 spanska
09.05 so
10.50 svenska
11.50 Lunch
12.30 bild
13.40 idrott
14.40 Slutar
Då går jag hem och fixar det sista
18.00 Möta laget vid komunhuset
MÅT McDonalds

ha en bra dag på er alla
// Ronja

Mot MacDonalds

Nu är jag här igen och jag kom precis in. Jag har varit nere på gårn med erika och nu sittar jag här. VI tog en kopp te och spelade med andra ord med henke och några andar killar som också var där nere. Vi var också i ishockyhallen och kollade när a-laget tränade.
I dag hade jag också träning men det blev inte så mycket träning av det. Vi sprang spåret och sen kunde vi inte tränana på gräsplanen det var för blött. Så vi fick säga tack och hej men vi syns i mrogn. Vi ska nämligen åka på cup. MacDonalds cup med laget. Vi ska ta in på Scandik hotell och bo där hela helgen. Jag ska då sova med Erika och Tesse. Vi ska parta loss i hela vårt rum. Det ska bli supper kul.Så vi kommer hem kanske sent på söndag kväll. Så jag kommer inte kunna skriva i heleg. Man jag skriver och berättar allt när jag kommer hem. Så ni får veta hur vi haft det. Men nu ska jag fixa för i morgon och plugga lite spanska.
Hej så länge vi syns i morgon eller på söndag kväll.

Många pussar och kramar ronja och sov sött

skriver sen

Heej bloggen!
nu ska jag dra ut jag skriver mer när jag kommer in :D
ses sen<3

z610i

Heej bloggen!
Linus gick för en stud sen. Hanskulle sälja jultidningar till min mamma. Så nu skulle han trippa henom. Jag ska snart på träning så jag ska ta och förbereka lite. Men först ska jag berätta om min dag.

I dag när jag vaknade ringde inte min mobil som den skulle så min andra klocka som jag har ringde precis när jag skulle gå upp så jag han inte ligga och dra mig. Så jag gick upp och åt lite frukost. Det blev grött. Mumms, Sen gick jag och kläde på mig. Det blev taiths i dag igen. Sen fixade jag väskan med alla böcker och sen skulle jag fixa min mobil. Men såklart så ska det alltid vara något som hindrar mig på morgonen. Den slutade funka. så jag fick lov att ta min gamla mobil och stropa in alla kort i den istället och då funkade det. Men jag blev typ jätte sur på min mobil. Förut stängdes den av hala tiden. Det var jätte jobbigt. Men nu får jag nöja mig med min gamla sony z610i istället. Den har inte lika bra kamra som min föra så det käns lite konstigt men men.

Nu ska jag dra mig ner till köket och värma lite mat så jag håller mig pig och mätt på träningen. Jag skriver mer när jag kommer hem så ha det så bra,

Massa massa pussar och krama från lilla mig

Eftermiddag

Tjenare bloggen !
nu är jag med frida och vi har precis gjort engelska läxa till i morgon. Vi har också varit inne på youtube och lyssnat och kollat på musik. Sen ska vi titta på film när vi ätit. Jag tror det blir mamma Mia.
Men nu ska jag kila, tjenixen

goodi goodi

god natt blogge njag berättar om min kväll för er i morgon :)

dagens

Heejsan!
Jag kom hem från skolan för en stund sen och precis ätit lite. Jag ska snart på träning så det gäller ju att ha mat i magen. Så jag sak alldeles starx gå och byta om till mina gröna shorts och min svarta t-shirt. Sen i kväll ska jag bara ta det lungt. Jag kommer säker blogga och äta lite glass kanske vi får se. Men nu måste jag sticka jag måste städda mitt rum också och bädda sängen. Sen här är min sena outfit med mina nya lila strumpor.
 
En tröja från H&M
Taiths från H&M
stumpor lila från H&M
en halsduk som är mammas som inte är med på bilden


äntligen hemma

ååå äntligen hemma, det var så läskigt att gå hem. Jag hade varit med johan och när vid stod och skulle säga hej då kom en blå skåp bil åkade förbi oss. sen när jag började gå och var nästan precis vid min bästa kompis malin så kom den bilden åkandes. Det var 2 eller 3 killar i bilen och dom vänte och stirrade på mig. Jag blev jätte rädd så jag gick lite närmre området och så att bilden stannade lite längre ner mot gatan och dom började fixa i backsättet. Fast sen åkte dom. snacka om att jag blev rädd!! Det kanske inte låter så allvarligt, Men jag har varit med om samma sak förut med min kompis. vi skulle ner till centrum och äta korv. sen när vi kom tillbaka så kom en gubbe och han ba:
- Jag såg er vid grillen, ni stod och åt krov.
Sen bh:
 - Hopp in jag stjusar er hem kom igen.
så jag har lite i baktangkarna fortfarande. Kanske låter konstigt men så är det faktist. Men nu sittar jag precis lungnat ner mig lite och chattar med min kompis frida. Hon är lite upprörd men jag försöker lungna henne,
god natt allesammans så syns vi i morgon


Lite roliga film tips


What Happens In Vegas

just married

Juno

Dagens lilla låt

Blake Shelton Home


Dagens sena outfit

Dagens outfit



Nya benvärmare från H&M
Kofta från Gina
strumpbyxor från H&M
// Ronja

Prov

heej bloggen!
Jag han inte skriva i morse man jag skriver nu. Jag kom precis hem från skolan och jag tog ett glas vatten till mellanmål. I dag fick vi hör om vårat engelska och svenska prov. på svensk provet fick jag G och på engelska fick jag också G. Det är väl ganska bra för att var mig för jag har ju dyslexi. Men nu är jag hemma och ska skriva lite på min svenska
deckar-novell. som hon har rättat. Så jag ska fixa dom och hon tyckte den var jätte bra. Ikväll ska jag träffa min pöjkvän. jag vet inte var vi ska var amen annars är vi väl ute eller något, thihih.
I dag i skolan hade vi som vanligt en jätte lång lunchrast jag och malin och våran spanska grupp. Mellan 11.10-13.30. Så våran SO lärare janne frågade om vi ville stå i vårat cafe som vi har. Så vi passade på att göra det. Vi fick både göra oboy och tost. Men det var några konsitiga bittar i mjölken, den var typ gammal. Så om vi hör eller ser någon som är magsjuk så är det jag och malin som har förgiftat dom med gammal mjölk. Vi fick också av janne en kladkaka som en i våran klass hade gjort till middagen som inte allt var upätet som vi tog varsin bitt av det. Så snacka om att jag var mät efter den bitten. Jag har inte så mycket mer att säga om dagen men jag skriver i kväll.

Ciao! :)

god natt

Nu sitter jag och kollar på pretty women. fast nu är det reklam så jag passar på att skriva. när den är slut ska jag gå och lägga mig så jag säger god natt, vi syns i morgon.
puss och kram ronja

Only You

Hej igen!
 jag hade lite lust att lägga upp en till musik vidio. Jag har lagt upp ganska många i dag men det hoppas jag inte gör något. Jag tyckte den var lite gullig så jag la upp den. Jag letade efter en låt som jag har på min press på pea men jag hittade inte den på youyube. men jag ska äta snart. Ganska tiditg kanske man jag är lite hungrig. Jag skriver mer sen ha det så bra !
puss och kram och njut av låten.


Joshua Radin - Only You : City of Angels

A Walk to Remember

Heeejsan !
jag har precis titat på en jätte bra film som heter A Walk to Remember. Den var både sorlig och romantisk. Jag satt och grätt när jag såg den. Den är så bra. Den handlar om en kille som umgås med en så kallat coolt gäng och sen finns det en tjej i samma skola. Hon är en blugghäst samt tönt. Men sen blir dom kära i varandra. åååå den är så sorlig. Ni som inte sett den måste se den tycker jag
.


ciao

Dagens låtar

Jag hittade några låtar som jag tänkte lägga upp.

"The Reason" - A Walk To Remember

"Falls On Me" - A Walk To Remember
ciao


god morgon

god morgon !
Jag vaknade för en stund sen och gick ner och åt frukost. det blev macka och lite dricka. Men nu sittar jag här. Vi får se vad jag hittar på i dag för pappa är och kör cross som jag också igentligen vill göra. Men jag får väl göra det någon annan dag istället. Men nu ska jag gå och klä på mig.
ha det bra alla snälla människor där ute ! :D<3

// Lilla jag


första inlägget för idag

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Mätt och lite rastlös.
Är det nåt du absolut inte äter: Nej jag äter det mesta.
Kläder just nu: en stor Maxit t-shirt och korta shorts
Musik just nu: Inget
Vad sa du senast: Ska du köra cross?
Hur många kuddar sover du med: tre vanliga och 2 jätte stora
Favoritväder: Tights, långa , strumpor, lång tröja/ linne  
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en person, vatten och selfaktor.

Sparare eller slösare: sparare.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: I ett förhållande? Ja!
Hur många barn har du/vill du ha: Minst tre högst fem, om jag får bestämma :)
Snarkar du? Inte nu längre faktiskt. Om jag är förkyld kanske.
Äckligaste insekten: Fästingar.
Bästa bok? Flera självbiografier.
Stökigt eller städat i dit rum? städdat

Hur många syskon har du? ett snart 2 i december
Vad är du mest rädd för? Att dom jag älskar ska dö
Är du rädd för blod? nee men det är äckligt
Saltar du på maten? aa om det inte smakar något
Anser du att du är stark? jaa ibland :)
Brukar du sola? aaa men vill ju vara brun
Vad gör du om du får hicka? jag har nästan aldrig hicka
Röker du? naj
Snusar du? naj
Kaffe eller te? teeeeee :D

/ Ronja


Ha en skön godnattsömn

heejsan !
Jag kom precis hem från elin och vi har tittat på en film på 6:an som heter the exorcist. Den var lite läskig fast på ett annorlunda sett. Men nu är jag hemma. pappa kom och möte mig nästan när jag var hemma och elin var gullig att hon följde mig halva vägen genom en skog som jag måste gå igenom. när jag kom hem så provade jag en masars stol som pappa hade beställt och fick i förgår och ni anar inte hur mycket det kiklades på siderna av magen. Sen tog jag en tripp upp till datorn och nu sitter jag här. Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen ska jag gå och lägga mig jag är jätte trött. Jag gick upp som ni kanske vet 8 i morsen. För att jag skulle till globen.
men godnatt och sov sött !




// Ronja

Globen

heejs bloggen!
I dag var jag på globen och såg High School Musical on ice. Den var jätte bra. Sen gick jag och elin och shoppade lite på globen city. Jag köpte ett par benvärmare och ett bar långa lila strumpor. Men det blev inget för elin den här gången. Kanske nästa gång. För hon sa till mig att hon behövde en ny väska men hon hittade ingen. Sen tog drog vi oss hemåt och började fota igen. Det var faktist jätte kul. Sen skulle jag äta och sen skulle hon äta. Så när hon har ätit klart ska vi synas igen :D Så vi får se vad vi hittar på här näst. Men fortsätt ha en trevlig kväll.
Massa pussar och kramar från lilla Ronja,

Modellskolan

Nu har elin precis gåt hem och jag sitter och chattar med elin, linus och min pöjkvän johan. Elin och jag har haft väldigt
kul vi har tagit kort på varandra. Så det är bara och komma och vara modell hos mig och elin.
   

Men nu ska jag sova jag ska upp 8 i morgon. Jag ska ju till GLOBEN med elin min modell partner.
Gon natt !

Vissa föds som modeller

Hejhej bloggen, nu sitter jag här och skriver fast elin hjälper mig. Jag har precis ätit och elin satt vid min dator så länge och kollade på porr sidor som hon brukar. hon är en rolig typ hon. Vi ska snart gå ut tror jag jag ska ta ett snack med den lilla typen. Vi har också precis snacka klart om morgon dagen. För vi ska till GLOBEN! :)
vi ska kolla på High School Musical on ice. Det ska bli jätte kul. Jag och elin har tagit lite foton på varandra. Vi värmer upp kamran för i morgon. Jag hade tängt vissa er några bilder vi tog. Vi ska se utt som proffs fotograter och profs modeler. Men i morgon blir det fler bilder som ni kan njuta av.
  

Dagens låtar

 
Amy MacDonald - This is the life

Elena Paparizou - Light in Our Soul

Kläningar & kjolar

Nu är det så att jag inte har så mycket för mig. Jag har precis varit ute och kollat på olika klädesaffärer på internet. Jag skulle vilja ha en ny kläning till när vi ska ha bobel. Men det är ju ganska långt kvar. Men man vill ju vara ute i god tid så dom inte tar slut. Jag tänkte vissa några som jag tyckte va fina så kan ni om nu vill berätta vilken ni tycker är finnast. jag kommer skiva 1,2,3... :)

Jag har också titat på olika hög kjolar som jag tyckte var ganska fina.

Jag vet inte vad ni tycker men jaja. Men nu ska jag dra, vi syns lite senare.
puss puss

matavbokning

Hejsan allehoppa,
nu är jag hemma och slutade skolan för en stund sen. Vi slutade lite tidigare i dag alltså kl.12.00. för det är då våran lunch börjar. Men vi fick inte äta i skolan i dag för att vi hade kärleksmiddag i går och att lärarna hade avbokat vår mattid. Så jag fick låv att gå hem och göra kötbullar med makaroner. Men nu har jag inte så mycket för mig så jag ska någ städda lite i mtt rum sen i kväll ska jag vara med elin tror jag.

Ha det bra så länge
Puss och kram Ronjiiisen

Outfit

 
Ciao !

08.32

god morgon allesammans. Kl. är 08.32 och jag ska snart gå till plugget.Jag ska möta elin och vi ska gå tillsammans. Jag lägger upp min outfit när jag kommer hem.
ha en bra dag.
ciao 


Kvällens låt


God natt !
syns i morgon :)<3

Middagen

Nu är jag hemma igen och jag har precis byt om till myss klädder. Jag sitter nu och chattar och räknar mina kondomer. Inte så roligt kanske men vi har fåt 3 av skolan och sne har jag fåt av skolsysster. Så jag har 10st. När vi gick till middagen så gick jag med elin. Det var i våran cafeteria. Lärarna hade dukat upp med bord och stolar. Men inga dukar och talrikar. För i tisdags hade vi blivit indelade i grupper som vi skulle fixa efterätt och göra ett fint bord med. så jag hade bakat kladkaka och den tyckte typ alla om för jag brukar alltid mislyckas med kakning men den här gången blev den toppen. sen hade dom i min grupp glömmt ljus så vi snodde några från ett fönster. Inga blommer hade vi heler för det hade vi glömmet. När alla var klara var då vårt bord fullast och vi förlorade tävlingen stort. Till middag fick vi köttbullesalad med pasta och en brödbit. Jag som trodde att vi alla skulle få först soppa, sen fisk, sen kött och sist våra efträtter. Men så blev det inte. Sen började det brina på vårat bord så det förstörde ju lite av vårat borde, hehe. Sen var det dans. Man skulle dansa dansen som vi lärt oss under dagen. Men det var typ bara några som dansade och jag stodd och höll min pojkvännen i handen och titade på. Sen var det slut vid 8 och då gick jag hem med mina vänner. Sen hände inget mer tror jag.
Men nu har jag inte så mycket mer att säga en ciao !
puss och kram från lilla mig

Dags att gå

nu är jag här igen och nu har jag precis duschat och klät på mig det jag ska ha. Kl.16.35 ska jag möte elin. vi ska gå med varandra. Jag tror jag ska gå med Erika också jag vet inte riktigt än.
Som ni vet så är kärleksmiddag vi ska på. så jag har bakat kladkaka så vi får sen hur den smakar, thihihih.
Men nu ska jag susa och fixa med kakan sen i kväll när jag kommer hem så berättar jag allt.

en kläning som jag fick av mamma för typ 100 år sen. jag vet inte vad ni tycker men den får duga. :)
vi ses sen ha en bra kväll.
ciao Ronja


En kortis

Heej bloggare.
jag kom precis hem och nu ska jag gå ner i duschen för vi ska ha kärleksmiddag i skolan i dag. så måste rusa ska göra mig iordning så jag skriver mer sen.
puss puss

Talang 2008

Dom är så himmla bra lyssna nog och länge och njut.


Talang 2008 - Sebastian Krantz 14år sjunger


Zara Larsson My Heart Will Go On - Talang 2008
jag hittade dom här på talang 2008
Ciao så länge

Dagens schema

Nu är jag här igen. Jag har precis ätit frukost och klätt på mig. Jag ska om ca en halvtime gå till skolan och fortsätta med kärleksveckan. Vi har studiepass i dag  som man får göra klart saker som behövs bli klart. Men jag och några till ska göra omprov då i so!
Dagens schema:
Börjar 09.00 med RFSU
10.30 studiepass (omprov)
12.00 Lunch
13.00 dans
13.40 dans igen
Så ser dagens schema ut och jag ser ut såhär.


 

 

Tröja från New York
Line från H&M
Långa strumpor från H&M
kärleksveckans blå hjärta
// Ronja

Kent-kärleken väntar

hej bloggen jag han inte skriva i går. jag va och körde cross sen behövde jag plugga. men nu är jag här ingen. I går titade vi på två olika filmer på sista lektionen. fast den andra vet jag inte va den heter. fast det var en annan vidio som jag inte kunnde lege till här.
Men nu ska jag äta frukost. syns sen.

Kent-kärleken väntar

CIAO ! :D<3

Ännu en dag

god natt alla bloggare !

ungdomsmotagningen

heej bloggen !
nu är det dags att gå till ungdomsmotaglingen med skolan. fast vi går tjejer och tjejer och killar och killar. ha en bra dag så syns vi sen.

// Ronja

Love boogie

nu har jag precis pluggat klart och jag sitter nu och skriver på min blogg. jag ska snart kolla på en film som heter baby mame. Jag vet inte riktigt vad det är men det är typ en tjej som vill ha barn. det är det ända jag vet. vi tittar ju på en film i skolan som heter love boogie tror jag och när jag sökte på youtube så kom den här upp.

Fråga mig inte va det är men jag tror det är någon slag dans film, hehe.
men jag ska gå nu hejdå jag skriver mer sen.
ciao !

visste du

Visste du att jag har;


(ja) hamnat på sjukhus/akuten

(ja) Stot på scen och sjungit
(ja) haft många läxor/prov
( ) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon

(ja) har stickat
(ja) bakat kladkaka

(ja) brukar ha hög musik på morgonen
(ja) varit ordlös
(ja) ångrat mig
(ja) varit svartsjuk
( ) har hatat mina föräldrar
(ja) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
(ja) drömmer ofta mardrömmar

(ja) har pojkvän
(ja) har ett smeknamn
(ja) somnat på golvet
( ) brukar kissa på mig

( ) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(ja) cyklat utan händer
(ja) känt mig som ett as
(ja) viskat i någons öra
(ja) skrapat upp knäna
(ja) hållit i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå

(ja) inte kunnat massa ord

(ja) viste inte va samlag var förut
( ) kastat min telefon i vattnet
(ja) vaknat av att jag gråter
(ja) har gråtit i någons närvaro
(ja) önskat mig ett liv med en speciell person
( ) har aldrig ätit fisk
(ja) har en sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
(ja) gillar kramar
( ) gillar att städa
(ja) kan tre eller fler språk ( det tredje är bara lite)
( ) haft sex med någon
( ) trivs med min kropp
(ja) är dålig på att säga nej
(ja) avskyr matte
(ja) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(ja) hade gosedjur som liten
(ja) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(ja) gillar muskler
( ) hatar mjölk
(ja) älskar någon


Dagens Humör

Dagens humör: Glad och mycket skratt
Dagens frisyr: Nersläpt
Dagens klädsel: taits, tröja och sockor
Dagens smink: maskara och puder
Vill göra: Vara med vänner
Längtar till: Födelsedag och varma länder
Måste göra: massa läxor
Beroende: Publishme.se
Tråkigaste: Skolan

Ciao bloggen

ciao bloggen!
nu har jag precis kommit hem från skolan och jag måste plugga so. Jag ska göra omprov på torsdag när vi har studiepass. Jag skulle ha åkt på träningen i dag men jag måst plugga tyckte mammsen. så det är väl bäst så. I dag i skolan när vi had bok prat fick vi höra om olika kärleksböcker. Det var faktist lite kul för jag och frida hittade en snusk bok som hette lilla Snipp och snopp boken. Lite töntigt kanske män ändå. Men nu ska jag plugga så hade så bra.

puss och kram..
ciao!


Ha en bra dag

God morgon bloggläsare!
jag har precis vaknat jag ska klä på mig och sen äta frukost. Sen ska jag dra till våran kärleksvecka i skolan som vi ska ha hal veckan lång. I dag ska vi fortsätta kolla på en film som vi började kolla på igår. jag kommer inte ihåg vad den heter, thihihih. sen ska vi ha något bokprat och sen är det lunch. efter lunch har vi vanlig matte. vi ska ha det för vi ligger typ efter. sen som sista lektion ska vi typ prata med kuraton och lära oss massa ord. så vi slutar 3 i dag. 
Klockan halv 6 har jag träning och sen kommert jga hem och ska göra mig lite fräch, men ha det så bra.


ciao ! 

Ännu en godnatt puss

Godnatt bloggen !
Syns i morgon, puss puss
// Ronja

kärleksveckan

Heejsan!
Jag kom precis hem från elin. Jag har varit med henne hela dagen. Vi har haft kärleksveckan i dag som jag berättade i föra inlägget. så vi har våt nytt schema under veckan. så vi slutade 2 i dag. vi kommer också ha en middag på onsdag så det ska faktist bli ganske kul. (a)
Som jag sa har jag varit med elin hela dagen. vi har lekt lite med kondomer hehe, låter kanske töntigt men det var kul. sen varit hemma hos henne och kollat på saltkråkan med hennes syskon. Det är så himla kul när melker ramlar ner i vattnet och när stinar kissar på sig :D
men nu skaj ga gå ner och kolla på en film...
jag skriver mer sen.
puss och kram gumbanan :D

// Ronja


Söndag

nu är det söndag igen och det har bara rengnat hela dagen. Det är så tråkigt. I går körde jag cross ända till kl.2 från 11. Så jag har lite träningsvärk i armarna idag. Men i dag har jag typ inte gjort något. eller jo jag va med pappa ner hos min farmor och farfar. Vi skulle lämna brorsans cross och fixa lampor till släpkäran. Sen va vi på ICA och handlade. det va inte så mycket bara tomater, någon sås som pappa skulle ha och en gurka. sen åkte vi hem och kollade på youtube på olika cross stunt och olika crachar. Men sen gjorde vi varma mackor som vi nu ska stopa in i ugnen så jag ska snart äta. I morgon är det skola och vi ska ha så kalade kärleksveckan. Jag vet fortfaradne inte vad man ska göra för varje gång jag frågar någon säger dom alltid: Man ska hångla och ha sex. Men det fattar man ju att man inte ska göra. men jag tror jag vet en sak och det är att vi ska kolla på olika filmer. sen vet jag inte mer. Jag är lite efter som vissa säger. Men nu ska jag äta min mackor ses sen...
Härliga höstpussar från Ronja

Dagens låt



Cross

Är det någon som planerat vad ni ska göra i mrogon då?
Joo jag vill åka till cross banan och kolla för det är tälving och sen på söndag vill jag köra. jag har inte kört på en vecka och jag saknar det. Jag körde hela föra helgen. Jag hade typ träningsvärk så jsg inte ens kunde gå. Det är den värsta träningvärk jag har haft. Det är så jobbigt. Men vi får väl se hur det blir i morgon då.
ha det så bra !


// Ronja

Mamma Mia

Nu är jag här igen och jag kom precis i. Jag och mina kompisar var typ bara nere på gårn hehe. Men det var ganska kul ändå. vi spelade pingis. Sen var vi ute och det var typ massa ute. Mennu är jag inne och har precis bäddat min säng med nya lakan som jag kan gossa mig ner i ikväll. Jag ska snart kolla på mamma mia. Jag såg den på bio med malin min kompis och den är så jävla bra. Jag kan typ se den om och om igen hela tiden typ. Fast just nu chattar jag med mina vänner. fast det är inte så många inne hehe. jaja jag ska väl dra mig neråt mot mamma mia filmen då så syns vi innan jag går och lägger mig.
  

ciao !

Lite om mig.

1. Vad heter du? Ronja
2. Vad heter du i efternamn? Lundqvist
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Wilma
4. Vilket stjärntecken är du? fisk
5. Vart bor du? Stockholm
6. Bott utomlands? nej, bara i sverige
7. Flyttat antal gånger? 1 gång
8. Vart skulle du vilja bo? I New york

Beteende
1. Hur har ditt humör varit?
bra
2. Har du varit arg/sur på någon mer än än dag? nej
3. Har du många vänner? jaa..
4. Skrattar du ofta? jaa
5. Gråtter du ofta? Nej

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
163 cm
2. Hårfärg och frisyr? Lagom långt men vil ha längre och blond
3. Ögonfärg? blå gröna
4. Skostorlek? 36-38
5. Glasögon? Nej
6. Har du några piercingar/tatueringar? Jaa, bara örhängen

FAVORITER
1. Filmer? P.S. I love you,och massa sorliga filmer
2. Låtar? Olika
3. Årstider? sommar
4. Mat/dryck? Kött med beaniessås
5. Djur? Katt
6. Färg? vitt och turkos
7. Parfym? christina argulera, Paris Hilton och många fler
8. Ämne i skolan? Svenska, slöjd och HK (hemkunskap) 
9. Sysselsättning? Blogg, spela fotboll, resa, shoppa, köra cross

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? en skinjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Svart och brunt
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? taiths med långa strumpor och ett långt linne.
6. Favoritaffärer? Gina treko och MQ
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 300-400
8. Favoritmärke? Har inget speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? 27:a
10. Vad har du för tröjstorlek? 36:a

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?

2. vad har du i din?
a) Jackficka just nu? mobil
b) Handväska eller liknande just nu? Skolböcker och penor
3. Vad är du beroende av? Naturgodis
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vad köpte du senast? én v-ringad tröja, en halsduk och ett par höga strumpor
6. Har du nåt husdjur? Nej inte längre hade en kanin
7. Var bor du? hos mina päson


Bild från i våras...
// Ronja

Fredag kväll

Nu sitter jag här igen har precis duschat. vi hade gympa som sista lektion och det blev ganska svettigt. Jag har skälvklart varit i skolan i dag och det är inte kul. Men det är kul att träffa alla kompisar. vi ha som första lektion spanska. vi var ganska snackiga hehe. Det är vi nästan alltid. sen hade vi sooo... det är så långtråkigt. vi kollade på 3 olika filmer om USA. Ja sen sista lektion innan  lunch var svenska det är ganska kul. Vi läser och vi ska skriva dackarnoveller. Min handlar i böjan om en kvinna som blir våldtagen och mördad och sen typ i mitten är det en 14 årig tjej som blir kidnapad. sen hade vi lunch det var helt okej mat. det var någon slags potatisgratäng. sen hade vi bild, det är helt okej om man har något att göra. sen sist men inte minst var det dags för sista lektionen innan helgen och det var idrott. det var min skoldag. Ikväll ska jag ut med mina kompisar. Det är säkert många andra som också ska ut den här fredakvällen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säker kul.
ha det så bra sålänge,
lilla ronja


såhär

Såhät blev det ;)

en cardigan från H&M
halsduk från H&M
strumpor från H&M
taiths från H&M
ett linne från H&M
// Ronja

Minnen glömmer man aldrig

        
// Ronja


Stora problem

Nu är jag här igen, det har varit en sån tråkig dag enre vid centrum. Man skulle bara titta, lyssna och inte prata. Men efter en lång tråkig stund skulle vi skriva ett brev i grupper som vi hade fått. Man skulle skriva om sin framtid. Så jag och elin som var i samma grupp och några andra började skriva. Sen skulle våran ledare som vi hade läsa upp 5 av dom som skrivit. Såklart läste dom upp min men han sa inga namn som tur va men jag började skratta och alla typ visste att det var min då. Jag är inte så deskret. efter det fick vi bullar och en festis Mummmms!! Men såklart  efter vi ätit våran bulle och drukigt upp våran festis skulle vi gå in och lyssna på dom igen i typ 1 timme till och sen skulle vi i våran grupp göra en tankekarta och vi fick några nya i gruppen. För deras ledare skulle åka bort typ hehe. Men sen efter en sån lång och tråkig dag fick vi gå. Då skulle jag och mina kompisar ta 5 bussen till våran träning som är på svanhagen. Och jag hade då inte ätit dågon mat så jag vi gå in på ICA och köpa en ost och skink macka.
Men äntligen är jag hemma och ätit middag och nu chattar jag med mina kompisar och skriver här på min blogg och har precis duschat. Så nu luktar jag gott. Jag ska fixa lite för morgon dagens men jag vi inte riktigt vad jag ska ha på mig. jag måste lixom bestämma dagen innan för annars ligger hela garderåben ute på golvet och då blir typ mamma tokig. Jag ska antingen ha svarta byxor och något linne, eller taiths och en halsduk och ett långt linne. Jag har såna stora problem som igentligen inte är så stora hehe. så vi får se vad jag ska ha på mig i morgon. det får ni se i morgon på dagens outfit. men sålänge ha det så bra.


puss och kram ronja

Whitney Thompson

Vem såg inte top model i går?
asså det var absolut den bästa som vann. Hon var så himmla söt Whitney.
  

//Ronja

13.00-17.00 idag

Klockan är nu 10.50 och jag har precis duschat. I dag ska alla 8:or vara nere vid ekerö centrum. vi ska vara i erskinsalen. jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jaja. alla har få olika tider och jag fick tiden 13.00-17.00. så det är en långdag. Dom andra fick tiden 08.00-12.00. sen efter det ska jag och mina fotbollskompisar ta en buss som går någon gång vi 5. så det blir lite stressigt. men nu ska jag vissa min dagens outfit.




kofta från gina 149:-
line från H&M 2pack 99:-
taits från H&M 49:-
strumpor från H&M 79:-
En ring som är mammsens
// Ronja


Natti'

God natt allesammans syns i morgon. :)



puss och kram ronjjiisen

Wooking time

Som jag skrev i föra inlägget gjorde vi wook på våran hemkunskap så ni kanske blev lite sugna, så här är receptet.

Vi började med att skära allt vi skulle ha i och vi hade då i,

vitlök
lök
gul paprika
svamp
små majskolvar
moröter

när allt var skuret och klart stekte vi det i en stekpana tills det luktade gott och det fick färg. sen kryddade vi bäst vi ville och vi kryddade med.

paprika krydda
curry
kebab krydda
en indian krydda

sen kokade vi nudlarna och la sedan ner dom i stekpanan när dom var kokade och klara. sen blandade vi om och la i en fin skål.

Resultatet blev då såhär.

// Ronja

Otursdag

ännu en dag framför datorn och jag har precis tagit en varm skön dusch. Kl. är 17.16 och jag frös som in i bängen så jag tog en dusch. I dag i skolan hade vi hemkunskap det var kul förutom att jag fick skäll av läraren två gånger. Först råkade jag ta för mycket svamp till våran wook och den anrda gången kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Så alltså lite otursdag. Förutom det, jag skulle hämta min lillebrorsa på skolan vi skulle gå hem tillsammans och han vägrade gå för han vill gå med sina kompisar som vi möte på vägen. Så oturen var att jag var jätte kissnödig och jag började då gå för jag orkade inte vänta och då kom alla små killar med sina sparkar och cycklar och de var precis under ett blött träd så jag blev blött.
men  nu sitter jag här i sköna kläder och känner mig väldigt fräch. här dagens outfit och min grupps wook med nudlar, Mummms !




Jeans från J-star 1200:-
Halsduk från H&M 98:-
v-ringad tröja från H&M 79:-



Våran wook.
receptet kommer i nästa inlägg :)

// Ronja

RSS 2.0