Lite om gjorda bilder

Nu sitter jag här och kollar på massa bidler som jag har. Snart kommer mormor och morfar också. Mormor har fyllt år så hon ska få sin presten. Hon har då fyllt 55 år. Så jag ska lägga upp några bilder som jag har mixtrat med lite.












:)


Första Advent

heej Bloggen.
En grå och trist dag som det brukar var. Det fatas bara lite snö. I dag är det första Advent och det betyder att det är första December i morgon och i dag är det 24 dagar kvar till julafton.
Här är min peparkakor som jag gjorde i går och nu har dom glasyr på sig.





Ha en bra Adven allesammans. :)<3

Movie naghit

Nu har jag precis titat på filmen hairspray. Den var inte riktigt som jag hade tänkt mig men men. Nu ska jag och mamma kolla på Prison Break. Charlie ska väl kolla en stund med oss och lilla pappsen är då inte hemma. Han är ute och har kul med sina pollare. MEn vi syns i morgon om jag inte hinner skriva.


Hairspray

Prison Break

Sov sött allesammans

Av elin

Här är några bilder Elin har gjort på mig i en photoshops redigering.













Dagens låt


Bara 25 dagar kvar

Här är bilderna från föra inlägget.

Våra peparkakor. Det var vissa som blev  lite brända.

Min missbilldade peperakaka

Lilla Morris

Inte bästa bilden från tven men han hoppar iallafall.

// Ronja

Dagen före första advent

Nu äntligen funkar min dator igen men det är lite seg bara. I dag är det en städddag för mig. Mitt rum är jätte damigt och det ligger kläder överallt. Men sen ska jag nog följa med mamma ut och gå lite för att få lite frisk luft. I dag på morgonen åt jag tomtegröt och sen bakade jag peparkakor. Sen satte jag mig framför tven en stund och titade på motorcross. När dom hoppade. 
Men nu ska jag fortsätta städdandet och sne ska jag ladda upp lite bilder.

puss puuss på lördagen
P.S. Imorgon är det första ADVENT ! :D

Knassbollar

Jag kände mig lite duktig i dag också. Det är så att jag skulle göra en syngg frisyr på lilla frida men det gick åt skogen.




Skridskostjärnorna

 Här är då ett litet sent inlägg med bilder från dagens skridskoåkning och här är då jag om mina tjejer. Vi var gryma på att åka skridskor och ingen slår oss.
 

 







puss puss

Fredag kväll

Nu är jag här igen och jag har precis föllt frida hem och jag ska snart äta. sen ska jag ocg frida höras igen. så vi får se vad vi hittar på.

Men sen när jag kommer hem ska jag kolla på Prison Break. Det var så länge sen och det är så spännande att man nästan ramlar baklänges.
Ha en rolig fredag kväll så syns vi.


Skriskoåkninhg

heej hopp.
min dator är typ paj och jag kan inte lägga in några bilder som jag ska lägga in på mobilden. Det stör mig så himla mycket.

I dag har vi åkt skriskor med klassen och det gick faktist ganska bra. Jah och Frida körde lite hocky med killarna och våra två lärare janne och johan. Det va kul men svårt. Men nu är jag hemma och har precis duschat ochska snart vara med frida. Hopn undrade om vi skulle göra något så vi ska någ slo in lite paket tror jag.

MEn jag ska försöka lägga ut några bilder sen men nu ska jag gå och fixa mig lite innan frida ringer. hejj så länge

Kväll

God kväll.
Jag har precis targit en skön dusch och har precis ätit en lussebulle och drukit lite te. Jag dricker nästan te varje kväll. Det är jätte gott. I dag har jag varit med eiln och se hade jag träning. DEt gick ganska bra. Jag lägger in bilderna som jag tog på elin sen eller i morgon.

Det är så att min dator är cp så jag lånar pappas så läng.
God natt så syns vi i morgon.


El coche = En bil

Här är inte den som vi skrämde våran kompis med men här är en också och det var den första jag såg för typ ett år sen.



Så håll i hatten och höj ljudet på datan och kolla in i skärmen om ni ser bilens namnskyllt.
have a nice day.

nedräkning

6 dagar kvar till första december
24 dagar kvar till jullov
29 dagar kvar till julafton
36 dagar kvar till nyår

Dagens sena inlägg

Heej bloggen.
Det blev en väldigt sen skrivning i dag. Jag har inte riktigt hunnit skriva. Men nu äntligen har jag kunnat sätta mig vid datorn.

I dag har jag varit i skolan som vanligt och sen efter skolan skulle jag passa Morris. Mamma skulle komma till skolan med honom i barnvagnen och jag skulle gå runt med honom lite ute för att hon skulle på min andra lillebrorsar öppethus. Så jag och Morris tog sällskap av halena, linus och johan johansson en bitt tills vi splitrades åt och jag började knata hemmåt. jag mötte också Malin men hon skulle på hennes brorsas öppethus som min mamma också vra på. När jag kom hem hade pappa kommit och han tog över Morris. Sen kom min farfar. Han skulle hjälpa mig med en matte läxa som jag har och det var 2 uppgifter som jag inte kunnde som han hjälpte mig med. Sen åkte han hem och jag frågade då om pappa hade något litet jobb som jag kunnde göra för honom för att känna lite pengar. Han så då att han hade vykort nere i våran källare som han skulle sätta på frimärken och sätta ihop. Det är ju inte så jobbigt. Så jag ska ta och pallra mig ner någon dag och känna lite pengar.

Men nu skaj ag kolla på film. Det var en film som jag och mamma hittade på ica. Det var 2 för 99:- så jag och mamma passade på och ena filmen såg jag igår men Ben Afflec eller  vad han nu heter. Det var faktist bra.

Heeej så länge puss puss

P.S. haha i dag i skolan så skrämd jag och mina 2 kompisar våran andra kompis frida på scary mazter. Till och med jag som satt brevid henne blev rädd. Alla vi skrek i kör i vårat biblotek i dag och det var kul. Man ska ju lixom inte skrika i ett biblotek som alla säger. MEn det råkade vi göra för att vi blev så rädda. Jag lägger in filmen sen om jag hittar den.

Jeans från Thailand snart

Heejsan.
Nu har jag precis varit hos min granne och provat jeans. Det är så att hennes pappa ska till Thailand på torsdag och då är dom så snälla och frågade om jag ville ha några jeans för Maria ( deras dotter som jag provade jeansen av) Skulle köpa några. Det är så tur att vi två har samma stolek men hon är längre än mig so det blir att jag tar stolek 27 och längd 32 och Maria tar 27 och längd 34.
Men nu ska jag fortsätta mitt pluggande en stund som jag har gjord ända sen jag kom hem från skolan och nästan ända till nu. förutom att jag var hos min granne i en halvtimme och ätit i typ 20 minute. Men jag ska följa med mamma sen ner till Ica och handla lite. Sen blir det väl plugg igen då.
Vi har lixom spanska prov på fredag men jag kan nästan ingeting så det är bästa att sätta fart att plugga lite varje dag tills fredag. Man vill jua ha ett bra betyg. Men jag blir glad bara jag får G. Då är man ju ändå godkänd som tur är. Men jag hoppas värkligen inte att jag behöver göra omprov. för då börjar jag kl 8 istället för halv 10 på måndag morgon.



Jag vill ha ut den nu

Nu är jag hemma igen och det blev igen utdragen tand. Dom sa att jag skulle hemma och vicka på min onda tand som jag inte ens kan tugga tuggummi med. Så jag måste ficka och typ hela tiden och det gör ont och smakar blod. Det är jätte äkligt. Men min tandläkare sa också att jag hade jätte fina tänder och att det höll på att växa tänder längst bak och att jag skulle borsta långt bak också. Jag ångrar faktist att jag inte drog ut den. för att dra utt säger dom att det inte gör något ont för man har ju bedövning men att vicka tills den lossnar gör jätte ont. Så jag får väl sitta här hemma och lida tills jag får ut den.

Men nu är det så att jag och pappa ska vara hemma själva så vi får göra maten. Mamma ska till Ikea med Mormor. Charlie är hos farmor och farfar fast Morris ska vara med mig och pappa.

Ha en bra kväll.

Mot Tandis

God morgon bloggen.

Jag sitter här i skolan med lilla elin och vi väntar på att vi ska få äta och så väntar vi på malin och frida som är ute med fridas hund. I dag skulle jag som ni kanske läste ta bort mitt födelsemärke men min doktor var sjuk så jag får vänta 1-2 veckor till nästa gång. Men istället ska jag till tandläkaren och dra ut min tand som jag har jätte ont i.

Jag är lite rädd för jag har aldrig dragit ut en tand förut så vi får se hur det går.

Om en kvart får vi äta och det blir köttbullar. Det ska faktist bli gott. Sen har jag och malin en jätte lång rast och sen vid halv 2 ska jag vara hemma och då ska mamma skjusa mig till tandläkaren i Ekerö Centrum.

Jag skriver när jag kommer hem och berättar hur det gick.


Snö blandat med julklappar

Jaa då var julshoppingen för idag klar då. Jag kom precis hem för en stud och åt. Jag har varit hemma hos frida med malin och slagit in våra packet. Det blev några stycken. Vi åt också peparkakor hemma hos frida som hon och elin hade bakat själva och dom var jätte goda. Men snart ska jag följa med pappas och handla lite på ICA och sen ska jag hem och förbereda mig för morgon dagen.

För det första är det ju skola som vanligt men jag ska inte gå hela dagen. Jag ska åka till doktorn och ta bort ett födelsermärke som jag har på benet. Som dom flesta vet skäms jag jätte mycket för det men dom säger alltid när jag klagar:
- Du är så töntig det är ingen som tänker på det.
Men det gör jag. Jag har varje sommar haft ett plåster eller en tatuering som jag sattfast framför den och nu äntligen ska jag ta bort den. Min mormor ska följa med mig för mamma vill inte släppa med sig Morris in bland alla sjukdomar och baskelusker. Så lille mormor ska följa med istället. Så vi får se hur det går. Dom jag har frågat som har tagit bort ett födelsemärke säger att det bara är spruttan som gör ont och inget annant. Så vi får hoppas allt går bra.

Men nu ska jag åka och handla lite med pappa på ICA. Så vi kanske syns sen eller i morgon när jag kommer hem från doktorn.

Puss pusss

Inställd

Good morning. jag har precis ätit lite lunch. Ganksa tidigt men det blev lixom min frukost lunch. Kl.1 ska jag, frida och malin åka till ÖB. malin skulle köpa lite julklappar. Så jag skriver mer när jag kommer hem sen. Igentligen skulle jag haft fotbollsträning i dag men den blev inställd för det är ju massa snö på planen för vi kör utonhus på söndagar. Så då åker jag till ÖB istället.
Men nu ska jag gå och gossa lite med Morris.

Ha en bra snöig Söndag.

The twin tower

jag hittade den här på youtube. Titta noga och gör sedan samma sak som dom vissar.

http://www.youtube.com/watch?v=Tw4Zzd_tyFg

Sök på den här koden.

puss puss

P.S. Det fans ingen vidio som jag kunnde lägga in.

en god middag

Nu har jag precis ätit middag. Det blev potatismos med dågon köttsak, hehe. det var jätte gott. Just nu håller på att kollar runt lite på olika hemsidor. Förut var jag ju på ica med jimmy och då köpte jag godis och dipp till mig  och min lillebrorsa Charlie. Men nu ska jag fortsätta kolla runt.

Kort inlägg

Jaa äntligen fick jag dag på datorn. Jag sitter här hemma hos min mormor och morfar. vi ska äta  middag här. men jag ska precis gå till ica med Jimmy så jag skriver mer när jag kommer hem.

puss puss

Snö Elin

När vi följde frida hem och sen var jag och elin i lekparken typ 15 minuter och då lekte elin i snön.







Ha en rolig och snöig dag pussar från mig.

Bilder





    




12.04

God morgon bloggen eller jag god efter middeag. Jag har precis vaknat. Igår var jag i vällingby med mina två kompisar elin och frida. Vi köpte present till malin och sen köpte elin ett par tröjor till sig själv och jag köpte ett par höga shorts.

Det snöade igår också. jätte mycket och du är lilla salt och plogbilen utanför oss och plogar och saltar eller snadar.
Jag lägger utt bilderna vi tog sen så får ni se lite smått.

heej så länge.

snö

Det bara snöar och snöar. Fast just nu vet jag inte riktigt hur det ser ut där ute. Men n är jag kom hem från konserterna så var jag tyngsur av all snö som kommit på mig. det är klart det är mysigt med snö. Men när det väl snöar tycker jag att det ska få ligga så några dagar men det bara försvinner direkt när det landar på marken nästan. så det är lite tråkigt. För föra året var det ju ingen snö på julafton men sen typ 1-2 veckor efter kom snön. Det ska vara massa snö på kulafton annars är det ingen riktig jul. För tänk när man vaknar upp på jul morgonen och det inte ligger någon snö på marken. Det är lite skillnad om det ligger snö på marken då. Då blir man mer glad.



P.S. Bilden är från när jag var i fjällen.

Hemkunskap





Här är då våran mat som vi gjorde på våran hemkunskap i dag. Det blev riktigt gott. Jag gjorde såsen och den blev jätte god för en gång skulle. en riktig sukse.
Men nu ska jag kolla lite på tv så syns vi i morgon.
puss och heej så länge

Här är den



här är min fiskbentsflätta. Det är första gången som jag gör på mig själv så den här blev inte så bra.
<3

50 first dates

Här är dagens låt och den här filmen så jag igår. Den är faktist ganska bra.






puss puss

Fiskbenfläta

God kväll. :)

Jag har precis duschat och sitter nu och provar på mig själv olika fiskbensflättor. Det är första gången jag gör på mig själv men på ena sidan skalen blev den faktist ganska bra för att vara första gången på sig själv. Men nu ska jag prova och göra en där back och sen ska jag plugga till non i morgon.

P.S. Vi fick tillbaka papret som vi skrev på hemunksapen och jag fick VG på den. Men jag kunnde ha fått MVG om jag hade skrivit en sak till.
jag skriver sen. puss så länge


morgon

Då vad det skola igen då. Jag har hemkunskap nu på morgonen så jag ska strax gå så man inte kommer försent.
jag skariver nr jag kommer hem.'
puss

kort kort inlägg

Dagen är avklarad och jag sitter här och pluggar. Massa plugg hela tiden det är så jobbigt.

I dag fick vi tillbaka våran djurstudie som vi gjort i no och då fick jag VG. Jag belv faktist ganska nöjd med den och sen fick vi tillbaka svenska dackaren som vi själva skrev. Då fick jag G+. Men jag kan inte skriva så mycket mer måste plugga till hemkunskapen till i morgon. Sen har vi också no ord tills på torsdag.

Jag skriver mer sen.
puss så länge


Ruch Hour 3



nu har jag precis kollat klart på Ruch Hour 3 och den är jätte bra. jag har sätt den förut och jag sitter typ och asgarvar. Men nu ska jag gå och lägga mig är gansak trött.
puss puss

plugg igen

Jaa då var det dags igen. LÄXOR som dom flesta vet va det är. Jag måste plugga lite till min HK läxa. jätte kul.
så vi syns i morgon puss och god natt.

Min långa dag

Heej hopp.
jag sitter nu här och luktar gott. Jag har nämligen precis duschat. Har haft löppträning. jag vet inte riktigt hur långt vi sprang men det var lagom för att vara första gången den här vintern.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Precis som en vanlig måndag och det började med mentorspass. Jag och frida satt såklart och pratade och skrattade och sen var det dags för matte. Det gick fatktist ganska bra om jag får säga det själv. Jag är lixom på näst sista uppgiften på C-delen. Sen hade då jag och malin våran jätte lång rast så först satt vi och övade på vårat tow-minute talk till engelskan. sen kom alex och linus in och då satt vi och snackade lite med dom. Sen var det dags för det som alla i hela klassen var närvösa för. talet till engelskan som vi skulle läsa upp. jag hamnade i en bra grupp men ena min grupp var sjuk så då var vi bara 4 med mig och 5 med läraren. Det gick ganska bra för mig men jag fick börja om i början för jag hackade upp mig lite ,hehe. Men sen gick det bra. Sista lektionen jag hade var svenska och vi ska börja med ordklasser som är så tråkigt att jag dör och jag fatar typ ingenting av det.

När dagen var slut (15.50) var jag med elin och vi skulle först gå hem till hennes pappa och hämta ett WIII spel och sen skulel vi gå till hennes mamma som bor jätte nära mig och lämna det. Sen tillslut var vi frame vid mig och tog adjö till erkia som gått med oss hem så gick vi in till mig och åt lite mellanmål. Vi åt lite yorgut och en macka. Jag behövde lixom äta lie mer för jag skulle ju träna sen.

sen var det dags för träning. Elin följde med mig utt för att vänta på erika. Lilal Erika kom då 5 minuter försten och jag och elin stod och hoppade och frös lite där ute. sen tog vi adjö till lille älun och jag och eirka fortsatte våran vandring ner måt träkvista vallen. På vägen möte vi Frida och Carro som vi då tog sällskap av. Sen träffade vi malin och mimmi nere vid vallen och det blev bara vi 6 och våra 2 täanare.

Sen äntligen hemma och ont i fötterna tog jag en skön dusch och sen åt jag lite korvstrogarnoff med ris. så nu sitter jag här inne på pea och chattar på msn med mina vänner och precis plockat fram kläder till i morgon. Jag tror det blir jeans och någon tröja den här gången. men vi får se.

puss så länge. så syns vi i morgon. jag hinenr någ inte skriva på morgonen men jag gör det när jag kommer hem. 


Jag och min New York tavla

Shopping

Dagens shoppning!

tänkte prova en ny hårspry

armbanden

Lite goda karameller

hår uppsätningsspänen

Sen en roche

avsminkningssarvetter

Två vanliga tröjor en vit och en grå

Till sist flachdance.

// Ronja
P.S. inte bästa bilderna men men.

ännu en söndag

Jag kom precis hem från en liten handling med mamma. vi var i solna och pappa var hemma med Morris och Charlie. Så då passade jag och mamma på att åka in för pappa jobbar inte i dag. Fast han är och kollar på något jobbn nu. för jag kom precis hem. Vi var också på ÖochB eller vad det heter och handlade lite små saker för små pengar också.
jag köpte 2 vanliga tröjot på h&m, ett armband på Glitter sammt en hårupsättning som jag ska ha på Nobel och sen lite andra saker.

jag lägger in bilder sen på mina köpta saker.

När vi väl var isolna träffade jag min kompis Andrea och hennes familj. Hon ska också få ett syskon. Jag hoppas det blir en kille för det våre roligt för dom. det är 3 tjejer i familjen så det skulle någ vara roligt att få en liten kille, tihihi.
 
Men nu ska jag gå ner till lilla morris som mamma ska bada och sen ska han äta. (smaklig måltid Morris!)

jag skriver sen.
hej så länge.
// Ronja

Agnes Carlsson - On and On

Agnes Carlsson - On and On


Jag sökte runt lite på youtube och hittade lite olika låtar och här är ena. Den är faktist ganska bra. Det är med Agnes som ni kanske ser. Men nu ska jag kolla lite på tv och sen kanske den blir någon film. Jag är ganske trött och utslitte ni dag så jag kanske inte skriver när filmen är slut. Jag kanske har somnat, hehe. Crossen slett ut mig i dag så jag kommer väl inte ur sängen i morgon så vi får se.

puss och god natt och sov sött, så syns vi i morgon. då ska jag berätta vad som hände min lilla kväll.
// Ronja

Träningsvärk

Jag kom hem för en stund sen och har precis duschat. Jagh och pappa körde ca. 1.5 halv timme och det var jätte kämpiskt i snaden och lite backar och lite sånt. Så i morgon kommer jag ha träningsvärk för det kännder jag redan av i magen, armarna och benen. Så vi får se om jag kommer upp i sängen i morgon, thihihi.

Men nu ska jag gå ner till lilla mammsen och lilla morris och kolla vad vi ska äta men först ska jag fixa min mobil som typ har varit paj men nu ska jag fixa den och lägga in nummer för alla är borta.

puss så länge 

cross time


Beyonce - If I were a boy

Den här låten lyssnade jag och elin på jätte mycket i går. Men nu kan jag inte skriva mer. jag ska åka och köra cross med pappsen. Så hälsa mig lycka till.



ses  sen puss puss

vindskyddet









Puss och god natt vi syns i morgon

äntligen hemma

Jaaa äntligen hemma. Jag har varit ute med elin och sen träffade vi Johan. Vi gjorde inget speciellt, elin gick runt och snackade lite goja och vi såklart lyssnade, hihihi. Vi träffade också linus och killgänget och sen lilla helena och amanda.
Men jag är äntligen hemma för det var så kallt ute och jag frös som in i bängen. Det kändes som typ att det var nålar som stack i mina fötter och händer.
Men nu ska jag ta och buta om och sen lägger jag upp några bilder på mig och elin från i dag.
pusss

Strax ut

Nu är jag hemma och jag ska strax vara med elin. Jag och också precis ätit. det blev kyckling och potatis. Jag och elin har varit uppe vid vindskyddet och fikat lite, thihihi. Men nu skaj ga gå och klä på mig lite så jag skriver när jag kommer hem.
puss och heejdå

P.S. jag lägger in bilderna på oss vid vindskyddet när jag kommer hem :D

sov sött

Har varit hemma en stund nu och precis duschat och gjort mig fräch efter den svettiga träningen och nu ska jag ta och natta natta lite så vi syns i morgon 
sov gott allesammans<3 

Lussekatt

Nu är jag här igen och ska bara skriva ett litet kort inlägg. Jag har precis ätit en lussebulle och det var jätte gott. Mamma hade köpt på Ica och dom var jätte goda. Men nu skaj ag träna på min tow-miutes talk som ska vara klar på måndag och jag måste bara träna som jag kan allt sen är jag klar.


 

 



 

hej så länge

Min önskelista, ganska tidigt men aldrig försent

Jaa snart börjar nedräkningen. I dag är det 40 dagar kvar till julafton och jag längtar redan, thihihi. Det ksnake inte är så värst kul med tomten och så men det är kul att få paket och ge bort paket. Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig än men lite vet jag iallafall.

1. jeans från cubus (jag har sätt dom förut)
inte så värst dyra som ett par jeans brykar vara. 399 kr är ett bra pris för jeans tycker jag.

2. Ett var klakarskor från skopungten.
Ett par vanliga med klack. skit snygga och kostar 399kr också

3. Sen önskar jag mig en Iphon som jag kan ha och lyssna på musik.
Jag har en mp3 men är ganska gammal och om man åker någon stanns kan jag tita på film i den.

Sen är det säker fler saker som jag önskar mig men vet inte riktigt ännu. elelr juste den är än jätte snygg mobil som kommit ut precis typ elelr jag vet inte men det är ganska dyr så det är bara och skippa. För min mobil jag har nu stängs av hela tiden och jag kan inte använda den längre typ.

Men puss så länge och många kramar från RL

kortis kortis kortis

Äntligen hemma och sitter nu här och skriver. Jag sitter och chattar med min bästavän eika och jag ska snart äta lite mellamål. Sen runt halv 8 börjar min träning ute vid stenhamra som jag hinner någ inte skriva när jag kommer hem sen.
puss pus så läng

slut sålt

Nu har jag precis ätit och nu ska jag plugga. Jag har också varit ute med Malin och sålt klart våra lotter och det gick bra. Men dom flest var gansak sura.

dagen

Ännu en dag i skolan och det gick bra. Vi hade hemkunskap i dag och vi gjorde fisk och sen bestämde jag och min grupp att vi skulle göra potatismos till. Det var jätte gott. Jag väntar nu på ett litet samtal från mia kopis i bromma som ska ringa mig. Men nu måst jag plugga tjoo så läng.
här är min dagesn outfit och min grupps mästervärk på hemkunskapen:







puss puss


Kort

Heej bloggen.
Idag har jag inte varit i skolan jag måde inte så bra. Men jag ska ska gå i morgon. Men nu skaj ga tita lite på tv så vi syns i morgon.

P.S. Jag hinner nog inte skriva på morgonen. Jag börjar efter 8. MEn jag kanske hinner skriva lite.
puss puss

puss puss

Ja nu är jag här igen och jag sitter med min engelskauppsats och har inte kommit så långt 1 sida nästan bara. Den tar bara 1,5 minuter och man ska läsa i 2 minuter. Jag har inte häller hittat något om påsk i Seattle. Så det får bli mitt uppdrag i morgon. Men nu ska jag tita lite på tv eller film. Vet inte riktigt va det blir. Får kolla runt lite.
puss och god natt så länge.


Oooops

Hejsan hoppsan.
Jag håller just nu på att skriva min engelska uppsats men det går inte så bra. För det första

1. Det står inget om påsk i Seattle (USA).
2. Min lärare skulle fixa det till mig i morgon.
3. jag har precis skrivit om min familj.
4. vi ska läsa upp den på 2 minuter som jag tycker är långt när man väl står där.
5 Den ska vara klar tills på måndag : O

oops det kommer inte gå så bra det här. men jaja. Jag får fortsätta kämpa. I dag i skolan slutade vi lite tidigare fast bara 20 minuter.

Igår innan jag gick och la mig läste jag ut en bok som heter Förlorad Heder. Jag har inte läst på den så mycket men äntligen är den slut. Fast jag vill att det ska komma en fortsättning för den var så himla bra och sorlig.

Den handlar om 2 tjejer som lever i Jordanien med namen Norma och Dalia. Deras liv värkar så bra när dom får som dom vill när dom får starta en hårsalång tillsammans. Men det går fölångt. Dalias liv förändras när Michael kommer in i hennes liv och dom börjar träffas. Tillsa det går för långt och hennes föräldrar får reda på det.

Det är en san historia och den är riktigt hämsk.  Den är skriven av Norma Själv när hon fick hjälp av Michael ut ur Jordanien och hon reste till Grekland och där hon hade ett långt och bra liv. Det är värkligen en bok jag rekomenderar att läsa.

men jag skriver mer ikväll. puss så länge.


Dagen och dagens låt

God lilla eftermiddag.
Jag har precis gjort min hemkunskapsupsats klar och ska bara kopiera ute den. Jag blev faktist ganska nöjd. Det har också precis varit några vänner till oss med namnen Danne och Nettan på besök här hemma hos oss för att kolla på våran lilla Morris. Men såklart så sov han som vanligt. Äter sover, äter sover, äter sover nästan hela tiden. Det är bara på morgon som han är som pigast och titar och lite sånt.I dag ska jag bara ta det lungt kanske tita på någon film kanske och myssa mig ner framför tv:en. Jag sitter också lyssnar på två bra låtar som jag tycker är super bra. Ena låten visade min kompis Malin i går. Den är jätte bra. Den andra är med Leona Lewis - Forgive Me. men nu ska jag ta och mig ner till pappas rum och kopiera ut mina humkunskapspapper och sen ska jag plugga matte som jag måste kunna i morgon. Ååå juste jag har inte berättat det men i fredags fick vi våra idrottsdagböcker tillbaka och då fick jag MVG! Jag är fett glad för det är mitt första MVG. Så jag tar och berättar mer om det händer något mer. Men puss så länge så syns vi sen. hejhej 


Leona Lewis - Forgive Me and Shania Twain - You're Still the One

Dumma dator

Jag försköker fixa en bra stor bild men det går inte så bra för min dator är typ cp så det går inte så bra. Men jag ska försöka mer i morgon.
pusss


Min kväll

ååååå vad sur jag blir. jag har precis skrivit en lång text och när jag sparade försvan den!!!!!! ååå vad sur jag blir när ingenting fungerar som det ska.

Men men jag ska försöka skriva lite kortfatat om vad jag skrev om min kväll.
Jo vi kom ut och gick ner till gårn och där möte vi Victor, Daniel och Kasper. Sen när vi kom in på går lite senare vissade dom en film som vi kollade lite på men vi satt mest och skrattade. Sen när jag gick ut ur filmsalen träffade jag min bästa vänn eller snarare bästa bästis Linus Tillander. Han satt och kollade på när bix och alex spalde biljard. Jag tycker så synd om honom för han har bruttit armen. Men det är faktist tur i oturen. För han brött vänstra armen och han är högerhänt. Sen runt kvart i 11 började vi röra oss hemmåt.

Det är min kväll. Det blev inget långt inlägg men strynt samma.
puss pus och god natt ifall jag inte skriver innan jag går och lägger mig.


Dagen

Heejsan bloggen!
Jag har precis matat lilla Morris och jag sak berätta vad jag har gjort i dag.
Först kl.08.00 ståd jag och malin i cafet på Träkvist vallen och sålde kaffe och korv med bröd till folk. Det var jätte kul. Men det blev lite svårt ibland när man skulle räkna. För det var en kille som skulle köpa massa sakner, 4 korv med bröd, två kaffe, en loka och typ en bulle. Sen kl.11.00 byte vi med en annan kille som skulle stå där restan av dan typ. Då kollade jag och Malin på ekerö 49:ornas match mot Älvsjö. Dom bode vi med när vi var i Danmark. Jag vet inte riktigt va det blev för vi såg bara första halvlek. Men just då stod det 2-1 till Älvsjö. Vi tittade också med elin och frida Lindblom. Fast sen skulle dom trippa iväg till välingby med sin lilla pappis och ta en sprutta. Efter första halvlek gick jag och malin hem till mig för jag skulle byta jacka. Jag frös jätte mycket. Sen gick vi hem till hene och då åt vi lite lunch och sen titade vi på en film. Det blev När lamen tystnar. Den var inte så läskig som alla säger. Men jag tycker typ ingen film är läskig, thihihi. Sen när den var slut var en annan film på tv:en. Det var Pearl Habor. Den är jätte sorlig och jag satt och böllla...
me nnu ska jag äta och sen ska jag gå ut med Malin, frida LU, elin BH, Frida Li och elin Li.

puss puss

hemma efter bion

Heejsan.
Jag kom precis hem och har precis byt om till muskläder och tvättat bort sminket. Jag har varit på bio som ni kanske sätt och jag såg Patrik 1,5. Den var jätte bra och jag både grät och skrattade. Jag är lite lustig, thihihi.
När vi åkte in åkte vi med malin och elin. Dom skulle på bio med några killar som Elin tidigare hade chattat med och sen lärt känna. Så frida hade då pratat med viktor om dom skulle på bio men dom ville inte gå själva. Så viktor tog med sig Jackop och lilla frida frågad mig. Men nu är jag hemma igen och ska tita lite på tv tror jag. Vet inte än vad jag ska göra. Kanske myssa lite med lilla Morris. Världens godaste och sötaste bebis ! :)
puss och god natt syns i morgon

Patrik 1,5

Mot Hötorget. Jag ska strax gå till Frida och vi ska ta en buss från skolan. Vi ska på bio med två stycken till. Men jag jhinner inte skriva mer. Skriver när jag kommer hem.

puss puss

Dagen

Heej bloggen!
Nu sitter jag här i fridas lilla knä och skriver på bloggen medans hon kollar i mina skolkataloger. För en stund åt jag och sen kelade vi lite med lilla Morris. Malin såg honom också i dag. Jag och frida ska snart gå hem till henne tror jag. Hon ska ock¨så ha lite käk i magen, thihihi. Men jag ska skriver mer till er sen.
puss och hej leverpastej.

Morris
Stora filtar och liten bebis

Puss puss

Dagens låt

Leona Lewis - forgive me

Lilla Morran

heej bloggen!
jag har precis tagit en iten dusch och just nu sitter jag och skriver på bloggen. Morris ligger brevid mig i sin lilla bejbister eller vad det heter. Han lixom äter sover, äter sover. Hela tiden nästan. Men han är så söt när han sover. Men nuskaj ga gå och gossa lite med honom.
ha en trevlig kväll

P.S. Just det om det är någon som har förslag på språkresa så säg till. Jag vill åka på den. Har velat det jätte länge. Men vet inte riktigt var jag vill åka.

puss puss

Välkommen hem

God eftermiddag lilla bloggen!
Jag kom hem för en stund sen och ringde pappa och pratade. För i skolan i dag fick jag ett sms från mamma att hon och Morris får åkaa hem i dag!! :D<3
Jag blev jätte glad. Men när jag pratade med pappa var han redan båväg in för att hämta dom så jag fick lov att städda lite istället. Så nu ska jga plugga lite. Det är no och engelska.

I dag i skolan var det inte riktigt som vanligt. Vi skulle gå på en föreläsning i erskinsalen och lyssna på en farbror som pratade om vad vi tonåringar gör inne på internet. Han var faktist ganska rolig om jag själv får säga det. Vi tjejer fick en egen buss när vi skulle åka dit och sen när vi skulle åka hem fick vi ta en normal buss. ååå det var så äckligt när vi skuller gå på den bussen när vi skulle gå hem. Det luktade jätte mycket kiss på bussen och när vi kom på bussen satt alla och höl för munen typ. Det var en tant som precis hade gåt av som typ alltid kissar på sig. Det luktade jätte äkligt.

Men nu är jag hemma och det var min dag och nu måste jag plugga.
puss puss

Mot Karoliska sjukhus igen

Heej bloggen!
Jag ska strax dra till Karolinska igen men jag ska försöka skriva näer jag kommer hem.
puss puss

dagens

Plugget är slut och jag kom precis hem. Medans jag skriver håller jag på att dama av mitt rum och försöker få ta i mamma. Men det är upptaget hela tiden (suck).
Jag pratade med pappa för en stund sen och vi ska åka in till sjukan och hälsa på mamma och lilla Morran. Men först måste ju pappa komma hem och hämta mig. Han satt just på färjan och hade tråkigt.
När jag kom till skolan kom mina bästa vänner fram till mig och kramade mig och sa GRATTIS! Dom är jätte snälla allehop. Elin, Malin och lilla Frida, thihihi.
I går blev det inte så mycket skrivande men jag satt och kollade på olika saker mamma hade fåt av personalen på sjukhuset. Det var två ganska stora påsar med blöjor, en mösa, Bodys, tvättlappar och massa mer. Sen såg jag och pappa en film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men den hadlade om knark och sånt. Den var faktist bra.
Men nu skaj ag fårstätta med min lilla städdingn. Han det så bra så syns vi. Jag ska försöka skriva i kväll.
puss puss

JIPPI :)

god morgon.
Jag har precis pratat med mamma och både hon och Morris mår toppen. Morris har varit jätte duktig hela natten. Sovit och ätit. Mamma kanske får komma hem i dag eller i morgon. JIPPI :D.
Men nu är det plugget igen och jag ska strax gå. Det här höstlovet har gåt så fort. för fort. Det är igen kul när det går för fort. Man hinner nästan igenting. men jaja, här är dagens schema.

mentorspass
matte
jätte lång rast inklustiv lunch rast
engelska
svenska
15.50 slutar jag

Så nu ska jga gå och fixa det sista så ha en bra första skoldag.
puss och kram

Timmy + Morris = åktur

ååå ni fatar inte hur underbar han är. Min lillebror. Min alldelles egna bebis lillebror. Jag har förstås två små brorsor nu. Men vad gör det igentilgen det är super mysigt. Fast en liten tjej i familjen skulle inte vara dåligt. Men min minsa lille brorsa Morris. Ni fatar inte hur söt han är. Värdens gulligaste och fördens finaste. Jag var och hälsade på honom i dag med min andra brorsa Charlie som är 7 år. Charlie tyckte typ det var spännande en stund men sen gick det över styr. Han och pappa spelade kort en stund och sen tog jag och pappa en runda vendtia. Pappa vann första gången och jag vann sista. Sen kom lilla Morris in. Då hade tagit sprutta på honom så han var lite blå om handen. Stakan.

Jag ska försöka ta mig till sjukhuset igen och hälsa på honom. Jag vill ju självklart hälsa på mamma och pappa också. Jag hoppas dom kommer hem snart med lilla Morris. Han är ju så liten så han får ju inte komma hem än. Men dom sa att han fick komma hem om högs 3-4 dagar. Så dom kommer hem snart. Jag hoppas dom kommer hem på måndag så dom är hemma när jag kommer hem från skolan. För då kan jag kläma och käna hur mycket jag vill.

För en stund sen skulle jag och pappa sätta ihop våran vagn som vi köpte i går jag och pappa. Men såklar ska alltid något fatas. Så det var hjulens tur. Så inga hjul ingen åktur för Morris. Så pappa ska ringa till dom i morgon och prata om hjulen som fatas till våran vagn timmy.

Men nu ska jag och pappa åka och äta så jag kanske skriver ikväll. hejdåå puss puss


vanessa hugens



Stökiga spjälsäng

Tjenixen bloggen!
Jag har precis kollat klart på tv och ska snart äta lite lunch. I dag ska jag till Karolinska och träffa lillebrorsan. Han får ju lixom inte komma hem. Så jag får åka och hälsa på honom istället. Jag var hos honom i gå och klämde och kände lite. Han var så liten och så himla lätt så det kändes som jag inte höll i honom. Men nu skaj ag ta och klä på mig. Jag var ganska seg i morse. I går byggde jag och min mormor ihop lilla Morris spjälsäng. Det är fan det värsta jag gjort.  Vi fick göra det om och om igen. Det tog ca 1 och en halv timme att bygga ihop den. Men nu är den klar och fin och står i mammas och pappas rum bäddad och klar i nya fina och reda lakan. Men nu ska jag killa ska äta lunch starx och ska fixa mig lite.

Han en bra dag så syns vi.

RSS 2.0