Outfit



// Ronja

Schema

Dagens schema ser yt såhär:

- Jag har precis vaknat och har precis ätit frukost.
- Ska snart börja städa lite som är hur tråkigt som helst. Skulle ha åkt och badadt men det var ingen hemma.
- Ska träffa M sen. Hon åker till turkiet i morgon så vi ska träffas lite sen innan hon åker. Hennes brorsa fyller år också. så honom får man gratta när man kommer.
- Sen ska jag köra cross från 6 när det öppnar och till någon gång på kvällen.

Puss puss

// Ronja

Video

 

Jag bjuder på en video när jag och malin åker. Synd att man inte fick med min ramling. Men på videon går det inte så jätte fort. Men sen gick det fortare.

Puss puss

// Ronja

Ring

Jag kom precis hem från ring åkningen. Det var riktigt kul. Malin satt och skrek och jag satt och skratta åt henne och jag satt också och sjöng. Det brukar alltid vara hon som sjunger men den här gången var det jag. Vi ramlade inte av båda någon gång. Det var bara jag som ramla av. DET GJORDE SK*T ONT. Man tror lixom att vattnet är mjukt och skönt. men det är värkligen hårt. aja det var bara upp och åka igen, hehe. Jag gjorde en vålt på vattnet när jag ramlade kändedes det som.


Har precis ramlat och försöker ta mig upp igen, hehe

En härlig bild på oss

hehe kolla min min (a)

// Ronja


Shopping

Då är man hemma igen då. Här är lite bilder från dagens shopping.


Lite sudig
Tröja från gina

Shorts från H&M

och


ett linne från H&M

// Ronja

Ring

Heej ,

Jag ska snart dra och och ring med M. Det ska bli så kul. Jag lägger in bilderna på det jag köpt ikväll när jag kommer hem. puss puss på er

// Ronja

Solna

Jag drar till solna en snabbis snart. Vi syns när jag kommer hem.

// Ronja

Trött

Heej bloggen

I dag var på på crossträning och det var riktigt kul. Men det var så himla varmt. Mot slutet var det bara jag och typ 2 kvar som körde. Alla andra var helt slut. Men det blev jag också sen på slutet. Så när jag skulle göra min sista sladd och då orkade inte jag hålla imot så jag välte och ville nästan ligga kvar på marken för att jag var så trött, hehe.
Sen drog vi hemmåt och pappa och jag drog och lämnade crossarna. Sen drog vi oss ner till mamma och brorsan som låg på stranden. Där träffade jag jimi och massa folk. Badade en stund men var sen tvungen att åka hem. Jag var så himla trött att jag nästan inte orkade hålla ögonen öppna. Så resten av dagen har jag tillbringat i sängen framför tv:en. Låter ganska tråkigt när det är så fint väder men jag orkade värkligen inte göra något. Orkade inte ens bära en cola burk. Joo det är klart men så trött var jag.

Så nu ska jag hjälpa mamma lite i våran nya garderåp och sen ska jag sova. Juste min mobil är sär så jag har inte alla nummer på min gamla. inte så intressant men så är det.

puss puss på er

// Ronja

En mysig dag

Tjaa bloggen.

I dag har jag varit i Trosa med familjen och min gudfar och hans familj. Det har varit riktigt mysigt. Vi var på Trosahavsbad där vi tillbringade nästan hela dagen och jag hoppade på dom höga trampolinerna som dom har där. Det var också ganska varmt i vattnet och det är lixom havet (saltvatten). Det var varmare där än var det var hemma i Mälarn. Vi åkte sen till Trosas lilla centrum och åt en tidig middag ocg det var jätte gott.
Sen bestämde vi oss för att dra ut med våran båt alla vi 7 stycken tror jag vi var. Det var också mysigt. Men när vi hade åkt en stund dök båten. Det kom en sån himla stor våg innen vid Årsa viken och då dök fören och alla blev blötta som satt där frame. Som tur var satt jag, min brorsa och min pappa längst bak så vi klarade oss.
Men nu är jag hemma och har precis tagit en skön dusch och ska nu kolla på en film på 3:an. Sova med fienden tror jag den heter med Julia Roberts eller vad hon heter. Den är faktist bra.

I morgon blir det crossträning vi 9 tiden och det ska bli så kul och det kommer säkert också bli så himla varmt. Måste dricka mycket.

Hoppas ni haft en bra dag. det har iallafall jag haft.


Jag längst fram i båten

Jag och brorsan

// Ronja


Trosa

Nu åker jag till Trosa. Vet inte riktigt när jag kommer hem. puss puss

// Ronja

Nytt drev

Ååå jag glömmde säga i föra inlägget att när jag var på stranden fick jag ett mms av pappa och då hade våra nya drev kommit som min tränare Ola har gjort. Jag blev jätte glad. Det var ett rött till mig och ett blått till pappa. Det står också våra namn på dom.


<3

Ronja 94

Many people

Dagen är snart slut men det är iallafall slut med dagens sol och bad. Det har varit riktigt kul. När jag och malin kom ner dit var elin och hennes kompis där och vi satte oss vid dom. Lite senare skulle elin gå och då blev jag och malin själva men vi fick sen sällskap av jimi och gänget. Sen också jesper, hans kompis och hans syrra. Lite senare sen kom också två killar som jag alrdig sätt men det var Malins kompsi som jag sedan också började snacka med. Erik och sebbe. Det var riktigt kul. Men jag låg typ och skrattade hela tiden. Jag provade också eriks crossmoppe. Men jag körde inte. Satt bara där och suktade lite bara. Skulle vilja ha moppe men ändå inte. Jag vet inte varför menmen.

Ikväll ska jag träffa malin och frida tror jag och jag vet inte vad vi ska göra.


Malin tog kort upp i det blå som hon ville att jag skulle lägga upp,

Min onda och röda rygg. Det gör värkligen ont. Jag brukar lixom ha min bh på inersta spännet och nu har jag på ytersta och det gör ändå jätte ont. ( det är min överdel som man ser). den ser inte så röd ut på bilden. men den en väldigt röd.

Puss puss på er

// Ronja

Dagen



// Ronja

Michael Jackson

Jag hörde precis att Michael Jackson är död. Jag har aldrig lyssnat på hans låtar så han är inte så känd för mig innan musiken. Han är mer känd som en kille man ser i tidningen som har opererat sig massa gånger. MEn jag tycker han var lite små läskigt. Män ändå R.I.P Michael Jackson.

I går var jag på crossbanan och det gick bra. Jag fick valkar i händerna som göra så j*äkla ont och det var också skit varmt. Jag ska köra på söndag igen för då är det träning.

Men i dag ska jag sola och bada med vännerna. Men det blir ingen solning på ryggen. Har brännt mig och det gör väldigt ont om man kommer åt. Så jag får bli lite brunare på framsidan istället.

Han en solig dag på er.

// Ronja

Jag han

Joo jag han. Det blir ett inlägg innan jag drar till crossbanan. I dag har jag bara badat och solat. Det har varit så himla skönt. Men jag fattar inte riktigt, i tisdags när vi var och badade var det mycket varmare i vettnet än va det var idag. Det var verkligen skit kallt i vattnet i dag. Men det gick och bada på slutet. För då simmade jag och elin runt som galningar, hihi. Jag känner och ser redan nu att jag har fått lite färg.
Vid halv 6 kommer pappa och då drar vi. Ska käka något innan men jag vet just nu inte riktigt vad. Har bara ätit lite pannkakor i dag. Det var jätte gott.
I morgon blir det stranden igen med tjejerna och om lilla Jimi följer med. Ha edt bra och glöm inte solkrämen.



// Ronja

Me



// Ronja

Mot sol & bad



// Ronja

Myggor

Asså jag blir tokig på alla myggor. Brukar inte ni få mycket myggbätt? Det känns som jag blir myggbitten hela tiden. Det är jätte jobbigt. I dag på stranden fick jag 3-4 myggbätt och det var jätte jobbigt. Det bara kliade hela tiden. Aja, i morgon ska jag till lundhagen ed malin. Har gjort pannkakor fats mamma hjälpte mig med dom. Jag kasnke ska köra cross i morgon också. Så det blir någo inget inlägg innan jag kommer hem från stranden. Det blir någon kasnkee på kvällen när jag kommer hem.

// Ronja


32,6 Grader

Då var nästan dagen slut och jag ska snart äta. I dag hra jag varit med Malin och vi var först i busviken och sen drog vi ner till Gällstaö där vi har en brygga. Det var mycket mysigare där och det var varmare. Vi hade köpt en kyklingsallad som va satt och åt på och det var verkligen mysigt.
I morgon drar vi till landhagen och då ska vi ha pankakor med oss. Ska göra dom efter maten. Får se hur det går. Är inte så bra i köket, hehe.



// Ronja

Ajajaj

Ååå vad jag är trött. Har kört cross i nästan 3 timmar i det soliga vädret och jag är så himla slut. Har fått massa blåsor i händerna också. Det är inte skönt.

I dag var jag på lundhagen med Elin och Jimi. Sen kom Mimmi och Malin. Sen vid halv 3 drog jag, E&J hem. För dom skulle måla något hus och jag skulle dra mig ner till ica och köpa busskort.

I morgon ska jag träffa malin. vet inte vad vi ska göra men vi åker säkert och badar. Det går inte direkt att vara hemma när det är sånt här fint väder.

Men puss på er så syns vi i morgon
// Ronja

The hills have eyes

Vaknade precis och sak snart äta frukost.
I går tvättade jag crossen och sen på kvällen var jag med elin. Vi gjorde inte så mycket. Drog ner till vallen fram ocg tillbaka vara. Sen när jag kom hem så kollade jag på filmen The hills have eyes. Man kan inte säga att den direkt var bra eller läskig. Den var mer obehaglig.
I dag drar jag ner till lundhagen tror jag sen ikväll blir det crossåkning.

Puss puss på er


Den här bliden tog elin när vi var på landet.

// Ronja

Sent

Heej bloggen.

Jag har inte kunnat skriva i dag med ni får ett inlägg i morgon om jag hinner. puss och godnatt

Del 1


Hehe, jag kommer springande, det var väldigt blött och det var så himla mycket myggor där så vi fick ha massa kläder på oss.

Elin. Vet inte riktigt vad hon gör men men

Jag och elin i mariefred. man kanske inte brukar ha mjukiskläder i stan men det hade vi.

Sitter och gör lite kransar. Det var inte så kul. kröp smådjur lite här och där så jag önskade just då att jag inte gjorde det.

Här håller jag i en jätte äcklig snok och jag höll på att dö där den typ hoppade till

Elin tycker jag såg ganska van ut

Ormen

jag och den så kallade sickan

By: elin

// Ronja

Bästa midsommarhelgen

Heej bloggen
Jag kom precish me från landet med elin. Vi har haft det så bra och jag har så mycket att berätta. men jag får försöka fatta det lite kortfatat.

Jag och elin har tältat hela midsommarhelgen och det har varit så sjukt mysigt ohc det har varit så himla varmt i tältet när vi vaknat på morgonen. Vid midsommar var vi vid något ställe som jag inte riktigt vet vad et heter men där dansade vi i allafall runt stången och hade kul. Dan feter midsommar, alltså i går. Då var jag och elin och letade groor till min kusin för att det var några som hade smittit för henne. Vi hittade två styken och det var ganska äckligt. Men det var iallafall första gången jag och elin höll i en grodda. SEn drog vi oss ner mot vattnet där alla andra var och när vi kom ditt så hade dom hittat en snok som min brorsa höll i. Jag fick också hålla i den och jag som är så himla ormrädd. ( Är inted et på skansen, bara i naturen) Men självklart ska det hända något när jag håller i den. Den hoppar till på något sätt så jag kastar iväg den för jag blev så himla rädd och det var någ inte så skönt för den.

Lite senare på dagen så drog vi oss neråt till en resturang som hette Gripen. Där åt vi en god lunch och senare på kvällen skulle ett band spela. Pappa och min morbror skulle dit så jag och elin följde med och det var tur vi gjorde det. Det var det roligaste jag gjort på länge. Vi träffade några killar där som börjad flörta med oss och sen gick vi ut på dansgolavet med dom. Ena kille ville att jag och elin skulle rida på hans axlar men han orkade inte oss båda. Så en annan kille tog elin och den killen tog mig. Dom var ju ganska pakade och dom vinglade runt ganska mycket när jag och elin satt där uppe. Men dom var hur snälla som helst. Vi stod sen och snackade lite med dom och spännde musklerna, hehe. Men sen vid 12 skulle dom stänga när det var som roligast och jag och elin började gå hem med lilla pappa och lilla morbror Jimmy.

Så i dag när vi var nere vid Gripen när morfar och Jimmy skulle spela på hästarna kom killarna gåendes på vägen förbi. Det var värkligen så himla kul. Det fanns också en kille som var pakade från första början som snodde min keps men jag fick tag på den sen. han var riktigt rolig.

Jag lägger inte lite bilder från helgen snart.

Hoppas ni har haft det bra, det har iallafall jag

// Ronja

Då var det dags

Då var det dags att snart dra sig till landet då. Vi skulle kanske ha åkt båt. Men det regnar nu så vi åker bil istället. Elin kommer till mig snart med all sin packning så ska vi vänta på pappa.



hehe min packning till landet + en sovsäck.
Ni får hälsa mig och elin lycka till. Dte går massa vildsvin där ute. Så vi hoppas vi nte får sällskap med dom inatt.

// Ronja

Vädret

kollade på hur vädret kommar att bli under midsommar och under nästa vecka.



Ser inte så bra ut under midsommar. men det kommer bli toppen väder nästa vecka. Hoppas det blir så bara.

// Ronja

Landet

Vaknade för en stund sen och sitter nu och äter en god frukost. hade satt klockan på 10 men jag råkade somna om.
I dag sak jag till landet så jag har ganska mycket att packa. Måste hitta min sovsäck som jag inte vet var den är. Det kommer inte bli något bloggande under midsommar men jag kommer hem på söndag så då ska jag försöka fixa ett inlägg.

Ha det så himla skönt nu i midsommar för det kommer jag och Elin ha. puss på er så syns vi när vi kommer hem.


R&E

// Ronja

Träning

Då var dagens crossträning klar och det var så jäkla kul. Körde med nya kläderna i dag så dom ser inte så nya ut i längre. Fick 2 vattenpölar över mig och var nära att skvätta ner min ena tränare. Men jag missade. I morgon drar jag till landet med elin som jag sa. Kommer inte köra i Strängnes i helgen, blir en annan gång.
Träningen i dag var lite varierat, lite enduro för vissa och lite koner och annat för många andra. Jag skulle ha prövat enduon men jag missade infarten och fortsatte på banan istället. Jag håller mig hellre där än bland alla sröngsten och sånt...
Näst träning är om ca 1 vecka och jag längtar verkligen. men jag kommer dom köra lite innan dess också. I morgon ska jag iallafall packa och sen om det är sol sak jag sola.

Ha det bra så länge.

puss puss på er.


Jag med mina gamla kläder. Dom hade jag inte när jag körde i dag.

// Ronja


NYTT

JAG HAR FÅTT MINA NYA CROSSKLÄDER NYA !



Nu ska jag på crossträning. skriver när jag kommer hem.

// Ronja

Flipsyde - When it was good



Har just nu fasnat för den här låten,

// Ronja

Är så himla glad

Sitter nu och väntar på E & M. Har precis ätit och det skulle dom också göra. I dag fick jag också reda på att jag får hem mina nya crosskläder. Jag är så himla glad ! Har ju träning i kväll så jag ska kanske ha dom på mig, vi får se. Sen i morgon drar jag till landet på E. hon hänkar med mig över midsommar så vi ska tälta. men nu ska jag ut i solen och bli brun. Har solat från 12 med E&M. Men det sak bli mer nu. Ha en skön och solig dag.

puss på er,

/ Ronja

Soooool...

Soooool .....
Äntligen kollar solen fram och nu börjar det kännas lite som sommarlov. I går var jag med malin och sovde över hos henne också. Så i dag har vi bara solat. Så himla skönt. Jag har också fåt ganska mycket färg på min gasnak ljsua kropp om man säger så, hehe.
I morgon vet jag inte ännu vad jag ska göra men på kvällen är det crossträning klockan 18.00 som jag ska vara med på.


regn regn regn

Heej bloggen.

I dag har det varit den segaste dagen på länge. Har bara tagit det lungt. Igår var jag på crossbanan och det var faktist skit kul. Men det skulle inte ha börjat regna för det blev så himla halt. Jag var också på 35 års fest hos min Gudfar. Var där en stud sen gick jag hem.
Ikväll händer inget speciellt tror jag. Ska följa med mamsen och handla lite sen.

Vi syns i morgon.
puss puss på er



Just jag såg också E-type eller vad han heter på Statoil i går på ekerö...

// Ronja

Var är solen?

Var är solen?

Jag trodde det var sommarlov inte höstlov. Det har inte varit en enda solig heldag på hela lovet. Solen får ta och stiga frm nu.


// Ronja

Gårdagen

Bilder från gårdagen


det är elin och några till. vet inte riktigt vilka det är, hehe

matte hade väldigt kul

elin som ligger ner och jag som stor upp

Elin och jag klara för start

Pojkarna

elin, jag och emelie

Yoo, disco

// Ronja

Bästa kvällen på länge

Tjaa Tjaa. Vaknade precis och hade hoppats på en solig dag, men det var målnigt när jag vaknade.

Igår var det en toppen kväll. var på gårn till halv 12 men vännerna. Det fanns massor att göra där på festivalen och det var så himla kul. Tycker dom ska ha sånt lite oftare där nere. I dag händer inget speciellt vad jag vet ännu. kanske drar ner och tvättar min leriga cross eller något. Mitt busskort går ut i dag så jag får väl åka massa buss.
Men ha en bra dag
// Ronja


TWILIGHT

Första dagen på sommarlovet, så himla skönt. Vid 12 tiden gick jag till elin och vi kollade på TWILIGHT med hennes syster. Den var så himla bra. Elin blev så himla kär i Edward och jag tycker han är så jäkla snygg. Ikväll drar jag och brudarna ner till gårn. Det är en festival där nere ikväll. Börjar halv 9 så där är vi.

Puss på er
// Ronja

Photos


Elin och jag innan vi far mot kyrkan

Vi

joel och jag

Malin, elin och jag

Erika och jag, (inte så jätte bra bild, men här är vi iallafall)

Nu bär det av till crossen

// Ronja

Så ser jag ut

Då bar det av då:



Inte bästa bilden och bästa bakrunden. Men så ser jag ut. Snart kommer elin och då sak vi ta ett kort tsm.
Äntligen Sommarlov snart.

// Ronja

Skolavslutning

Nu är jag hemma och jag har precis duschat. I morse var det frukost i skolan och det var väl helt okej frukost. I dag är det äntligen skolavslutning. Men varför, varför ska det regna för? Så himla tråkigt. Det ska vara sol på skolavslutningen inte regn. aja det går väl an för den här gången då. Mamma skjusar mig och elin vid 20 i 3 till ekerö kyrka där vi ska mötas allihoppa. Sen på slutat får vi våra betyg. Så himla spänannde.

aja ska fixa mig klart nu och ta det lungt och ladda kameran. puss puss på er

// Ronja

Båten Kalle

Heej bloggen
I morgon är det skolavslutning. Äntligen. Tiden går så himla fort.I dag har vi haft barkbåtstävling och min och malins båt kom till final. Sen blev det inge mer med det.
Sen bar det av till skolan och då skulle vi städdda skåpen och fick sedan reda på dom nya klasserna under första terminen i 9:an. JAg och min 3 kompisar hamnade inte i samma klass den här terminen. Dom splittrade på oss. Så jag hamnade med Frida. Vi fick också jimi i våran klass. Men vi träffas ju ändå varje dag så det är bra.
När vi sedan slutade skulle jag åka och klippa mig. Det blev toning och klipp i toparna. Blev inte så stor förendring, men men. Så nu ska jag snart ta och stryka min klänning. Vi syns i morgon. Då börjar jag halv 9 och får frukost i skolan.


Malin

Jag och våran båt. Vi döpte den till Kalle för att jag ritade en Kalle anka på den,

Mina och elins fötter innan finalen skulle börja,

Mig och lilla kalle

Snart är det lov

Då var min korta dag avklarad.
I morse fick vi sista terminens veckobrev och vi gick igenom det som vanligt. efter det var det dags för tipspromenad inom matten. Det var väldigt svårt så jag co hmina tjejer gav upp, hehe. Sen var det spanska, vi lekte en lek som jag inte vet va jag sak säga att det var, men men.
Sen slutade jag. Jag gick melan 09.40-12.50.
Det var riktigt skönt att få sluta så tidigt.

Hör kommer veckans korta schema. mellan måndag och torsdag.

Måndag: skola som vanligt
Tisdag: Börjar kl. 09.30 med tävling inom våra träbåtar som vi har gjort två och två. Sen städda våra skåp
Onsdag: Det börjar med att vi får frukost i skolan vid halv 9. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men vi går i skolan fram till lunch och sen får vi gå och och fixa oss för årets skolavslutning som börjar vid 15.00 och slutar 16.00. Sen ska jag till crossbanan.
Torsdag: Vet inte vad jag ska göra på dan. Men sen på kvällen ska jag till gårn emd tjejerna.

Puss puss

//Ronja

Kort

Heej bloggen.
idag kom jag hem från landet och det har faksit varit fäldigt mysigt. I går var pappa, jag och brorsan i strängnes och körde hojj och det var super kul. Sen idag blev det en ordentlig tvätt på alla hojjarna. Ska nu gå och lägga mig. Är så himla trött, men vi syns i morgon.

puss puss

// Ronja

Mot landet igen

Föra helgen var det crosstävling men det blev inget av för mig. Vi var istället nere vid jungfrusunds maria och kollade lite på båtar och vattenskottrar som dom hade där nere. Det var faktist jätte kul. Det var också så himla varmt. Jag gick bara i linne och shorts. Så när jag kom hem hade jag fått en sol linje av mitt linne. Men som jag sa, det har gått ännu en vecka nu och jag ska till landet i dag. Cross först och sen landet.

I plugget i dag fick vi reda på några av våra betyg. Jag fick ett MVG i sjöld som jag blev jätte glad för, sen ett starkt G i engelska och svenska.
Men nu ska jag fortsätta packa så syns vi på söndag.

puss puss


Min solbränna på axlarna

// Ronja

Snabb outfit


Indiantjejer

Heej bloggen

Nu är jag tillbaka. I dag åker jag till landet. fast först ska jag och pappa till crossbana och köra lite.

Här är några bilder på mig och mina vänner som indiander. Vi gjorde en film på son som skulle vara klar tills i tisdag och vi han precis klart.


Malin

Jag

Frida

Elin bild fick jag inte lägga ut.


Här är vi alla

// Ronja

Inga fler inlägg på ett tag tror jag,

Heej bloggen.

jag kommer inte blogga på en stund nu. Har haft ganska mycket dom senaste dagarna och hinner inte blogga. Det kanske smyger in ett litet inlägg någn dag kanske.

puss puss och ha  det så bra



// Ronja

Inte tid

Heej bloggen

Jag har inte haft tid att skriva. Så jag försöker i morgon istället. puss puss


RSS 2.0