R+M

Nu sitter jag här hemma hos lilla malin och vi har precis sjungit sing star. Vi ska snart tror jag tita på något film och mussa med lite chips, tihihi. Vi kommer ha det bäst. I morgon vet jag inte vad vi ska hitta på ännu men vi är så kloka så vi kommer säkert på nåhot. Just i dag var jag på crossbanan och det gick väl ganska bra. Det var bra underag men på visa underlag hade isen sprukigt så då blev det ganska blött. Det var väldigt måsnga där uppe och det var många som jag kände igen. Men nästa lördag blir det ännu mer körning och hoppas det går lite bättre då och jag hoppas inte papsen planer ändras. Men det ska jag setill att dom inte gör för jag ska köra nästa vecka. Men nu ska jag och malin myssa och just nu sitter hon och retar mig med massa fula bilder på mig. puss puss så syns vi i morgon .

// Ronja och min lilla malin hälsar

Cross

Snart dra jag till crossbanan. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Vi syns ikväll. puss puss

Grattis

Juste jag får inte glömma att säga att i dag fyller mimmmimus.blogg.se 14 år. Gratta henne allesammans :)<3

Grattis Mimmi :)<3

Bilder


tss, jag i stenbrottet

Wille och lille Robin

hehe, är lite höjdrädd så jag ser väldigt konsentrerad ut.

Robin och wille på isen.

Wille och robin är inte så höjdrädda och det var inte Elin heller.

Det var ganska kallt där uppe

Jag hade lite kul

tss. jag vid bussen

P.S. Jag är ledsen elin, men det var du som var bakom kameran vid varje bild, hihihi


Stenhamra

Heej bloggen
Jag kom precis hem från Stenhamra. Där jag träffade Wille och hans kusin Robin. Elin åkte med mig ditt. Vi var där vid kvart över 3 tiden och då möte vi dom vid konusum. Sen gick vi fyra till Stenbrottet och klättrade lite. Men jag hade mina taitha jeans så det gick inte så bra, tsss. Sen gick vi hem till Robin och kollade på The grudge ( vet inte hur det stavas). Elin låg på min vänstra sida sen jag sen wille och sen brevid wille låg hans Robin. Elin och Wille var jätte rädda och tyckte det var så himla läskigt. Men jag och robin satt tyst och stila och sa inte ett ord. Så jag tycker inte det är läskig alls. När den sen var slut skulle vi alla hem förutom Robin som redan var hemma, hehe. Willes föräldrar var vid konsum så han fick stjus av dom och jag och elin stog och väntatade på bussen med Robin. Men nu är jag hemma och jag fryser ganska mycket. Det är så kallt ute. Ikväll ska jag träffa elin och frida och vi ska vara inne. Det är så kallt ute. 
Jag läggar in bilder sen när jag får dom av elin. puss puss så syns vi :)

// Ronja

Hemma

Nu kom jag precis hem. Jag och Andrea har varit i Vällingby i dag. Jag shoppade en väska och sen köpte jag en puduer på H&M. Väskan var från Wedins och kostade 299:-. Vi var sen på pallas och fikade lite, mums. I går kollade vi på två filmer. Det blev Alien och Armageddon. Ailen var inte så jätte bra och när vi såg Armageddon hade båda massa tårar på kinderna. Den är så himla sorlig. Så vi gick sen och la oss vi 3 halv 4 tror jag, hehe. Men här kommer iallafall lite bilder från oss två.


Andrea :)

Jag

Vi på isen. Jag tror den hette Kyrksjön

Vi :)

På bryggan vid Kyrksjön

i Lilla Andreas rum

Vårat godis var nästan slut, tsss

Våra mysiga te koppar + en lite choklad peng

Mot Vällingby

Hehe,

puss puss alla bloggläsare :)
// Ronja


Godis är alltid gott

Heej bloggen
Det blev ett litet inlägg. Just nu sitter jag i Andreas säng och skriver lite och lyssanr på musik medans hon hjälper sin lilla syster Mikaela med en dansmatta. I dag har vi varit på isen och tagit lite kort och sen gick vi till hennes skola och hon visade lite. Sen när vi kom hem passade vi hennes lillebrorsa Kalle som är 1 månad gamal. Så himla söt. Sen gick vi och köpte lite godis och sen åt vi tacos, det var jätte gott. Men nu, snart ska vi kolla på film. Vi ska kanske se Ailen, haha så vi får se om vi blir rädda. Puss puss så syns vi i morgon.

// Ronja

Mot Andrea

Snart är det dags att dra mot Andrea. Hon ska möta mig i brommaplan. Vet inte riktigt hur man åker till henne. Vet baar att man tar bussen 117, hehe. Det kanske blir något kort inlägg i kväll men det vet man aldrig. Annars blir det i morgon när jag kommer hem. Jag har med mig kameran så jag lägger in bilderna i morgon. Men nu ska jag fixa det sista och fixa mig lite, tss. Hejdå och ha en bra dag. puss puss

// Ronja

Austrailia

Heej bloggen.
Idag har det varit en lungn dag för mig. Jag har nämligen titat på Austrailia som nästan är 3 timmar lång tror jag. Jag tycker inte den var så jätte bra men men. I morgon skaj ga träffa Andrea och då ska jag sova hos henne. Det blir kanske blir något inlägg i morgon bitti vi får sen.

Filmen får iallafall 2,5 stjärnor av 5 av mig, hehe.
Puss puss syns i morgon.



P.S. inte bästa bildkvaliten, hihi

Lång och härlig dag

Heej bloggen
Idag har det varit en lång dag. Den började med att min klocka ringde kl.09.00. Jag åt frukost och fixade mig. Sen klockan halv 1 skulle jag möta elin och då skulle vi ner till statoil och mörta svante och Wille. Vi möte dom där ner vid 1 tiden och då gick vi hem till svante. Han hade jätte stort och fint hus. När vi kom hem till honom valde vi att tita på film. Det blev Patric 1,5. Jag och elin delade soffa och wille och svante delade soffa. Jag och elin satt och asgarvade ganksa mycket så det blev inte så mycket film för oss. Sen när filmen var slut satt vi och lyssnade på lite musik och snackade lite. Men sen vid kavrt i 5 behövde elin gå hem så det var det bara att säga heejdå. När vi var vid vattentornet kom elins losaspappa åkande förbi och han plockade upp oss. När jag då kom hem skulle jag äta och klockan var då halv 6. Ganska tidigt men jag var ganska hungrig. Sen ringed elin mig och sa att hon hade ätit så vi gick ut. Men det blev inte så länge för vi båda började frysa. Så vi gick hem till mig och hon visade lite på facebook. Sen ringde hennes syster och frågade om vi vill komma ut med dom så vi gick ut ett tag och sen gick vi hem till elin och satt och snackade i hennes syras rum i typ 1,5 timme. Men nu är jag hemma och chattar lite. Men här kommer lite bilder från dagen:


Elin och jag i Svantes rum

Lilla Wille som inte ville vara med på kort<3

ibland får man ha lite kul

Elin, hahha fan va det var kul

Min och elins glass som vi åt hos henne.

Elin och julia

Sen elins syrra som fick vara med, hehe.

// Ronja

Outfit



Min nya kofta/tröja från H&M
Svart t-shirt under från H&M
Jeans från G-star
Via strumpor från H&M
Min klocka från Ur och Pen

Ajajaj

Då var det dags att gå i säng snart. Jag har precis följt frida en bit och nu ska jag snart sova. Jag och frida kollade på Yes man och sen när den var slut kollade vi lite på Arn. Men madans filmen höl på tapade jag en tand och det kan an säga gjorde väldigt väldigt ont. Det blöde väldigt mycket också så det är tur att man är lite förskyld att man inte känner något. I morgon sak jag träffa elin, wille och svante. Jag och elin sak möta dom nere vid statoil så får vi se vad vi hittar på. Men nu ska jag snart sova. puss puss så syns vi i morgon.

// Ronja

Shopping


Ett linne från bik book, bara 149:-

En tröja från H&M. Kostar bara 249:-

Blöt dag i stan

Nu är jag hemma från en riktigt snöig dag i stan. Jag och frida var först i slussen och kollade lite där. Sen gick vi genom gamla stan och sedan kom vi till t-centralen och hötorget. Vi gick till kungshalen och åt. Båda åt kyckling med ris. Det var jätte gott. Sen fortsatte vi shoppingen på hötorget och sen gallerian. Super kul. Juste får inte glöma det bästa. När vi åkte till Slussen på tunnelbanan gick Let's dance dansaren Tobisa på. Sen när vi var på T-centralen såg vi Killen som spelar Patric i Patric 1,5. Så himla kul. Men det blev inga kort på oss och dom, hehe. Men kanske nästa gång om vi ser dom igen, tihi.
Ikväll ska jag och frida ha mysskväll. Vi har köpt lite godis som vi sak ha och tita på film hemma hos mig. Vet inte vad vi ska se än. Kanske Austrailia eller yes man, vi får se vad det blir.


Här är fridas och min mat. Det ser kanske inte så gott ut. Men det var så himla gott. Det är kyckling och ris.

Haha, lilla jag. Jag hade en bild på frida men jag hittar inte den :(

Grejerna jag köpte kommer in snart
// Ronja

Stan i morgon

Nu är jag hemma och jag fryser jätte mycket.
Vi gjorde igen speciellt ut och det var jätte kallt. Så nu är jag hemma och kollar på Hot chick. Jag tror det stavas så. Den är så himla rolig.Men just nu är det paus. I morgon ska jag till stan en sväng med frida. Jag tror vi tar 12 bussen. Så vi syns i morgon. puss puss och godnatt <3

Värdens bästa sport

heej bloggen.
Ännu en lördag och en crossdag. Det var riktigt kul. Jag körde gansak mycket utan att vila så jag kommer någ ha ont i mina händer i morgon. Det blev och en dubbelramling med en annan. Det blev ett misförsdånd på banan och jag välte och han också. Slåg i knätt men om man ska vara crossförare ska man ju inte vara någon lite klenis. Det är bara upp och hoppa igen. Jag fick hjälp att kicka igång min igen. Jag når inte att kicka igång den. Är lite för kort. Men den är lagom att köra som tur är. Pappa och jag delade men jag körde mest. Snodde den hela tiden så han fick tita på och prata med dom andra som vilade, hehe. Inte så snällt av mig kanske men om man är som mig och älskar cross och ni alla andra som kör. Så vet ni hur kul det är. Jag lyte lite från marken i ett hopp i dag. Efter RC rakan tror jag den heter så efter en sväng kommer 2 gansak stora hopp som jag lyfte lite från. Dwet var så jäkla kul. Men nu är det bara att vänta tills jag och pappa kan köra igen och ni fattar inte hur mycket jag längtar redand nu. Jag vill typ inte åka hem för att det var så himla kul i dag. Det var perfekt mark och ja, hehe. Men nu har jag precis duschat och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Men jag hittar väl på något.
puss puss och fortsätt ha en trevlig lördag. puss puss
// Ronja


Bilden är från i sommras och min står längts bort ungefär. Men ser inte så mycket.

Crosshelg

Heej hopp
vaknade 9 och ska snart iväg och köra cross med pappa på skå. Vi åkte inte lika tidigt som föra helgen i dag. Men det är öppet till 15.00 så jag har god tid på mig. Det ska bli skit kul. Jag kommer den här gång få köra pappas igen för det är den ända som har dubbdäck. Min har just nu inga däck alls. Pappa har köpt nya för mina var så nerkörda. Sen ikväll sak jag ut tror jag med några. Får se vilka det blir. Men nu ska jag klä på mig varma kläder och sen då tillsist lite crosskläder, hehe. Vi syns i kväll eller när jag kommer hem. puss puss mina älsklingar

// Ronja

Mycket mask

Heej bloggen
Kom precis hem för en stund sen. jag var ute med frida och tesse. Vi var först ner på grillen och åt. Sen åkte vi till maskbacken och där träffade jag Wille. Sen åkte vi till går och där var det gansak tomt men sen kom det gansak många. Sen när vi hade varit där en stund gick vi upp mot Atrium och ringde några som vill ute. Men ingen vill eller kunde. Så vi bestämde att gå hem var för sig. så nu sitter jag här hemma och precis ätit lite yourgurt med flingor. Vi syns i morgon och i morgon ska jag köra cross. puss puss


Mask från busshåldsplatsen

Lilla tessi

Lilla frida och jag.

// Ronja

Outfit



En blommig shorta från H&M
Min klocka från ur och pen som alltid är med.
Tagthis från mammas garderoåb
Skärp från Vero Moda



// Ronja

Kort kort

God morgon god morgon. Ska snart dra till plugget. Har lång lång sovmorgon i dag. I dag ska jag träffa Tesse efter skolan. ska halv 3 bussen till henne för hon slutar 13 och jag 10 i 2. Men nu ska jag fixa lite. vi syns sen, puss puss

Mask igen

Nu är jag hemma från maskbacken. Jag, elin och frida var där och jag träffade wille och vi snackade lite med hans polare. Det var faktist kul. Frida och elin var på flum humör och jag snackade lite med Wille när han inte åkte skidor. Det var väldigt kallt också så frida och elin köpte en kladkaka som dom satt och roade sig med medans vi satt och värmde oss, thihi. Men just nu sitter jag och chattar lite och ska träffa Tesse i morgon. Vi ska kasnke åka skidor i mask. Vi får se hur det blir med hennes skidor. Men jag ska få henne att sätta på sig dom. Men nu ska jag fixa för i morgon. Jag börjar kl.10.05 så det blir lång sovmorgon för lilla mig.


Elin och frida äter sig mäta på kladkaka

Jag och Wille

Thihi, elin och frida puss puss på er också

// Ronja

Nelly Furtado I'm Like a Bird



Jag älskar den här låten
Det är Nelly Furtado I'm Like a Bird

Bjursås del ll


utsikt i Bjursås

Elin och elin, sötnosar

hehe, puss puss mobilen och helena söt

Tjejligan

lilla jag närbild.

The gangters

Malin och jag

Elin, jimi och frida
// Ronja

Mycket H&M

Heej bloggen.
sitter och kollar på lite bilder  från Bjursås från gåradgen. Kom precis hem från skolan och gör inge speciellt just nu. I dag åka Malin till Paris för att träffa sin kompis Isabeller och jag kommer sakna henne jätte mycket. I Kväll ska jag träffa elin tror jag. Så vi får se vad vi hittar på och sen i morgon ska jag träffa tesse. Här kommer iallafall dagens outfit:


En grön kofta från H&M
Ett lila linne från H&M
Taigths från H&M
Vita strumpor från H&M
Min klocka från ur och pen 

Thihi, mycket från H&M

Ha en bra dag.

BJURSÅS

Nu är jag hemma. Det har varit en lång och super rolig dag i BJURSÅS !
Vill värkligen tillbaka dit med klassen. Vi samlades kl.06.10 utanför skolan där våra två bussar stod som vi skulle åka med. Jag åkte med pappa ner hade så mycket att bära. När jag sen kom ner träffade jag alla och han började lasta in i bussen. Jag satt med Malin både dit och hem. Hon mot fönstret och jag på kanten. I våran buss satt det bara 8:or och 9:or och det var full fart på bussen på vägen dit och på vägen hem. 9:orna sjöng och vi hängde med lite. Det var så jäkla kul. När vi sen var frame satte vi på och skidorna men jag och frida snowborden och ut i backarna far vi. Det hände väldigt mycket under resans gång. En kille i klassen hade aldrig åkt skidor t.ex.. Så det såg jätte kul ut och det gicki nte så bra för honom. Sen skulle vi äta och det blev lite knas med den också, hehe. Men sen var det hemfärd och vi hade jätte kul. Frida och malin låg och vilade en stund och jag och elin och några till var uppe och röjjde. Men nu är jag hemma, ny duschad och har precis fixat med min packning. Här kommer iallafall lite bilder från dagen:


Elin på sina hyrda skidor

Lilla jag mot backen

Min bräda och malins skidor. (bilden togs precis innan malin hoppade av för att hämta sin vante hos Jimi och Ante som kom bakom i lifetn, hehe)

Jimi och Ante i liften.

Här är en bild på frida men man ser lilla elin i backrunden, thihi

// Ronja

Veronica Maggio - 17 år


MOT BJURSÅS

heej bloggen.
Det blev tuvär en se bloggning idag också. I dag har jag träffat Wille och mimmi. Vi var hemma hos mig och titade på film. Mimmi valde i am a ledgend. Det är faktist gansak bra men det har dåligt slut. Vi träffedes när dom slutade i Birka skolan. Jag möte Mimmi och sen gick vi och hämtade Wille. Jag hade varit på Ica innan och köpt lunch till Bjursås som jag sak till i morgon och åka skidor/snowbord. Men jag själv ska åka snowbord med frida och malin och elin ska åka skidor. Hälsa oss lycka till i skidbacken. Det blir en tidig morgon för mig. Alla ska mötas vid skolan kl.06.10. Så det är bara att gå upp kl.05.00. Jag har precis packat klart och sitter och fixar mp3:n. Jag ska inte ha mobilen med mig orkar inte släppa på den. Det ska bli ganska skönt.
Men nu ska jag fixa mig för bädden och ska kolla liet blåmärken på kroppen som jag fick igår när jag ramlade på isen påväg till maskbacken med elin och sen på knäna som jag fick när jag körde cross i helgen. puss puss. Får se om det blir någon bloggning i morgon när jag komemr hem vid 7-8 tiden. Men annars blir det på torsdag. puss pus och ha det så kul i morgon för det kommer jag ha.

// Ronja


P.S. Bilden tog föra årets sportlov när jag var i fjällen ( lofsdalen)

Kall dag

Förlåt förlåt förlåt....
Jag har inte hunnit blogga i dag. Har haft så himmal mycket. Först var det skolan och se var det bara hem och plugga och sen träning. Sen träffade jag elin en stund och vi gick ner till maskbacken en stund och kollade på dom som åkte och sen kollade vi va det kostade att åka. Det var inte så farligt durt tycker jag. 100:- för en kväll och helgerna var det 130:-. Det var jätte kallt både i skolan och när jag och elin var i mask och kollade och precis när vi skulle gå in och värma oss var cafet stängt. Så vi gick hem vid 9 och då följde jag elin en bit och sen jag jag hem.
Men snart är det natti natti för mig och jag börjar 8 i morgon med so. Inte så kul men men.

Plugg Plugg

Heej bloggen.
siter nu och kollar ner i min spanska bok. Har pluggat nästan hela dagen, så himla tråkigt. Men nu är det beck på tv och jag kollar lite smått på det. I morgon är det skola igen och vi har spanska prov. Så ny får hälsa mig lycka till. Men nu ska jag fortsätta och så syns vi i morgon puss och gonatt på er.

// Ronja

Ryggskydd

Här är mitt ryggskydd


Fram

Back

Lite mönster

Lite mer mönster

//ronja


Tidig morgon

Heej bloggen.
I dag på morgonen blev det inge nträning för mig, Jag var och köpte ett ryggskydd till snowborden som jag ha på onsdag när jag sak till bjursås. I går var det alla hjärtans dag och jag fick ett paket och det var bh och trosor. En vit bh och pasande trosor.  Men nu blir det plugg inför spnaksa provet som är i morgon. puss puss



// Ronja

Cross bild


Kolla inte på magen. Det ser ut som ölmage men det är typ min mobil som ligger där och ett par vantar + att jag har skyd på benen.

// Ronja

Happy valentine!


Väldigt tung

Nu har jag precis kommit hem från crossbanan och jag har precis duschat. Det blev inte så mycket köra men det gick bra en då.
Jag testade pappas på lilla banan en gång och då välte jag en gång och ham´nade nästan under och då landade jag på mitt blåmärke på knät som gjorde ganska ont. Men sen gick det bra. Sen när nästan alla hade gått av stora åkte jag ut på den och körde några varv och det gick jätte bra . Det var då på pappas 250 som jag körde på och den var jätte tung. Men man blir ju starkare och bättre man tränar på den. Men jag lägger in en bild sen på när jga bara står på den. puss puss så länge ....
// Ronja

Mot crossbanan

God mrgon god morgon,
Snart ska jag dra till crossbanan. Jag vet inte om det blir någon körning för min del. har inga dubbdäck på min. Men om jag nu ska köra får jag köra på pappas 250 och jag har själv en 85. I går kväll var riktigt roligt. Filmen var inge läskig jag tyckte det var som en komedi medans frida och elin låg på varins sida om mig och skrek i mitt öra.
Men nu ska jag fixa mig för avgång mot crossbanan.
puss puss vi syns sen.


ute kväll

Nu är det kväll och jag sak snart ner till gårn med mina kompisar. Vi ska se fredag den 13:e där nere. Det ska bli så himla kul och en riktig scary kväll. Jag har precis gjort mig iordning lite och ska vänta tills vi ska ut. Jag har på mig ett par jeans och en lila tröja. Sen ska jag ha stövlar och min Canada Goose jacka så jag inte fryser när vi är ute sen. Ha en trevlig kväll och sitt inte hemma nu. Kom ner till gårn och ha lite kul istället. Men det är bara om ni vågar.
puss puss från lilla mig


Fredag den 13:e

HJÄLP DET ÄR FREDAG DEN 13:E I DAG !

scary... Jag och mina polare och jimi and the company ska ner till går och sen filmen i dag. Det kommer bli så kul. Jag tycker lixom inte dom filmerna är så himla läskiga men vi får se vad jag tycker om den här. Men ha en bra dag och se upp...

Outfit





jeans taghits från Gina
svart linne från H&M
En blommig top fån Gina
Klocka från Ur och pen
Ballerina strumpor från H&M
// Ronja

Hur många stjärnor tycker du?

Heej.
kom precis hem från plugget och sak nu plugga. Vi har massa prov nästa vecka. Matte, no, spanska och ett svenska läxförhör. I skolan i dag har vi haft en helt vanlig dag och ja nu är jag hemma. Jag har också börjat läsa en ny bok Asyl. 2 från Gömda. Gömas är en av dom bästa böcker jag läst och den måste ni hara läsa. Av mig får gömda 5/5 stjärnor.
men nu måste jag plugga. puss puss


Dagens outift med kjolen som jag syde på syslöjden

Gömda och Asyl

// Ronja

Vilken är snyggast?

Jag satt och kollade lite på 125:or och 250cc och då hittade jag dom här. Jag tycker dom är lite balla. Vad tycker ni?


1.

2.

3.

vilken var snyggast?

Stukat foten?

Nu har jag äntligen tahit den efterlängtade duschen och det var jätte skönt. Men nu håller jag på att fixa för morgondagen och jag ska kanske ha min kjol som jag syt på syslöjden. Men vi får se hur det ser ut. På träningen gick det sådär och stukade typ foten. Har fått väldigt ont i den nu iallafall sen jag trampade snett i början av träningen. Inte så kul. Vi syns i morgno och i morgon börjar jag 8 och jag ska upp kvart i 7. Kommer vara jätte trött. Men det går nog. puss och godnatt,

// Ronja


very cold

Heej bloggen.
nu sitter jag här och fryser. I dag hade vi en livräddningsdag efter lunch. Då fick man välja mellan att inte eller om man ville hoppa ner i en isvak och sen ta sig upp med tubbar. Så jag och några av mina kompisar hoppade i. Det var inte kallt i vattnet men sen när man kom upp var det så himla kallt. Jag höll på att frysa till en isbitt kändedes som. Men innan jag hoppade i sa ena brandmanen att han skulle ställa en fråga till mig när jag låg i och fårgan var:
- Vad har vatten för symbol?
Det är ju jätte lätt men jag kunde inte tänka eller prata när jag låg i vattnet. Det värkligen gick inte. Men sen glömde jag bort frågan så han fick säga den igen och då svarade jag:
- H2O
Då fick jag komma upp. Jag sprang i strumpor till tappströmsskolans gympasal och där innen sen fick malin hjälpa mig av med mina strumpor och mina kläder. Både mina händer och fötter hade donat bort kändedes det som. Så läskigt. Men det var jätte kul. Så nu sitter jag här i mössa, vantar och sköna varma kläder och ska plugga lite. Men det är en sak som jag fick höra igår. Det var att det var en crosskille som hade ramlat och dött. Jag fick se videon från hans krach och det är inte kul.

Jeremy lusk


Ikväll ska jag på träning och jag hinner nog inte skriva något sen. Men vi syns i morgon. pusspuss

// Ronja

Oh Susie + i taket lysser stjärnorna

Heej bloggen..
Är inte på så bra humör just nu. Vill inte prata om det heller. Men jag kom precis hem från Vällingby. Jag och mina kompisar kollade på i taket lysser stjärnorna och innan åt vi thai mat. det var jätte gott.  Här är en låt som dom spelade i filmen och jag blev värkligen förälskad i den. Jag och malin satt ju självklart och grätt mest och jag tycker den var jätte bra. Av mig får den 4/5 stjärnor

Oh Susie ! Secret Service


Puss och god natt. I morgon blir det isbad och jag sak hoppa i och jag ska säkert få med mig mina tjejer :)

Bio

Heej bloggen.
Jag läste precis linnireneforsbergs blogg. Det där med dyslexi är väldigt stort för mig som har haft det hela mitt liv. När jag läste det så kände jag att det finns faktist fler där ute i världen som har samma problem som jag. Så gå in på hennes blogg och läs igenom det där med dyslexi. Det är bra att veta.
men nu ska jag på bio och se I taket lysser stjärnorna med min 3 kompisar i Vällingby.
// Ronja

Träning träning träning

Hemma igen och har precis duschat. Sitter nu och chattar lite. Träningen gick bra men innan träningen när jag och erika gick tillsammans halkade jag och slog i båda händerna som inte var så kul. Sen när vi nästan var trame halkade erika. Båda vi är lite klumpiga ibland. Men det får man vara. Vi gick bara på träningen. Det är typ livsfarligt att springa. Man vill ju inte ramla igen och göra sig illa mer. Men nu ska jag fortsätta mitt chattande och ja lyssna lite på musik också. Godnatt vi syns i morgon.

// Ronja


P.S. En gamla bild som jag hittade

Mat

Heej bloggen. Nu är jag här igen och sista lektion var hemkunskap. Vi gjorde pita bröd och Köttfärs. Det blev faktist ganska gott. Men våran köttfärs blev ganska torr. Men vi hade gjort en jätte stark sås till så man kände inget tort.


Våran starka sås och lite sallad

Här är allt vårt jobb som vi hade mixtrat ihop.

Kl. 18.00 sen ska jag ha träning så jag behöver inte äta något mellamål. Är ganska mät. Men ha det så bra.

// Ronja

Mycket H&M

Dagens outfit




Det blev en lila tröja från H&M
En vit t-shirt från H&M
Taghits från H&M
Ett pälhalsband
Gråa strumpor från H&M
Min stora klocka från ur och pen

Ojoj, det var mycket från H&M

School

God morgon mina älsklingar.
jag ska snart till skolna med min kompis. Jag hinner inte skirva så mycket mer nu. Men ikväll har jag träning så jag hinner någ skriva lite när jag kommer hem från skolan. Ha en bra dag

Tjejmiddag

Heej bloggen.
I går hade frida tjejmiddag hemma hos henne och vi hade jätte kul. Jag var hos frida vid kvart i 4 och jag skulle hjälpa henne och sen skulle hon locka mitt hår. Vid kvart över 6 kom malin och elin och då åt vi. Frida hade fixat med både bål och sen hade hon fixat till mat med kyckling och BQ pomfritt. Det var jätte gott. Sen sa malin, elin och jag att vi hade glömt ett paket hemme hos elin så jag och malin gick och hämtade det. Sen när vi kom tillbaka kom vi med en tårta som elin och malin hade gjort. Men jag var med i det man jag kunde inte baka för jah skulle ju hjälpa frida. Frida blev jätte glad. Det såg iallafall ut som det. Så vi satte oss ner vi matbordet och ställde massa privata frågor till varandra och vi svor på vår vänskap att inte berätta för någon. Sen åt vi tårta och sen hade frida bakat en slaks tårta också. Den var också jätte god. Jag tror det hette Chees cake elelr något. Sen satt vi och pratade en lång stund och sen gick vi ner till där vi skulle sova i källaren. Där satt vi och tog lite kort och sen var vi alla jätte trötta. Så alla gick och fixade sig och jag och malin sov i en bäddsoffa och elin och frida delade på en gansak stor säng. Sen på morgonen skulle elin iväg på kalas och då titade jag, malin och frida på en triller. Fear dot com. Den var inte så läskig faktist. Sen gick vi hem till mig och kollade på My mom's new boyfriend. Sen skulle malin och frida hem och jag gjorde pyttepanna och nu sitter jag här och ska snart plugga. Men här kommer lite bilder från gårdagen + min outfit.


Fram

bak

Nära

Våran bål

Liten del av våran mat

Vi tjejer

Elin och jag

Malin och frida

Här är jag när jag och amlin hämtade tårtan

Tårtan och lilla elin fick vara med

15 år

Här är tårtan/glass som firda hade gjort

Jag hittade en jätte göllig bild på mig och malin som jag tror frida tog på oss.


// puss puss och tänk va helgena går fort när man har kul

Ett kort inlägg för en rolig dag

Heej bloggen.
Just nu har jag gäster här hemme för min lillebror har ju fyllt år. Men snart ska jag till frida och vi ska fixa lite. Jag var också och fixade fridas present i morse med malin och elin. Kan inte äsga va det är ännu gör det sen. Men nu ska jag fixa min packning till frida. Vi ska sova hos henne alla vi tjejer. Det bluir någ en riktig mysig kväll tillsammans.
Jag skriver i morgon när jag kommer hem. puss puss.


Shopping + present

Heej bloggen.
Nu har jag precis ätit och jag ska starx ner till ekerö centrum med malin och frida. Elin kunde inte för hon var hos sin morfar. Men nu sitter jag och chattar lite och jag sak ta 8 bussen från mig. Sen kommer malin och frida på den vid vattentornet. Juste jag och malin var ju i solna och köpte present till frida. Sen blev det lite chopping till oss själva också. Jag köpte en blus från gina på rea 99:-, sen ett par skor från någon konstig affär rea 99:- och sen köpte jag en kjol på åhlens för 69:-. Malin och jag köpte en likadana kjolar. Den var rosa. Men presenterna till frida kan jag inte berätta för hon kan ju se. Men nu sak jag gå och göra mig iordning. puss puss vi syns.
Ha en trevlig kväll med mycket skratt.


P.S. Vi tjejer i sommras i Gräsåker.
// Ronja

Solna igen

Heej, nu drar jag till solna med malin. Elin skulle ha följt med men hon kan inte . puss puss

Teater

Heej bloggen.
I dag spelade vi ju upp våran teater och det gick väl sådär första gången. Jag och frida började ass garva ocgh det gick inte att sluta. Så vi visade om våran efter lektionen. Sen skulle malin och frida på bio så jag och elin var med varandra. Vi gick hen till mig och åt glass och sen gick vi till elin och sen bestämde vi oss för att åka till Stenhamra. När vi var där så var det ganska kallt och vi hade inte planerat att det skulle snöa så himla mycket. Så sen åkte vi hem och jag skulle äta och hon skulle hem till sin pappa och nu sitter jag här. Precis fixat till i morgon. Ska till solna med malin och elin. Vi ska köpa present till Frida som fyller år om 1 vecka ungefär. Sen ska jag också kolla på en maskara som mamma ville ha och sen ska jag kolla på ett par skor som kostar 99:-. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. För när vi sen ska hem så ska elin bli hämtade av sin mamma och jag vet inte riktigt vart dom skulle men då åker jag och malin hem tror jag.
Vi syns i morgon och i morgon börjar jag 10.05 och jag ska ha jour med frida. Vi skulle igentligen ha haft det nästa tisdag men det blev lite byten. Jag vill igentligen ha på tisdag för det är en bra dag att ha jour på. Men det blir någ bra. puss puss och här kommer några bilder från dagen:


Här är vi efter vi vissat teatern. Frida som Destimona, elin som Jago, jag som Otello och malin var berättare

Här är en väg som jag och elin gick förbi som heter Majsvägen

// Ronja

Damaged- Danity Kane


P.S. jag hittade inte så bra videon. men det får gå .

Mycket att komma ihåg

Heej bloggen.
I dag hade jag en håltime på morgonen så jag börjar kl.0915 istället. Jag har precis ätit frukost och klätt på mig. I dag i skolan ska vi spela upp våra Shakespear pjäser. Det kommer bli riktigt pinsamt. men det går någ bra. Här är iallafall dagens outfit. Om jag tar några kort på våran teater sen lägger jag in dom. puss puss och ha en rolig skoladag.



Jeans från G-star
Skärp från Gina
En shorta från mamma
En vit tröja under från H&M



// Ronja

Min Yamaha tröja

Här är min nya Yamaha tröja som jag fick av pappa igår. Lite sent men jag hoppas det inte gör något :)


Yamaha

The Offspring



The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid

GRATTIS BRORSAN!

Heej bloggen.
Jag kom för en stund sen hem från skolan och just nu städdar jag mitt rum lite och bloggar. I dag har jag varit i skolan som vanligt och sen ska jag på träning i Stenhamra. Jag ska åka lite tidigare för Erika skulle till sin sjukgymnast efter skolan och hon hinner inte hem innan halv 7. Så jag möter henne i Centrum istället. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi hittar säker på något kul. Juste jag glömde berätta att min brorsa fyller år IDAG. Han fyller 8 och vi ska äta tacos till middag. Jag gillar inte tacos så jätte mycket men det går väl ner. Sen när jag kommer hem från min träning ska jag äta marängsvich (vet inte hur det stavas). GRATTIS BRORSAN (Charlie).
Men nu ska jag fortsätta staddandet i mitt rum och sen ska jag göra något annan. Vet inte vad det blir ännu. Kanske lägga in musik på mobilen kanska, vi får se. Puss på er från Mig


Bilden är från i sommaren 08, när vi var i Grekland ( Karpathos )

Puss puss och hälsa honom grattis när ni ser honom/ ni som vet vem han är :)

Kort dag

God morgon bloggen.
Jag har precis ätit frukost och ska precis gå och borsta tänderna. Idag börjar jag kl.08.10 och slutar kl.15.00. Så det är e helt ockej dag faktist. Vi har inte så jätte jobbiga lektioner. Vi har idrott nu på morgonen. Sen efter lunch har vi slöj och sen mentorspass. Så ha en bra dag. puss puss

   
P.S. Inte seriös

// Ronja

YAMAHA

Nu är jag hemma och kollar på filmen hide and seek. Ska snart gå och lägga mig. Jag fick också precis en tröja av pappa med  mäket YAMAHA på. Den var jätte fin. sak ha den i morgon på gympan. Börjar 8 i morgon så jag hinner inte skriva på morgonen. Men nu börjar filmen. det har varit reklam. puss puss och god natt

Min långa dag med bilder

Heej bloggen
ännu en dag i skolan och det har varit en rolig och lång dag. Vi började 8 och slutade 10 i 3. På no:n som var våran sista lektion hade vi vikarie för våran var hemma och var sjuk. Han var väldigt konstig. Men nu ska jag plugga på våra engelska glosor som är tills på onsdag. Men jag gör det idag så kanakse jag kan hitta på något roligt i morgon när jag slutar efter skolan kl. 15.00. Vi har ju träning i morgon också, så det ska bli ganska kul. Så jag och Erika åker buss och det är våran tradition som vi ska försöka göra vaje träning. Vissa tycker inte det är kul att åka buss men det tycker vi två för vi skrattar jätte mycket.

Här kommer lite bilder från dagen:


Här är dagens ottfit




Strumpbyxor bruna från h&m
En lyle and scott tröja från min morbror
En svart t-shirt från h&m
ett svart line från h&m

Dagen:


Suddig bild på jimi och ante

Elin på bilden

Jag på bilden, ser lite sär ut i förklädet

Inte så bra bild kvalite på bilden. men det är lilla linus.

Malin gjorde en fläta på mig

Lite sudig bild på lilla ma'la och jimi

Frida hade lite roligt med mitt hår medans jag sökte på telefoner

puss puss från mig och alla mina kompisar :)<3

Bilder från dagen


Malins och min väska inne på toan

Här är våran äkliga äppel sak som vi gjorde på hemkunskapen. Det var färkligen det äkligaste jag nånsin smakat och luktat på.

En till bild

Hemkunskaps boken fick också vara med :)
// Ronja

Plugg Plugg Plugg

Heej bloggen.
Nu har jag duschat för en stund sen och sitter och chattar lite och har fixat för morgondagen. I morgon börjar 8 tror jag med so. Inte så kul. I dag har jag som jag sa förut solat solarium med malin. Det var jätte mysigt. Men nu ska jag plugga lite engelska glosor. Syns i morgon puss puss

Solarium

Heej bloggen
Nu ska jaf strax på träning och jag har precis solat solarium med malin. Men hon gick precis när jag skulle börja. Hon skulle hem. Det är så himla härligt att sola. Jag fick faktist bikinilinje. Fast mest ner till. men nu måste jag gå hejdåå. skriver mer när jag kommer hem  :)

Annan outfit



Den här koftan har jag på mig i dag fast taiths istället för jeans. Kommer in en bättre bild sen :)

Måndag

Nu ska jag snart gå till skolan. Jag och Erika ska gå tsm. Sen idag har jag träning så jag kommer väl  hem imellan och kanska skriver lite. Ha en rolig skoldag.



Puss puss älsklingar

1 FEB

Nu är jag hemma och ska plugga lite. I dag jag ju och kollade på crosstävling i Skå. Det var faktist jätte kul. Jag kände igen jätte många. Starten var ju såklart roligast. Sen kom dom hoppade och jag tror dom skulle köra 20 varv och sen, ja sen van ju den som kom först såklart. Det var jag, pappa och brorsan som åke upp. Men brorsan kollade på några som stod lite längre bort och flög några plan. Han ba:
- pappa släpp av mig här.
Så jag och pappa stod och kollade själva och så stod pappa och pratade med en annan kille som hade varit och tävlat. Men inte just den här tävlingen. Bara hans son. När vi sen kom hem frös jag jätte mycket. Mina tår var jätte kalla. Men då åt vi korv med bröd och sen åke jag med pappa ner till farmor och farfar. Där satt jag och höll på med deras dator en stund och kollade lite på youtube medans pappa fixade till imorgon. Så nu är jag hemma och ska plugga lite spanska till i morgon. Vi får se hur det går. Men vi syns puss puss

// Ronja


Crosstävling



Nu ska jag upp till crossbanan och kollapå tävling.
skriver mer när jag kommer hem puss puss

RSS 2.0