HEJDÅ

Åååå, jag kan inte fatta det. Jag åker till England i dag. Tiden har gåt så himla fort sen jag och andrea satt där en mörk januari dag och bestämde att vi skulle åka. OCH NU SKA VI DET !!

Ha det bra hemma i sverige så syns vi när jag kommer hem

// Ronja

Hejdå Sverige Tjena England

Hejdå Sverige,Tjena England. Gud nu är det inte långt kvar. Ska upp vid 4 och ta en dusch och göra mig lite fräsch. Sen sak vi hämta Andrea vid Kvart i 6 tiden hemma hos henne i spånga. Pratade med henne för en stund sen och vi båda är närvösa. fast jag är mest närvös för min packning. Vet inte riktigt varför men så är det iallafall. Har bara lite saker att packa ner sen är jag helt klar. Men jag komemr inte få igen min resväska känns det som. Men jag får trycka ner den men min muskler, hihi.




29/7-18/8

Syns när jag kommer hem, puss puss på er och jag kommer sakna alla nära och köra och min cross. ( Så ni som kör cross och läser det här. kör lite för mig med )

// Ronja

En dag kvar

Heej bloggen

Nu börjar det närma sig. I morgon lämnar jag Sverige i 3 veckro och kommer hem dan innan skolan börjar. Det ska bli så himla kul. Men kommer självklart sakna alla här hemma och crossen. Förstöker övertala pappa med att åka upp till crossbana och kolla lite iallafall. Men det blir väl inte så tror jag. I morgon fyller wille år så jag skickade sms förut och grattade honom. Glömmer säkert det i morgon så jag gjorde det idag istället.

Idag har jag och pappa varit lite överallt. Först stan sen solna. Köpte en regnracka som ja gsak ha med mig och lite andra prylar. Vi köpte också present till familjen som jag och andrea ska bo hos. Men nu skaj ag fixa Ipoden och sen ska mamma hjälpa mig med packningen. Det blir säker något inlägg ikväll eller i morgonbitti innan jag åker. Ska vara vid Arlanda och möta alla vid 07.20 så det blir sånafall ett väldigt tidigt inlägg.



// Ronja

Tunga ögon

Godnatt
skriver mer i morgon istället.

Ögonen slocknar snart

// Ronja

In i det sista

Heej bloggen

Var i solna med familjen för en stund sen och köpte det sista. Vi letade också efter en present som jag ska ha med mig till familjen som jag ska bo hos men vi hittade ingen så jag och pappa sak in och kolla i morgon igen. I dag ska jag väl packa och lära mig pengarna. Har lite svårt med det. Men vet att jag ska gångra med 12,50. Aja har inte så mycket mer att säga så vi syns väl ikväll antar jag.

puss på er

// Ronja

Motorcross

Heej bloggen

I dag har jag bara varit på crossbanan från 1 tiden till 5. I början gick det sådär sen gick det bättre och sen gick det lite sämre. Det har gått lite upp och ner idag. Brorsan kompis var där och körde idag också så hans pappa åkte sen och köpte pizza som vi alla käkade sen. Sen drog dom och vi var kvar sista och jag tränade lite hopp och kurvor. Bromsar nästan alltid med handbromsen så jag måste verkligen träna på att bromsa med bak. Sen när vi drog oss hemmåt blev det middag och sen åkte vi och lämnade hojjarna. Sen träffade jag elin en stund för i morgon åker hon iväg och jag drar på onsdag så vi hinner inte träffas innan jag drar. Så vi tog cyklarna och drog till frida och malin och jag hämtade min kudde som jag hade glömmt där och elin passade då på att säga hejdåå till dom också.

Så nu sitter jag här och fixar med kameran och i morgon ska vi köpa ett till minne och fixa lite annat som jag behöver tills jag drar.

Men ha det så bra.



// Ronja

Godnatt

Godnatt bloggen

Vi syns i morgon, Det blir crossåkning i morgon och sen när jag kommer hem sak jag säga hejdå till elin, emelie och julia som åker på måndag och jag åker på onsdag och hinner då inte tärffa dom.

Det är det jag vet som sak hända i morgon. Men vi får väl se.

// Ronja

MOBIL

Jag har fått en ny mobil !
Jag är så himla glad. Min föra blev som man kan säga träffad av blixten. Men jag fick en W995 Sony Ericsson. Skit snygg



// Ronja

Tråkig dag

Oj vad dagen har gåt fort. Jag vaknade runt 12 och typ inte gjorde något. Ingen är hemme så det är väldigt tråkigt. Men jag började att packa min resväska. Det går verkligen inte bra alls. Jag packar för mycket. Jag vet inte, det är något fel på mig. Jag kan inte packa lite när jag ska bort.Men mamma sak hjälpa mig sen. Sen vet jag häller inte vad jag sak åka i. Jag vet att jag är väldigt tidigt med packning och välja kläder men det är det att det här är typ sista hela dagen som jag kommer ha på mig. Så det är väldigt svårt.

Igår iallafall drog jag och elin ner till busviken för att bada med David. Men vi drog till hans pool istället. Skit skönt men vi började frysa efter en stund. Han hade ett så JÄKLA fint hus. Jag höll på att döööö nät jag kom in i det.

Men i morgon blir det cross igen och sen vet jag inte. Ska dit vid 11 och sen typ köra hela dan. Så det blir nice.

Men ha en bra dag så syns vi kasnke ikväll.
puss puss på er

// Ronja

Music

Har inte lagt upp någon låt eller något på sistånde. MEn här är två låtar som jag har fasnat för. Ena hörde jag på Fridas mobil och den andra när vi letade låtar på youtube.



Här är den som jag hörde på fridas mobil

Metro Station - Shake it


Den här är så bra och ena kille är så himla snygg

Jonas Brothers - SOS

// Ronja

Läskig?

Okej, gårkvällens kväll blev lite konstig. men men. Vill inte ta upp det i bloggen och lite så. Sov hos frida och vi kollade twiligt. Den är så himla bra. Jag somnade mot slutet och jag brukar verkligen inte somna till filmer. Men nu gjorde jag det. Sen i morse drog jag och Frida till stan en snabbis och jag köpte en plych overall. Det blev en typ mango färjad för mig och firda en rosa. Sen åkte vi hem till mig och mamma hade precis gjort lite pankakor till oss. Sen ringde vi elin och vi 3 satt hemma hos mig och kollade film. Det blev the unborn ( skräckis ). jag tycker inte den var läskig men frida satt och skrek och elin satt under filten. Det är något fel på mig, det finns inga läskiga filmer. Eller asså man jag kan hoppa till ibland men det är inte läskigt för det.

ajaj nu gör vi inget elin och frida ska snart äta. Sen ska jag och Elin träffa björn ( david ). Vet inte vad vi ska göra ännu men vi får se. 
Ha en bra kväll. Juste pappa fick hem målarfärgen idag så i morgon ska jag måla och känna lite pengar.

// Ronja

Lite röjj här och där

Helloo. I dag var vi i stan. men först var vi på M´s cafe och fikade lite. Sen drog vi till stan. Vi hade jätte mysigt. F och E shoppade lite medans jag själv bara köpte ett litet blovk som jag ska ha med mig till england. Se drog vi oss hemmå och vi var jätte flumiga. sen när vi var vid skolan där vi skulle av möte vi lilla jimi som skulle låna en bok av E. Så vi drog hem till E och sen skilldes vi alla åt. Ikväll ska vi 3 tjejer dra till stenhamra och röjja lite. Får se om vi träffar några rolig.

Men ha en bra kväll så syns vi.


Gamal bild.

// Ronja

.

NU ÄR DET 6 DAGAR KVAR !

/ Ronja

Stan

Då ska jag snart ta en 20 i 11 buss till stan med E & F. Vi ska göra en liten överaskning för malin som jobbar på ett cafe i Fridhemsplan. Sen tror jag vi tar en lite tur på stan. Vet inte när jag kommer hem. men mobilen är iallafall med. ha en bra dag så syns vi lite senare.

// Ronja

När var det?

God morning.

Vaknade väldigt sent idag, men vad gör det. Är skit trött. I dag är det äntligen sol igen fast jag har nästan haft sol hela veckan på öland.

Nu sitter jag här iallafall och väntar på att Malin ska ringa. Jag kommer inte riktigt ihåg om det var 12 eller 1 hon slutade. Men så ligger lägget till just nu. Ska nog gå ut och sola lite.
Vi hörs ikväll. puss puss (a)

// Ronja

Vilken tabbe

Heej bloggen.
det blev ett sent inlägg. har varit på crossbanan sen klockan halv 6 och kört till 9.  Det gick faktist ganska bra förutom mot slutet när jag började bli gansak trött.  Jag han inte stanna i en kurva så jag höll på att köra ut i skogen och sen höll jag på att köra på min egan lilla fot. Men som tur va lyckades jag inte med det som tur var.

I morgon ska jag träffa M och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. vi får se.

Ska lägga mig snart. Är helt slut i kroppen och orkar nästan inte göra något, hehe
puss puss och godnatt på er

// Ronja

Innan resan

Här är det jag köpte igår med mamma


En svart och en rosa BH från H&M

Nya trosor från H&M

Ett svart och sen ett vitt linne som såg utt som det här nästan

Sen var det ett par gråa shorts och sen lite apoteksprylar.

// Ronja

Ingen rubrik

God morgon god morgon.

I morse gick jag ner till pappa som håller på att jobba i källarn för att jag sak flytta ner dit. Jag fick bestämma lite och så. Sen drog jag upp till mitt rum och hämtade några pälor och jorde ett litet läderarmban. Själva banet köpte jag igår på Glitter. Det var bara pälorna som jag satte dit.

I dag ska jag iallafall städda mitt rum och fixa med min packning lite. Sen får vi se hur vädret fortsätter om vi drar till banan idag igen.

puss puss på er


Man ser inte så mycket men men

// Ronja

Saknaden är stor

Heej bloggen

Jag vet att man ska tänka framåt, men just nu kan jag bara tänka backåt. Det är Öland. Jag vill tillbaka. Det går lixom inte att glömma allt som hände där. Som dom säger i Las vegas. Det som händer på Öland stannar på Öland. Det går inte att glömma. Ju mer jag försöker glömma vissa saker kommer bara tillbaka.

I dag har jag iallafall varit i solna med mamma. Köpte lite saker som jag kommer att behöva under resan till England. Sen när jag kom hem drog jag till crossbanan. Det var igentligen enduro träning i dag så jag körde lite teknikövningar på lilla istället. Det var riktigt jobbigt..
Ikväll kollade jag iallafall på prison break filmen och det var värkligen bra och jag började värkligen böllllaaa. ska nog inte berätta. Ni får se avsnitten själva.
men vi syns i morgon. puss puss på er

// Ronja

Solna

Drar till Solna en snabbis med mamma och köper lite saker som jag ska ha till språkresa. Vi syns senare. puss puss på er .

// Ronja

More

Jag vet att det börjar bli sent men jag har inte så mycket att göra. Är skit trött men jag kan inte sova.Jag har precis kollat på Twilight. Den är så himla bra och han som spelar huvudrollen är sjukt snygg. aja jag tänkte lägga upp några enstaka bilder till. Det har blivit väldigt många men det struntar jag i. I morgon ska jag kanske dra till crossbanan.Vi får se. Annars drar jag till solna tror jag. Ska handla lite med mamma innan jag drar på språkresa.

Bilderna är från mickans och lite från elins och emelies kameror


Tjejer

Jippi nu är det fest

Några av killarna

Lilla alle balle

Vi kör vatten gympa

// Ronja

Del two


Jag och elin, hihi

Hela gruppen vid middagen

Jag, elin och mikan står ute på fotbollsplan och kör lite fotboll. Gjorde faktist 2 mååål ( stolt )

E<3R

We

Alle och jag

Elin, jag, mikan och hanna i poolen

challe och danne

Jag, elin och garbbarna

Jag och jesper

Hopp hopp

Axel

Den berömda hoppkudden

Jippi

// Ronja

Nytt skydd

Fick mina nya crosskydd för några dar sen. Fick dom när jag var borta men prövade dom idag och dom satt perfekt. Så jag ska väl dra ut på banan igen i veckan.


Sen var det också armbogsskydd

// Ronja

Del one


Inväntan av färjan mot öland

ÖLAND

E & R

Vårat tält

Mot Böda sandstrand

A litel friend to mi

Miiii

The boys

Mii and the boys

More Boys

Elin i bilden och jag utanför

Ölands bron

// Ronja

ILOVEÖLAND

Fan va jag vill tillbaka till böda sand. Alla söta, snälla och roliga killar. Jag kommer lixom kanske aldrig någon sin träffa dom.

Veckan på öland har iallafall varit det bästa och jag kommer aldrig glömma det. Öland i mitt hjärta lixom. Varje kväll var vi nere vid stranden där dom hade fest och en brasa som var tänd. Skit mysigt. Vi badade på stranden nästan varje dag och en dag var vi vid poolen. Innan vi drog oss ner till stranden på kvällarna brukade vi sitta vid en bänk som var i närheten av lazerdon. Där satt vi och snackade med en kille som jobbade där och han hette Martin och bänken fick då bli kallad för Martinbänken. Vi träffade nästan alltid nytt folk nere vid stranden och dom ända som kom från stockholm var några från Tullinge som kännde en kompis till mig. Sen var det några från Kalmar och sen några från Färjstaden ( öland ).
Så i bilen hem igår var det lite tårar i ögonen när man skulle säga hejdå till killarna.
Jag har så himla mycket att berätta men jag kan inte skriva allt.

Bilder kommer snart

Puss puss på er och på alla killar från Öland

// Ronja

Back on track

Heeej Stockholm. Nu är jag hemma igen. Men jag ville värkligen inte hem till stockholm. Jag vill stanna på öland. Vi har gjort så sjukt mycket på öland. Allt man kan önska sig. Massa söta killar och massa nya vänner. Vill bara åka tillbaka.
// Ronja

Hejdå Stockholm

Heejdå Stockholm. ska starx dra mot elin och sen inatt vid ca 04.00 tiden drar vi mot öland.

Ha det så bra här hemma. Kommer sakna alla nära och kär.

// Ronja

Öland

God morgon God morgon!

Igår var jag på crossbanan och det var kul. Fick lite hjälp av ola hur jag skulle stå när man kör starter. Jag fick stå på två däck för att jag inte når ner. Så det gick lite bättre. Sen mot slutet var det bara vi kvar på banan så jag körde lite här och där. Körde lite enduro på ett väldigt lätt ställe. Sen när jag kom hem kolade jag på prison break. Asså jag skojar inte jag satt och grätt för att det var så sorligt.

I dag sak jag packa och sen sak jag dra mot elin under kvällen tror jag. I morgon drar vi till öland. Kommer hem på söndag tror jag.

så det blir inget bloggande på hela veckan. Men på söndag eller måndag när jag kommer hem kommer det bli massa bilder får jag hoppas.

Had et bra här hemma så syns vi. Juste jag får mina nya skydd på fredag :D



// Ronja

Ny start

Drar till crossbanan snart. Brorsan ska prova sen nya hojj. Han måste lära sig hur kopplingen och det fungerar.

Men iallafall, jag har precis vaknat och kollar runt lite på bloggar. Var inne på mimmmimus.blogg.se. Där kollade jag på en video som 8:orna i deras skolade hade gjort. Den är faktist riktigt bra. I går kollade jag också på Prison Break. Så jäkla spännande att jag döööör. Men jag ska inte berätta någonting.

/ Ronja

Mycket bil

Heejsan på er

I dag var jag uppe i Dalarna med pappa och köpte en nya hojj till brorsan.Det var en 65cc kawa. Skit fin. Sen drog vi mot uppsala mot lelles som vi åkte förbi. Så vi gick in där en snabbis. Sen när vi kom hem var inte mamma och brorsan hemma. Så vi väntade. När domsen kom hem stod den vid våran lekstuga och han såg den inte först. Fick det på film. Kanske lägger ut men jag vet inte. Han blev jätte glad. Sen kom Ola förbi ( min tränare vissa dagar kan man säga). Sen har det inte hänt så mycket mer. Eller joo, skulle cykla och låna film hos min farbror och sen också lämna en masges grej till honom. /han har fått onte i ryggen). Så jag kände mig snäll och åkte och lämnade den hos honom. Den fick inte plats i någon ryggsäck så pappa försökte vara smart och komma på olika sätt jag skulle ha den. Men det blev bara pinsamare och pinsamare.Men jag fick fram den tillslut iallafall.

Nu ska jag se prison break och äta lite godis, hihi

// Ronja

Cherries

Då är dagen avklarade snart. Har precis ätit och ska fixa lite med packningen till öland med Elin. Vi åker antingen på måndag eller tisdag. Är alltid tidig med packningen. Det har nästan alltid varit så. 

I dag har jag varit emd elin och frida. Vi har inte gjort något speciellt. Dom åt körsbär medans jag titade på. Gillar inte körsbär från träden. Det ska vara såna som man köper.

I morgon ska jag och pappa åka hemmifrån vid 7 tiden till något ställe som ligger typ 22 mil härifrån. Berättar när jag kommer hem vad vi köpt.

// Ronja

Home

NU HAR ELIN KOMMIT HEM.



Jag och frida ska träffa henne idag äntligen

// Ronja

Bilder


Våran Ben & Jerry's

Början på fattiga riddare

Frida ska precis vända

Då var dom klara

Sen när vi hade ätit klart såg vi den här filme. Väldigt blodig om man säger så.

// F&R

Skräckis kväll

Heej bloggen.
Igår blev det en lång kväll med lite film och Ben & jerry's. Så himla gott. Frida var lite små rädd som vanligt men det gick an ändå. Så idag på morgonen vaknade vi vit tolv och jag hade lagt mig mitt imällan min och fridas säng. Det var inte så skönt kan man säga. Vi tog moppen till Lidel och köpte lite formbröd och sen åkte vi hem och gjorde fattiga riddare. Det var första gången för mig och det var faktist gott. Vi åt nästan upp hela påsen med formbröd. Sen titade vi på filmen 28 veckor senare. Den var inte särskillt lärkig.

I kväll ska vi sova hos mig och då ska vi se någon ny film som vi lånat hos min farbror. Det är en triller. Så frida ligger väl darandes under en filt och inte vågar tita. Needåå. det ska nog gå.

Jag tog lite kort i dag och så som jag lägger in när jag kommer hem. Är hos frida nu. så hon ska packa. Men ha en bra kväll så syns vi ikväll eller imorgon.

puss puss

// Ronja

Baksmällen

Heej bloggen.

Igår var jag och körde cross. Det var kul men väldigt halv på banan. Men det blev bättre och bättre för varje varv.

I dag var jag på bio med frida igen. Vi såg Baksmällen tror jag den heter. Något sånt iallafall. Det var så himla bra och jätte rolig. Den var värkligen värd att se. Frida var lite osäker i början men jag sa till henna att jag trodde den var bra och det var den. Hon och jag satt och assgarvade lite då och då. Ikväll skaj ag träffa frida. Vi ska kanske sov över. Jag vill sova hos henne men hon vill sova hos mig. Men vi får se hur det blir.
I morgon vet jag inte vad vi gör.

JUSTE ELIN KOMMER HEM I MORGON.
har saknat henna massor.


Frida fixar frillan

Jag bjuder lite på mig själv

// Ronja

Underbarn

Vilket underbarn. Såg den precis på svt.se. Så jäkla duktig. Han är liksom baar 15 år gammal.

MÅSTE SES!



P.S. Han har också nummer 94 som jag har som dekaler där fram

// Ronja

Handla handla handla

Heej bloggen

I dag har jag varit i stan med mamma och minsta brorsan. Det gick bra. Vi gick nästan runt halva stan känndedes det som. Det blev lite shopping. Så nu ska jag inte shoppa på ett tag framåt. Jag köpte 3 linnen som jag ska ha med mig när jag drar på språkresa. Sen kommer jag behöva lite nya underkläder innan jag åker. Men här kommer lite grejer som jag har köpt.
Just ikväll ska jag köra cross. Det har precis regnat och åskat så jag får hoppas att det slutar.


Min gula byxdräkt från BikBok 199:- men det var halva priset. Så jag fick betala 100:- istället

Mina 3 linnen från BikBok. Var också rea och dom kostade 45:-/st

Ett armband från BikBok. 49.50:-

Sen var det ett par Jeans från BikBok som det var rea på. bara 149:-
Sen hittade jag också ett par gladiatorsandaler som kostade 299:-
Sen en munkjacka från BikBok som det också var rea på. Den kostade bara 100:-

Hehe, det blev mycket på BikBok.

// Ronja


Mycket stan

japp, det blev en stanrunda i dag igen. Då var jag med Erika. Vi åkte runt halva stan känns det som. I morgon blir en till med mamma. I dag köpte jag inget för typ första gången. Men jag hittade massor med fint. Ikväll ska jag kolla på en skräckfilm. Ingen av vännerna vågra så jag får tita själv. Inte så kul men så får det bli.

Vi ses ikväll så får ni höra om vad jag tyckte om filmen. den heter Solstice .

// Ronja

Ingen rubrik

Tesse har precis åkt hem och jag sak fixa lite för morgondagen. Ska träffa Erika och vi ska in och shoppa lite. MEn jag ska nog inte shoppa så myckte. ska ni med mamma på tisdag så vi får se.
JAg och tesse har åkt massa moppe nu på kvällen sen drog vi hem till mig och kollade på film. Det blev Anakonde som tesse hade valt hos min farbror. Den är inte direkt läskig om man säger så.

MEn vi syns i morgon. puss och godnatt på er

// Ronja

Tjejer



Hehe vi tjejer igår.

// Ronja

Pool

Ojdå sov nästan till 12 i dag. Det förstör nästan hela dagen.
Igår var vi ju på bio och den var jätte bra. Lite smårolig och så. Innan bion blev det lite shopping och sen efter bion drog vi hem. När vi var i bromma och sen klev på bussen kom tesse på att hon hade glömmt sina påsar vid busshålsdplatsen. Så jag och tesse var tvungna att gå från Nockeby ända till brommaplan. MEn som tur var låg dom kvar. Sen på kvällen var vi hos Joel och badade pool och hade jätte kul.

Så idag ska jag träffa frida . vet inte vad vi hittar på . vi får se

// Ronja

THE PROPOSAL.

Heej heej

Var på lundahagen för en stund sen och fick sen skjus hem på moppe av frida. Så jag har precis duschat och ska snart äta lite lunch. Sen drar jag, frida och tesse på bio. vi ska se den där THE PROPOSAL.
Den värkar faktist väldigt bra. Innan ska vi shoppa lite sen blir det bio. Men nu ska jag fixa mig klar.

Just igår blev det inget poolbad. Vi drog ut med mopparna istället. Vi drog till Stenhamra fram och tillbaka. Det gick faktist väldigt snabbt. Trodde det skulle ta längre tid men det gjorde det inte.

Såhär ser jag ut

 


// Ronja

Moppe åkning

Dagen böev riktigt konstig. Eller jaa inte konstig men men. I morse var det fint väder och sen helt plötsligt började det regna, oska och blixtra. Så vi bestämde oss för att åka på bio istället. Så fida tog sen hem till mig och vi valde film och drog vi hem till henne. Men precis när vi kommit hem till henna blev det fint väder. Så vi skippade bion och åkte till pölen istället. Så vi alla drog dit. Jag fick skjus av Frida och det var jätte kul. Jag satt och sjöng där bak. Det finns ju inte radio så man får göra en egen. Det var riktigt mysigt när vi kom fram och det var jätte varmt i vattnet. Sen drog vi hemmåt fast först svängde vi in på macken vi sundby och tog en glass. Sen drog vi hemmåt.

Så nu är jag hemma och mamma och brorsorna kom hem idag. Mamma hade köpt två vanliga linnen till mig. Ett svart och ett vit. Hon hade också hittat ett par stora pärlörhängen som jag skulle ha köpt när jag var i solna. Men det blev inte av då.

Ikväll ska jag träffa alla. Vi får se vad vi gör. Kanske badar i Joels pool. vi får se.

Puss puss

// Ronja

Nya beställt

Juste glömde säga att jag har beställt nya skydd. Ett quadrant skydd för women. Killskydden sitter inte lika bra på mig, hehe. Sen beställde vi också armbågskydd så jag inte skrappar upp dom om jag ramlar. Det vill man ju inte göra.

// Ronja

pölen

God morgon god morgon.

Igår oljade jag staket nästan hela dan. det var helt okej. Sen tvättade jag min hoojjj.

Så nu har jag iallafall precis vaknat. jag har verkligen inte kunnat sova inatt för att det har varit så varmt. Har vaknat typ varje timme. Men idag ska jag till pölen med Frida. Sen frågade tesse om hon fick följa med och det självklart. Sen skulle Joel och några följa med sa frida. Så vi åker moppe dit. Kameran är också med. så ni får se lite bilder sen.

puss puss på er så syns vi ikväll

// Ronja


Små jobba

Då var det en ny dag och i dag sak jag jobba lite hos min farfar. Han sa att jag skulle ta med mig kläder som jag inte var rädd om. För jag ska kaske måla. Det är faktist kul. Sen ikväll sak jag inte göra något speciellt. Ingen är hemma och Frida jobbar sent. Fast det är sista dagen för henne idag. Så i morgon drar vi till pölen med hennes moppe. Så jag ska ta hem min crosshjälm. Ska ha den där jag åker. Den sitter bättre på mitt huvud.

aja. jag precis damsugat halva huste också :/
väldigt tråkigt.



Såhär ser jag ut idag

// Ronja

Första gången

Kom hem för en stund sen och jag har precis tänt grillaen för första gången.

Pappa Hämtade mig vid färjan på andra sidan, asså vid Slagast när jag kom med färjan. Vi drog då till någon båtaffär för han skulle köpa en sak till båten. Sen drog vi till AVA MC. Där provade jag skyddet som jag ville ha. Men jag köpte det inte. Jag ska vänta lite men det. Sen drog vi till några andra affärer. Vi färjan sen var det hur mycket bilar som helst så vi fick vänta på 2 färjor innan vi skulle få åka på. Men jag satt och spelade på mobilen så för mig var det ingen fara. Sen när jag kom hem ringde jag lilla farfar och frågade om han hade något jobb till mig så jag kunde känna lite pengar. ( alltid bra med lite små jobb). Så jag ska till dom i morgon och göra något. Vet inte vad ännu men det får vi se då.
Pappa och jag var inne på onoff tror jag det heter och där köpte vi ett skydd till min ipod och en laddare som jag kan ha med mig typ jorden runt. Den passar alltså till flera olika kontakter. Sen en tv till deras rum.

Men just jag tände grillen för första gången. Det var ganska läskigt. hällde på alla grillkål och sen tändvätska. Sen var det det där med tändstickorna. Jag brukar alrdig tända med tändstickor så det var lite läskigt. Det gick åt 3-4 stycken innan det börjat rycka. Sen 2 till då började det brinna, hehe. Men som sakt det var första gången.


Här brinner det iallafall lite

Ikväll ska jag träffa Elin. Hon åker till Italien i morgon så vi hinner inte träffas i morgon. Kommer sakna henne massor.

// Ronja

Så här såg jag ut idag



// Ronja

Stångebro

I helgen är det stångebro och jag skulle också vilja köra. Men det blir inget för mig. Vill åka ner och kolla men det blir inte så heler tror jag. Är så himla sugen på att köra. Kanske ska ner till Nyneshamn och köra någon gång nu på lovet. men vi får se.

// Ronja

byee

Nu har min lilla Malin åka till turiket och jag kommer sakna henne. I morgon åker min kompis elin också. Så det kommer bli väldigt tomt här hemma. Det är bara jag och Frida.

I går var jag iallafall på crossbanan och det gick bra. men jag får min j*kla valkar i händerna som gör så himla ont. jaja skit samma. I dag måste jag hjälpa mamma med att vattna hennes blommor och sen hänga upp mina crosskläder. Pappa tvättade dom igår. Sen lite senare skaj ag ta färjan till andra sidan där pappa hämtar mig och vi drar till ava mc och köpre lite olja till hojarna. Jag ska också kollla på ett skydd. Men vi får se hur det blir med den saken.

Ha en braa dag. Fast det är inte lika soligt idag :/

Den här videon gjorde malin igår när jag var hos henne och det är jag som packar och det är hon som snackar.


// Ronja

RSS 2.0