BY: Emelie

Här är några bilder som emelie tog på mig och elin:











// Ronja

Sol ?

Skoldagen är avklarad och ska till crossbanan i dag igen. Det har regnat gansak mycket i dag så vi fpr se hur det ser ut där uppe. I dag hade vi matte diagnos och det var ganska svårt. Vi hade också ett engelska prov som var typ oförberätta. Hon hade gjort olika prov till oss. Jag fick då göra en skriv uppgift och det kändes faktis bra.
Just städdade rummet precis också.

Vi syns i morgon och då ska jag och elin ner till träkvista vallen och se på någon fotbollsmatch som hon sa.
Puss på er.


Min och malins träbåt som vi gjorde på non i dag. Malin skrev och jag ritade en Kalle anka.

Frida och jag läste lite Kropp och Knopp, hihi
 
Min obäddadade och bäddad säng

Här är boken jag fick som jag ska plugga till för att få förarbeviset till moppe. Ska träna en del på det nu.

// Ronja

Dagens:

outfit



// Ronja


Färg glada

Såhär så jag och elin ut igår innan vi gick ut.


hehe, lite färglada :D

// Ronja

Moppekort

Heej bloggen.

Dagen har varit ganska lång och rolig. Skolan var väl sådär som den brukar. Men det är skönt med sommarlova snart. Efter skiolna gick jag hem och skrev på min uppsats och sen träffade jag elin. På kvällen sen ville hennes syrra ta lite kort på oss. Så vi fick leka lite modeller för henne. Det var faktist kul. Innan middan tog jag och elin en cykeltur förbi maskbaken och sen mot ica där jag skulle hämta moppepaprena. Jag ska ta det där moppe kortet. Sen påvägen hem cyklade vi via statoil och sen genom träkvista vallen. men där skulle vi inte ha cyklat. Jag råkade ramla och det var inte så skönt. Ska slog i båda knäna och ena fingret. Så bättre lycka nästa gång. Sen bar det hemmåt.

så du blir det plugg till moppeprovet som jags ka göra någon dag här framåt.

puss puss på er
// Ronja

Dagens Outfit



// Ronja

Åkeshovs simmhall

Heej bloggen

Dagen började med att kolckan ringde 5 i morse och jag gick ner och fixade lite mackor och så vidare....
Sen vid 6 tiden kom elin och vi drog då mot Åkeshovs simmhall. Vi fick skjus av min lilla pappa. När vi kom dit fick vi vänta en stund på att dom skulle öppna. Sen var det mot poolen. Jag hade själv hoppats på att få hoppa trambolin men så blev det inte med det. Det var gansak mycket folk där just vid den där tiden. Elin körde väldigt hårt med mig och det var så himla jobbigt. Vi simmade flera längder och sen vid halv 8 tiden trog vi till barnpoolen och gjorde lite styrekondition. Det var faktist kul. Sen var det mot duschen och fixa sig för skolan. Men innan skolan skulel vi äta en god frukost som vi hade med oss. Vi hittade en riktigt solig plats vid nya elementar där vi slog oss ner och åt våran frukost.
På bussen hem träffade vi 2 från klassen som vi hade sällskap med.
Så dagen har varit väldigt varm och väldigt tråkig. Det var väldigt kort också.
Men nu ska jag plugga som jag inte har gjort på länge känns det som. inte så kul men det måste göras.
JUSTE... Det var en orm i våran skola. Så himla äkligt. Den var väldigt liten. Jag tror det var en liten kopparorm. MEn den var så himla äklig och jag har värkligen ormfobi.

Här kommer iallafall lite bilder från dagen:


Jag och elin blev fotade av en tjej som jag frågade, hehe

hehe,

Tråkig matte lektion

Jag och mala

Jimi. mala och jag på våran spanska lektion

Mina, mala's och jimis ben.

// Ronja

Outfit

Dagens outift



// Ronja


Bad i morgon

Tjaba tjena bloggen!

Dagen har varit lång och jag har hunnit med väldigt mycket. I morse drog jag ner till crossen. Dom behövdes tvättas och bli lite rena. Dom kommer ju ändå bli smutsiga igen men men. Sen sopade jag i släpet. Jag fick hjälpa av min kusin men han var ganska lat, hehe. Sen kom pappa och han brorsa ner. Dom har varit och fiskat under helgen så pappa kom och hämtade mig när jag precis var klar. Sen efter det när jag kom hem ringde jag elin. För i morgon ska vi två åka till åkeshovs simmahll och bada. Vi får skjus av min pappa och vi ska vara där när dom öppnar och det blir då kl.06.30. Vi hinner bada en stund tills vi ska ta 09.00 bussen hem och sen blir det skolan. Så jag och elin åkte ner till ica för att köpa lite frukost som vi ska ha med oss. Sen drog vi hemmåt och elin skulle till sin mormor och äta middag och jag ska själv fixa för i morgon lite grana. Har väldigt svårt att välja bekini.

Hoppas ni har haft en bra lång helg. Det har jag haft.

// Ronja

Hemma !

Hemma igen då. Har precis packat upp väskan och ska nu städda mitt rum. Inte så kul, men det måste göras.
Här är lite saker som jag köpte när jag var i strängnes:

Ett par jeans Tights
Från vero moda 249:-

En topp
Från vero moda 149:-

Sen var det 3 par trosor också.

Sen köpte vi 3 filmer som jag har kollat på alla tre. Dom var faktist bra.


// Ronja


Internet !

Heeej bloggen
Det känns värkligen som lördag fast det bara är torsdag.
Just nu sitter jag här på landet och bloggar. Mammas brorsa hade sin lilla dator med sig som jag fick internet till. Så jag har internet för första gången på landet. Ganska skönt om man inte har något att göra. I dag har jag åkt lite moppe fram och tillbaka till affären med min morbror och hans pollare. Det är så himla kul.
I morgon åker vi till strängnes och det blir lite glass och kanske lite shopping. Vi syn kasnke ikväll eller i morgon om jag har tillgång till internet.

puss puss
// Ronja

Landet

Snart dax att dra till landet. syns när jag kommer hem.

Lediiiiig !

Heeej bloggen

Förlåt förlåt förlåt....
Har inte hunnit blogga. Det har inte varit så mycket men jag har bara inte hunnit.
Men men, i dag hade vi origentering på Körsön och jag och elin skulle ta VG-banan och vi klara den. Det gick jätte bra och vi hade jätte bra samarbete. Efteråt var vi skit svettiga så vi drog ner till vattne och stoppade huvet i vattnet. Det var värkligen så himla skönt.
Sen blev det slöjd i skolan när vi kom tillbaka. Dte var ganska kul.
Men nu är vi lediga. så himla skönt. Ska till landet i morgon och har ingen dator. Men jag kommer hem på lördag på dan tror jag.

Så ha det så bra och en rolig helg


Jag och elin på bryggan

// Ronja

Suuuuun

Heej bloggen
Tjejmiddan igår var en skuse. Det var jätte kul och jätte god mat. Vi alla beställde in kött och sen blev det en god efterätt med smulpaj med hallon och vaniljglass. Fast elin tog en cheescake. Vi var där till ca. halv 12. Vi satt både inne och ute med filtar och det var riktigt mysigt.

I morse ställde jag klockan på 8 och jag skulle ha åkt och kollat på crosstävling. Men jag och pappa drog ner till crossen istället. I morgon blir det körning för mig så jag var nere och fixade lite i dag. Om en stund ska jag träffa Erika.

Ha en bra och solig dag.

Bilder från tjejmiddan


Elin & malin

Våran mat som vi beställde in

Mi

Efterätten

Tjejerna + jag som tar kort , hehe


Crossen:



Mitt lilla mästervärk med min monsterdricka. Den blev till bra användning

// Ronja

Klänning


Hela klänningen

Inte så bra bild. men det är på klänningens axelband. En guldkedja

Ha en trevlig kväll

// Ronja

Tjejmiddag

Ikväääll blir det tjejmiddag på marinan. Det ska bli så himla mysigt. Längtar tills klockan ska bli halv 7.
Jag har precis duschat och målat tånaglarna. Jag kommeri nte vissa tårna med jag måla dom ändå. Jag kommer ha klänning på mig.

Jag hade tänkt ha min svarta. Men jag har också en vit som jag jätte görna skulle vilja ha. MEn vi får se va jag sätter på mig.  Jag lägger in på bloggen sen vad jag sätter på mig.

Puss puss och ha en bra fredagkväll.

// Ronja

Outfit

God morgon....
Klockan är 9 och jag är typ klar. Börjar 5 över 10 så jag har gott om tid. I dag är det plugget som vanligt sen ska jag hem och fixa lite för kvällen. Det är tjejmiddag med hos fyra tjejer. Ska bli jätte mysigt.

Outfit



Ronja

Ett halvt handtag

Heej bloggen.

Igår var det cross och det gick värkligen inte bra. Det fösta jag gjorde när träningen började var att jag ramlade och hantaget till frambromsen gick av. Men sån tur var hade ola, min tränare på helgerna ett extra handtag till just min hojj. Så jag kunde ut och köra ingen. 
Men idag har jag bara tagit det lungt och drog ner till hojjen efter skolan för att göra den lite ren.
Har också precis fixat för i morgon.'

Juste det.  det roliga är också att jag fick hem vilka jag och andrea ska bo hos när vi åker på språkresa i sommar.  Jag och Andrea sak försöka ta kontakt med dom nån gång innan vi åker.


Mitt avbrytna handtag


// Ronja

CROSS

MOT CROSSBANAN !

Frida

Heej bloggen
Efter skolan var jag med frida och vi gick hem till henne en stund. Se drog vi hem till mig och sen skulle vi till Gällstaö där min farmor bor. Jag skulle pröva en kläning som hon håller på att sy in till mig så frida följde med. Så nu är jag hemma och precis ätit ska snart träffa frida igen.

puss puss


Väntan på bussen hem
// Ronja

R.I.P



Ronja

VG

Så var elin hemma och jag var klar med mina citat till min bok som ska vara klart till i morgon. Väldigt lätt men ändå. Vi fick tillbaka matteprovet i dag och jag fick VG. SÅ himla glad blev jag. När jag fick mitt spanska prov blev jag inte lika gald, men men. Matte provet blev jag väldigt nöjd med så det är iallafall bra. Nu händer inget speciellt. Ska fixa för morgondagen antar jag. Så ha det bra. puss puss.



Ronja

Snabb outfit under lagen

Heej bloggen
det blir ett snabb inlägg. Ska snart träffa elin och jag sak bara lägga upp min outfit lite snabbt nu. puss puss och ha det bra.



// Ronja

Shopping + tvätt

Dagen började med att jag vaknade klockan 9 och gjorde mig iordning. Skulle han träffat Andrea idag. men så blev det inte. Så jag drog in till solna en snabbis och kollade efter en skolavslutningsklänning OCH JAG HITTADE EN !
Jag blev så glad, för jag brukar vara så himla kräsen. Men det fanns massa fina kläningar. Det blev en vit och den är gansak kort. Ni får se bil på den när det börjar närma sig skolavslutning. Jag köpte också ett linne och en super söt gul bh.
Påvägen hem sen tog jag en sväng till lilla farmor och farfar där mamma var. jag tog sendan sälskap hem med henne. (Dom bor på gällstaö, se det är inte långt hem). Sen tog jag jag bussen tillbaka för att lämna en kläning som min farmor ska få sy upp. Den är väldigt lång så hon ska få kapa den lite. Sen var det mot crossen. Den var väldigt damig så jag tog och tvättade och gjorde den rena medan jag väntade på att pappa skulle komma. Han har varit och fiskat i helgen så det har bara varit jag, mamma och brorsorna hemme.

Sitter nu och pluggar till hk-läxförhöret som är till i morgon. Kan nästan allt så det går nog bra. Vi syns i morgon.


Den gula och supersöta bh:n

Mitt linne, det är lite blommigt upptill och den har tre små knappar.

Många pusssaaar !

Tråkig lördag kväll

Tråkigt, tråkigt och tråkigt.
Det är lördagkväll och ingen är hemma. Så himla tråkigt.

I dag har jag varit på crossbanan. Skulle ha kört men det blev inte så. Jag fick lite teori istället. Men det är inte dumt det heller. men jag blev värkligen så himla sugen på att köra när jag såg alla andra köra idag och det var perfetk underlag. Men jag ska upp på onsdag. På kenta träningen och sen är det tävling i helgen och sen på söndag är det träning igen. Så det blir ganska mycket cross i veckan iallafall.

I morgon ska jag träffa andrea. Det var ganska länge sen vi sågs nu och jag saknar henne jätte mycket. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Åka in till stan eller något kanske och ifall vi gör det sak jag kolla på skolavslutningskläning. Det börjar bli tid för det nu. Man behöver kanske inte köpa men man kan kolla runt lite.

Ikväll är det Robinsson och jag ska nog kolla på det. men ni får ha en underbar lördagkväll så syns vi i morgon.

Många kyssar Ronja

Fredag

Heej bloggen
Det har varit en lång dag och vi fick äntligen se 9:ornas musikal. Den var faktist bra och man skrattade väldigt mycket, hihi. Efter musikalen slutade vi och då gick jag och malin till Birka skolan för att jag ville träffa lilla Wille. När vi kom ditt satt han på en bänk och väntade på att hans pappa skulle komma och hämta honom. Han berättade att han skulle till skåne och tävla. Så vi får hälsa honom lycka till.
Sen bar det av hem till. Vi tog en bitt äppelpaj och kilade vi på mitt rum.
I morgon blir det crossbanan. Jag skulle ha kört men det blev inte så. Ska hjälpa brorsan att komma igång med sin hojj och sen ska jag följa med min grupp ut och kolla lite. Så det blir en tidig morgon så jag ska fixa mig lite för att sen gå och lägga mig för att inte vara allt för trött i morgonbitti.

Puss puss och ha en bra kväll/ lördag


Frida, elin och jag påväg till musikalen

Malin

Jag

// Ronja

God natt

God natt



// Ronja

Elliiin

Heej bloggen.
nu sitter jag hemma hos elin. hon har precis ätit och nu gör vi inget speciellt. I dag var det plugget och vi hade no prov. Det var lättare än jag trodde. I morgon ska vise på 9:orna i våran skolas musikal. Varje år innan dom som är 9:or går ut skolan gör dom något uppträdande. Det är faktist riktigt kul att kolla på. men nu skaj ga inte sitta här och tråka elin. vi syns när jag kommer hem.

// Ronja

Outfit



En blå/vit shorta från vero moda
En t-shirt från H&M
Mammas klocka som jag har likadan men i guld. Den här är i brun.
Legings från H&M
Sen strumpor som jag fick av lilla mormor.

// Ronja

Master Blaster - Walking In Memphis



// Ronja

Snart får jag nog

Åt för en stund sen och nu är det dags att plugga no. Så himla tråkigt men det måste göras. Det är prov i morgon så jag hoppas det går bra. Vi får också tillbaka vårat matte prov.

I dag träffade jag wille en snabbis efter skolan. Han skulle sen åka och träna så det blev inte så långvarit. Men det var kul ändå. Han saknat honom så mycket. I morgon händer inget speciellt som jag just nu vet. MEn sen är hela helgen full bokad.

Men ha det bra så syns vi i morgon



Hehe, man ser inte så mycket. men biden är tagen från när det var vi två och mimmi. Vi kollade på Iám i legand tror jag den heter.

// Ronja

Hur kan det gå till ?

Är det jag som krymper eller är det dom som växer?

På inte så lång tid har nästan alla börjat växa om mig. Jag känner mig inte så stor längre. Börjar bli den lilla. Dom som jag och vissa kalla små och korta blir nu kallad stora och lång och nu är jag en av dom små och korta. Det går så fort. Jag har själv inte vuxigt något på nu ett år nästan och jag är 1,63. Längre än lilla mamma. Så jag vet inte riktigt om jag blir riktigt mycket längre.



Jag till vänster och malin till höger

I 6-7 var jag längre än henne och nu sa det bara PANG! då hon nu är så mycket längre än mig. Hur kan det gå till? Jag kommer bli den lilla korta nu, hehe.

// Ronja


Outfit

Dagens outfit



// Ronja

Trött

Starx är det dax att dra till plugget och jag är så himla trött. Finns ingen tröttare än mig just nu och det är bara tisdag. vi syns sen och ha en bra dag. puss puss



// Ronja

Håkan Hellström



Jag bara fasnade för den här låten. kom igen lena med Håkan hellström.

Hemma

Heej bloggen
igår kom jag hem från landet och då åkte vi direkt till crossbanan här hemma på skå. Det var riktigt kul. Jag och pappa tävlade lite. Var riktigt kul. I dag är det plugget igen och jag har inte längtat tillbaka. Den här veckan kommer vi ha 2 prov. ett i spanska och sen ett i no. Så vi får se hur det går. Ha en bra dag.

// Ronja

RSS 2.0