SYNS NÄSTA ÅR


GOTT NYTT ÅR.
VI SYNS NÄSTA ÅR...
PUSS PUSS

GOTT NYTT ÅR

Jaaa det är nyår !!!
Men såklart ska jag bli sjuk. Jag har ont i halsen hostar och är jätte hes. i morse hade jag också ont i hela huvudet så jag har bara suttit framför tv:en i dag. Det har faktist gått ganska många filmer som Bad boys, sälskapsresan och sen har jag kollat på När och Fjäran. Dom har blandanat varit i Florida och sen sista avsnittet jag kollade på var dom i Venezuela där jag har varit. Ditt åker jag värkligen inte tillbaka. Inte ens för 100 000 kronor. Jag tyckte värkligen inte om det plus att jag och Charlie blev sjuka där. Men nu ska jag gå ner och ta det lite lungt. Jag skulle ha gått ut med mina vänner. Men det blir inget av med det för mig.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLEHOPPA

Sjuk?

Heej bloggen.
Idag har jag varit och Bowlat på heron. Det var faktist kul. Sen när vi var klara så gick vi in i en sportaffär och där hittade jag en jätte fin resaväska som jag skulle kunna ha när jag ska på språkresa. Den var orange och svart. Men nu är jag hemma igen och jag har värdens rethosta och ont i huvudet. Så jag hoppas inte jag blir sjuk nu dan innan Nyår. Men det får jag hoppas. Jag ska följa med pappa till min gudfar och hälsa på sen. Det var så länge sen jag träffade honom. Så det ska bli kul. Men nu ska jag äta thai mat. Vi syns. puss puss


Shopping = mycket

Nu är jag hemma igen. Jag ska snart äta och sen ska jag väl bara ta det lungt och tita lite på tv kanske. Vi får se vad jag hittar på. Men här är sakerna som jag köpte på Vero moda i Strängnes







Puss puss


Shopping

Jag har också shoppat väldigt mycket:




Två stora tröjer för 49.50 kr


En jacka från bikbok Kostat 699:- Rea 50 %


en tröja på Bikbok REA 50%







Puss puss
P.S. jag shoppade på Veromoda i Srängnes, men dom bilderna kommer in ikväll.

Presenter

Här är sakena som jag fick av mormor och morfar och min kusin:









Present kort av kusinen

Hemma

Förlåt förlåt att jag inte har skrivit eller lagt ut bilderna. Jag har varit på landet och där har vi ingen dagot eller datanätvärk, hehe. Men nu är jag tillbaka. Min morbror skjusade hem mig och när vi var i Abramsberg så spyde min lilla kusin Maya i bilen. Det luktade inte så gott så jag hade fönstret öppet en ganska lång stund. När jag väl kom hem sen var det faktist ganska skönt att få packa upp sina saker. jag ska nu följa med pappa till ikea och hjälpa honom att köpa en garderåb som vi ska ha i källaren. puss puss, LOVAR att skriva när jag kommer hem.

Shopping

Heej bloggen!
Nu är jag hos min mormor och morfar. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men jag har det jätte mysigt här. I dag var jag med mormor och shoppade lite i Skärholmen och sen bytte vi ställe till Globen istället för det var så mycket folk i Skärholmen. Jag shoppade massa med saker men jag har fortfarande mycket pengar kvar. Vi hade ju också en minijulafton med mormor och morfar igår. Jag fick då ett par varma skor, en nya  klocka, en parfym, en jätte fin kofta och sen fick jag pengar. Jag är jätte glad över alla mina julklappar som jag harfåt i år + det jag köpte i dag för pengarna. Jag lägger ut bilderna på det jag har fått och det jag har köpt sen eller lite senare.
puss puss så syns vi.

Jätte glad


Såhär såg jag ut

Jag fick biokort, örhängen, armband, pengar

BH och trosor men dom hade jag på mig och sen en väska

Dom här skorna och jag är förälskad i dom

Två väskor till

tröjor, en halsduk, ett skärp och trosor


Här är allt ihop och jag fick det av mamma, pappa, farmor, farfar, min kusin och min gamel farmor


Är julen över?

Nu är Julen över, Men inte för mig. Jag ska till min mormor och morfar i Årsta sen och ha en liten Julafton med dom. Sen ska jag sova över där några nätter så vi får se vad vi hittar på då. Men i går var det en lycked julafton och jag fick massor med julklappar. Jag fick allt som jag hade ÖNSKAT mig. Jag är så lycklig. När vi först kom ditt satt vi i farmor och farfars vardagserum och åt lite peparkakor och drack glögg. Men jag dricker inte glögg så jag drack zingo istället. Sen åt vi julmat och jag blev så mät så jag höll på att spy. Låter inte så frächt men det var så gott. Speciellt farmors köttbullar som hon gjort själv. Sen plockade dom undan och sen kom tomten. Charlie var lite skraj för han påstod i morse att han såg tonten i sitt rum, haha. Men jaja. Han delade ut sina klappar som han hade i säcken och sen gick han till sina renar som stod på gräsmatan som han sa. Sen när han gått öppnade vi alla andra julklappar under granen och det var jag som läste och gav ut dom. Men Charlie hjälpte mig lite. Sen fikade vi och sen lekat vi en lek som vi gör varje jul. Men nu skaj ga gå och göra mig iordning och kanske följa med pappa ner till framor och frafra och slänga skräp. puss puss

JULAFTON

Nu är det dags för mig att ge mig iväg och fira JULAFTON. Vi kommer inte bli så många som vi va föra året men det blri säker mysigt det här också. i morgon ska vi åka till mormor och morfar och få julklappar och sen ska jag sova över där några nätter tror jag. Men vi syns och ha en riktigt rolig jul hälsningar mig


GOOD JUUL

Nu är det jul igen. Och i morse satte jag klockan på 9 för att njuta av julmorgonen istället för att sova sönder hela juldagen. Jag och Charlie fick öppna packet och jag fick en väska, bh och troser. Sen åt jag en härlig frukost med tomtegröt som jag kallar det och en skinkmacka, Muumms. Men får passa på så länge det varar. Sen kollade jag på en julfilm som Charlie fick i ett packet. Den hette Den magiska leksaksaffären. Det var inte den bästa julfilm jag sett, men men. Mamma och pappa fick också öppna ett pcket som jag hade köpt till dom och det var två kaffe muggar. Mamma fick också en ny spis som hon alltid velat ha och nu fick hon det tillslut och hon är överlycklig. pappa fick en tröja av mamma också. En puma. Den var jätte fin. Men nu ska jag gå och duscha och göra mig fin.
Ha en trevlig jul
GOOOOD JUUUUL !

28min

nu är det bara 28 minuter kvar till julafton

Dags för årets Julskinka

Nu ska jag äta Julskinka. Vi får se om jag loggar in sen. Men om jag inte gör det så loggar jag in i morgon.


Presentutdelning

Jag har precis kommit hem från frida. Jag malin och elin var där och vi byte presenter. Jag fick en dusche kräm av frida, ett par örhängen av elin och en eyeshadow av malin. Vi hade också skrivit rim på packeten. Mina rim gick såhär.

Till Malin :
På mobilen det ringer, får du inte ha det på ditt finger

Det var ett nagelack

Till frida:
Om du inte har något att göra kan du stoppa det i ditt öra

Det var örhänge

Till Elin:
Detta kan du ha i ditt öra, men det  hjälper dig inte att höra...

Det var också örhängen



GOD JUL

I morgon är det julafton

Dagen före julafton är en rolig dag. I dag har jag julstäddet som inte är så kul men det var faktist ovanligt kul. Jag vet inte riktigt vrf? Sen gjorde jag chokladkolor och knäckakor. Sen kom linus till mig runt 2 och vi byte julklappar med varandra. Jag fick ett jätte fint halsband med märket DIDI och han fick en Beckham parfym av mig. Sen tog vi en liten ficka men mina nya kakor som jag bakat och sen spelade vi lite Gitar Hero och jag ägde honom. Sen skulle han åka och sälja nyckelpiggor men anton i centrum tror jag. Så när lille linus hade gåt fortsatte jag med mina mästervärk.






Disken fick följa med in på bloggen också.



Här är dom halv klara. Båda ska bara skäras och den ena ska skäras och slås in.

Inslagenoch klar

Här är mitt fina halsband som jag fick av linus. Jag bara älksra det.


puuss och mer puussar

Ingen snö?

Ne nu vill jag att snön ska komma. På nyheterna säger dom ana dagen att det kommer bli en grön jul och andra dagens säger dom att det kommer att bli en grå jul. Nu får dom bestäma sig. men det jag häls vill ha och som ni andra också säker vill ha är en vit och härlig jul. Det är lixom ingen jul utan snö. iallafall inte en riktig. men såklart ska snön komm i slutat på januarie i början på februari. Det är så dåligt tycker jag. Jag vet inte vad ni andra tycker?



God jul i förskott

2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton och jag är klar med allt. I dag var jag och malin på julmarknad i centralen. Det var inte så jätte mycket där men vi var i Gallerian också. Där var vi på Bikbok och där tog jag kort på en tröja med mobil och skickade till lille mormor. Sen gick vi till Hötorgen och tog en chikenburger. Det var så himla gott. Sen gick vi ner till Centralen igen och vi köpte Brända Mandlar. Det var första gången jag åt det och det var jätte gott. Men man kände att det var väldigt mycket socker. Sen åkte vi hem till mig och titade på The Holiday. Den är jätte bra men jag har börjat tröttna på den. Jag älskar Camreon Diaz i filmen hon är så bra. Fast det är hon i alla filmer, thihi. Både jag och malin somnade i filmen för båda var såklart jätte trötta. Sen när jag vaknade hade malin redan vaknat och då var filmen slut. Då gick vi ner till min kära lilla mamma och pratade lite med henne. Hon hade varit i solna i dag och köpt dom sista julklapparna. Kl.17.00 gick jag och malin hem till henne för hon skulle byta om till intervallträningen. Men när vi väl kom ner ditt skulle dom ut och jogga istället. Så det vra bara för mig att gå hem igen. När jag sen kom hem gick jag över till min granne och lämnade ett par byxer som hennes pappa hade köpt till mig i Thailand. men jag kunde inte ha dom så dom ska sälja dom till någon annan. Dom fick en flaska glögg som tack och god jul. Så nu är jag hemma och ska snart åka med pappa till pizzerian för att köpa mat och sen ska vi gå in på konsum.
Vi syns i morgon. puss puss
Ronja


3 dagar kvar

heej bloggen.
Jag kom precis hem från min farmor och farfar. Jag följde med pappa och hans gamla jobbakompis. Dom skulle göra något speciellt men jag vet inte riktigt vad. Det handlade typ om en motor till hans båt. Men nu är jag hemma igen och tänk det är bara 3 dagar kvar till jul och nu börjar nedräkningen. Fast för mig började den för länge sen. Mamma och Charlie kläde grannen i går och jag tog lite kort på den. Jag tog också lite kort på farmors gran. När vi var nere hos farmor och farfar tog jag också kort på däcken som pappa köpte i går.
puss  puss skriver mer sen.








Han köpte två par såna här som också skulle passa till en 125cc

Längtar tillbaka


puss och god natt

Jobb dag

Nu är jag här igen och jag ska precis gå ner i duschen. I dag har jag gjort massor. Fört gick jag upp kl.06.30 och vid 07.00 åkte jag och pappa måt Nyköping. Han skulle köpa fäljer till sin cross. Han fisade också 2 par nya deck som han hade köpt . Dom var jätte coola. Han vi skulle hämta fäljarna hos var grisupföddare och dom hade en jätte stor gård. När allt var patalat och klart åkte jag och pappa hem för pappa skulle ta måtten på kälargolvet. Det är så att pappa och jag skulle till Korauta (vet inte riktigt hur det stavas) och hämta  byggmatrial. Där träffade vi några som brukar köra cross uppe på skå och pappa ståd såklart och pratade. Sen när vi kom hem åkte vi ner till farmor och frafra och hämtade pappas bormaskiner. När vi sen var hemma skulle pappa och jag börja men han märkte att det var en sak som fatades. Så vi åkte till ett byggmatrialställe ut mot skå. Där köpte pappa en till sån som han hade köpt på korauta. Men den var mycket dyrare än den andra. När vi kom hem sen började pappa och han frågade om jag kunde hjälpa honom. Så jag gjorde det. Sen skulle vi äta middag och vi åt hamburgare. Det var jätte gott. Sen var det dags att börja igen och nu är jag klar och ska gå ner i duschen. Men vi är inte riktigt färdiga ännu. Vi har inte lagt på golvet ännu bara grunden som typ tog flera timmar. Men det ska jag hjälpa pappa med i morgon. puss och kram så syns vi i morgon.

P.S. mamma och min lillebrorsa klädde granen medan jag hjälpte pappa nere i källaren.

TO ME ARE YOU PERFECT



Den här bilden kommer från filmen "Love actually". Filmen var inte så jätte bra men jag tycker det var så gulligt av den här killen när han kom med massa olika texter som hon skulle läsa och det här var den bästa texten,
TO ME ARE YOU PERFECT

Puss och god natt, Imorgon skaj ag upp 7. jag ska med pappa till Nyköping han skulle göra något speciellt där som har frågade om jag ville följe med. Så jag passar väl på och följer med. Jag kommer inte hinna skriva på morgonen men jag skriver när jag kommer hem istället. puss puss

JULLOV

Heejsan.
NU ÄR DET JULLOV !
Äntligen. Nu kan man sova ut och bara göra vad man vill.

I dag var jag med Elin efter vi kade slutat vid 13.00. Vi gick då hem till hennes pappas och hon skulle berätta om hur det hade gått på hennes betyg. Sen gick vi hem till hennes mamma för hon skulle vissa och sista men inte mins gick vi hem till mig för att jag skulle vissa min mamma. Pappa var inte hemme men jag ska vissa honom sen. Men jag tycker själv att det hade gått ganska bra för att var dyslexiker elelr hur det stavas, hehe. som ni kanska märker när jag skriver.
Men dagen började iallafall med att jag satte klockan på 06.00 och gick sen upp kl.07.00. Då gick jag upp och fixade mig och sen var det bara att gå till skolan och kolla på F-5:s julspel. Det var ganska tråkigt och jag frös. Men sen kl.09.00 skulle alla i 6-9 sammlas i sina nya klasser. Vi fick en bra klass för att vi 4 elin,frida, jag och malin hamnade i samma klass. Sen hamnade vi med jimi och gänget. Sen fick man göra lite olika saker som dom skrev upp på tavlan.

pyssla
Film: amarican dreams elelr love acelly
pingsitunering

Sen var det lunch och det var ett litet julbord. Det var jätte gott, hehe. Vi fick frömakor som vi kallar dom och dom får vi aldrig längre. För förut fick vi dom varje dag. Sen skulle vi samlas i cafeterian och där kom två från 9:an som var utklädda till tomtar med ett stort packet. I packetet låg en plasmateve som skolan hade köpt in till oss i 6-9:an. Sen fick vi våra betyg av våra mentorer och sen slutade vi och då började vårat JULLOV !

men nu ska jag vissa mina betyg för pappa så hejdåå puss och kram ronja

JULAVSLUTNING

godmorgon,
Nu har jag precis klätt på mig och nu är jag sminkad och klar. igentligen börjar jag 9 men jag ska kolla på brorsans julspel. Det är inte så jätte kul men men. Mamma och dom gick precis men jag går lite senare. Men mitt problem är att jag vet inte om jag ska ha väska med mig. För jag vet inte om jag behöver mina böcker. Det är ju lixom sista dagen. JULAVSLUTNING !

Men nu ska jag börja gör mig iordning och letta efter tuggummi. Jag måste alltid ha tuggummi. Jag är typ beroende.

hejdåå ha en bra 19 december dag.

puss puss


Näst sista skoldagen

Nu är jag hemma. Jag kom precis hem från malin. I dag i skolan började vi 8 med spanskan var inställd och efter spanskan och vi no och den var också inställd. Så det var bara för mig och malin och gå hem. Vi kollade på Beck skarpt läge. Den var bra men jag hatar kvinnomisshandel. Det är så fegt av killar som slår sina tjejer. Jag bara hatar det. När filmen sen var slut gick vi till skolan igen och träffade elin och frida där vid datorerna. Kl.1040 skulle vi ha matte och då fick vi reda på att våran bästa mattelärare skulle sluta. Det var det värsta jag hört. Det är bara bra lärare som slutar aldrig dåliga. På matten hade vi en rolig sista terminsmattelektion med våran matte lärare och vi körde BINGO!
Sen var det lunch och det var så kallad 'Husets rätt'. Så när vi kom in i matsalen var det en slags pytt i panna. Det var inte så jätte gott. Sen var det sista lektionen på den här terminen och det var engelska. Vi kollade på mis Beans jul som vi ser varje år. Den är faktist ganska rolig, hehe. det kanska bara jag som tycker det, men men. Sen gick jag och malin hem till henne och slog in packet och sen åt vi lussebullar. Det var jätte gott. Sen var vi båda så hilma trötta efter dagens lilla händelser så vi la oss i soffan från  14.10-16.30. Vi är så kallade sömtutur. Men nu är jag hemma och ska snart äta. Ganska tidigt men jag är hungrig. Sen har jag träning men jag får inte träna för jag har ju tajit bort mitt föddelsemärke på min vad med 7 styng i.
Men vi syns i morgon och då är det sista skoldagen och jag börjar 9.
puss och kram ronja


en vecka kvar

Heej bloggen!
nu har jag suttit och letet på youyube efter en julfilm som jag såg när jag var liten. Den är så himla bra och sorlig. För en stund sen kollade jag på filmen En prins i New York. Det är med Eddi Murffy.



puss och kram

Cosmonova

Ännu en dag klar och jag har precis kommit hem fårn cosmonova där vi var i dag. Det var inte super kul men det var okej. Det var ju bättre än en skoldag iallafall. Vi åkte först med våra metorer in fast våran var inte där så vi fick johan (gympaläraren) istället. Jag och frida satt nästan och skrattade hela vägen in och sen träffade vi malin och elins mentorsgrupp och då åkte vi buss till museet tillsammans. Det var jätte trångt på bussen och jag hade ingnstans att hålla i mig i så jag fick hålla i frida och jag höl på att ramla helas tiden. Men såklart ska det ju alltid vara någon som blir ireterad men jag kunnde inte råför att jag höl på att ramla. Tanten som blev sur hade dagisbarn med sig och sa högt till den ena:
- ni är värkligen inte som dom där och ni sköter er mycket bättre än dom.
Då blev jag jätte sur och sa innan jag gick av att det skulle blir jätte skönt att slippa henne sen när vi skulle gå av ( och det sa jag ganska högt så hon hörde).
När vi var frame sen skulle vi kolla på cosmonova och sen kunnde vi gå runt i museet och sen äta våran lunch. Sen kl.13.00 åkte vi hem. Så nu är jag hemma och ska åka till Ö&B med mamma sen. Men just nu är hon på BVC (barnavårdcentralen) men Morris.
P.S. Jag har tagit massa kort men ingen ville att jag skulle lägga ut dom.
puss och kram ronja L

8 dagar kvar

Den älskade julen är snart här igen. I morgon är det en vecka kvar och det har gått så himla fort. Det känns som det var Höstlov för nån vecka sen och sommarlov för nån månad sen. Det har gått för fort. Fast när julen väl har kommit så är det slut lika fort. Det ska ta den tid man behöver.






A Song To Sing - hanson

A Song To Sing - Hanson



När jag hör den här låten börjar jag nästan gråtta för jag tänker på så mycket som har hänt.
Verkligen allt!

Dagens lilla händelse

Heej bloggen.
I dag har jag varit i skolan som vanligt men jag missade syslöjden för jag skulle till vårdcentralen och ta bort mitt födelsemärke.

Vi lunch i dag var det några som kastade mat på oss eller snarare några andra som satt vid vårat bord. Sen när alla hade gått fick vi skiten av våra lärare och en av lärarna var vikarie för svenska lektionerna. Hon gick mig på nerverna och jag blev skit arg på henne. Sen när vi hade städat upp allt som vi inte hade med saken att göra gick vi till våran matte lektion. Jag var med på hela men sen hämtade mamma mig och Charlie vid skolan för att skjutsa mig till doktorn. När jag väl kom fram fick jag sitta i vänterummet i 10 minuter tills en kom ut och ropade på mig för att det var min tur. Hon gjorde rent och sen var det bara att vänta på doktorn som hette Ulla. När hon kom så fick jag bedövning och hon stack den på lite olika ställen och det gjorde ganska ont. Sen var det dags för dom att börja skära. Men som otur behövde hon bedöva lite till för jag kände när hon skar på ett ställ och det var inte så skön känsla, hehe. Sen skulle dom sätta stygnen. Hon drog lite hitt och dit men sen satt dom. Men hon sa att det var svår för att jag hade så muskliga ben, hehe. Men sen satt dom där och det blev ganska många styng 7 st. När alla var klart fick jag en ny tid, den 2/1 två veckor senare för då skulle dom ta bort stygnen. Innan doktorn gick så sa hon också att jag inte får träna på dom här två veckorna. Det känns inte så kul för vi ska ha en cupp i början på Januari och den får jag inte vara med på. Men nu är jag hemma och ska kolla lite på tv och fixa för morgon dagen. Vi ska till Cosmonova hela 8:an

Så jag kanske skriver lite senare men annars syns vi i morgon. puss och kram Ronja L

 

Outfit

Dagens outfit


Ny klippt hår
Skin jacka
rosa linne
vit linne under
svarta taiths
vita långa strumpor
en palistina sharl som är mammas
Örhängen


15 dec

Jag glömde att säga att min kompis malin fyller år i dag så GRATTIS malin !

Ett friskt och rent hår

Heej bloggen.
Idag har det varit en ganska skön dag. Vi började kl.09.40 och sen kl.11.10 började min och malins långa håltime till kl.13.30. Då vi gick hem till mig och åt en bulle och drack lite saf och träfade mammas kompis som var på besök. Sen var det dags att gå tillbaka till skolan och då hade vi engelska. Sen var det svenska och då kollade vi på Romio och Julia. Men jag han inte se klart för jag skulle åka och klippa mig kl.16.00 så jag han inte se hela. Jag klippte mig vid konsum och jag blev ganska nöjd. Det blev en sne lung och sen fixade jag min utväxt som såg för j*ävlig ut. Så nu är jag nöjd med ett friskt hår som inte är slitet.
Men nu har jag precis gjort min matte läxa som vi har till i morgon och nu skaj ag gå ner och duscha kroppen en liten snabbis. Sen blir det väl att jag kollar på lite tv. Ska någ gå ch lägga mig tidigt i dag är jätte trött. Men i morgon skaj ga också till doktorn kom jag på. Jag ska ta bort mitt födelsemärke som jag har väntat på i flera år nu och äntligen ska det bli i morgon. Jag ska var vi vårdsentralen kl.14.10 så jag missar min sista syslöjdslektion den här terminen. Men men.
Vi syns i morgon och sov så gott allesammans. puss och kram ronja.

Lady Gaga - Poker Face

Lady Gaga - Poker Face


Dagens inlägg

Heej bloggen.
I dag blev en ganska tidig söndagsmorgon. Jag följde med och kollade på Charlies hockyträning. Det var inte så jätte kul jag bara satt där och skakade tänder. Sen kl.10.00 kom Malin. Vi skulle kolla en liten stund på hennes brorsa Johan när han hade match. Innan vi gick stod det 3-0. Mamma hämtade oss nere vid vallen och då åkte vi till solna. Mamma skulle köpa julklappar och malin skulle kolla lite och sen skullle jag lägga undan lite julklappar. Kl.1 behövde malin åka hem för hon skulle ha släktkalas för hon fyller år i morgon. Men jag bestämde mig för att stanna kvar och kolla lite till. Sen möte jag mamma och vi åkte till '' toys a ras''. Där köpte mamma present till charlie och sen åkte vi hem med färjan. På färjan sen träffade jag mina två crosstränare. Kenta och den andra kommer jag inte ihåg vad han heter. Men sen var det bara en sak till. Mamma behövde åka till ica och handla middag. Det blir faitas med kykling, muummms.
Men nu sitter jag här och ska slå in min killkompis linus tillanders paket. Jag kan inte säga vad det är om han loggar in och kollar, hehe.
Men ha en trevlig fortsatt kväll. puss och kram ronja



Tjejmiddag

Nu är jag tillbaka, hehe. I går hade malin en tjej middag för mig,elin och frida. Det är så att malin fyller år på måndag så vi gjorde ett litet firande för henne. När vi alla kommit åt vi faitas men kykling. Det var jätte gott. Medans vi åt tog vi massa kort också. Sen fick malin öppna sina presenter och hon blev jätte glad för allt (vilken tur). Sen sjöng vi singstar och det var jätte kul men när vi sjöng så skrek vi nästan i vissa långa toner. Så nu är nästan alla vi kanska hesa. Sen spelade vi gitar hero en liten stund och sen räknade vi ihop våra poäng och malin och jag vann. Sen var det idol. Vi kollade en stund sen gick vi utt till köket och skrev privat frågor till varandra, hehe. Men dom frågorna har vi svärt på våran vännskap att inte berätta för någon. Sen var det dags att se vem som vann idol och det var ju KEEEVIIIN!!!.
Jag älskar honom så jävla mycket!
Sen blev vi ganska trött men elin satt och katade om att vi skulle dansa. Men sen fick hon med hos och då blev alla pigga igen. Så vi stod och dansade i malins vardagsrum i typ i timme, hehe.
Men nu skaj ga på kalas. Min farfars mamma fyller 90 år så vi ska åka ditt. Jag tycker inted et är så kul men jag måste följa med i dag.

 

 

 

Kevin Borg-with every bit of me

Jaa kevin vann idol 2008. Han var grymt bra och jag älskar honom. Alice var också bra men inte lika bra som kevin. Han ägde scenen mer än henne och han var bara så grym.
Jag skriver mer sen om gårdagens kväll sen. Ska bara ta en snabb dusch för jag ska på kalas sen.

Kevin Borg - With Every Bit Of Me (Swedish Idol Final 2008) (Vinnar låten)



Puss och kram ronja

Vilka konstnärer

Heej hopp.
Jag har precis duschat. vi hade gympa i skolan precis och det var inte så skönt var lite svettig. Vi fick också höra vad vi skulle få i betyg under det här läsåret och jag hade G men han sa att jag skulle jobba upp till VG för jag hade några VG sa han. Men nu sitter jag här med lockar i håret och ska om några timar träffa mina kompisar. Jag skriver mer i morgon om det.

Här är dagens konstvärk från våran bild i dag



Mitt konstiga konstvärk
(hade inget att göra så jag målade lite bara)



Fridas konstvärk

Malin och elins konstvärk
Det blev en fjortis som tänkte på cider cigg och så var det något mer.

puss och kram syns i morgon

Klart slut

Träningen slut, en utpustad ronja, luktar gott med nytt shampoo

Träningen är nu slut och jag har precis duscha med mitt nya shampoo som jag fick i dag på fotbollen. Det luktade jätte gott. Så det gör jag med. Det gick ganska okej på fotbollen men jag slog i tån och min nagel gick typ av. Nej det gjorde den inte men det känns som det. Jag vet att man inte ska spela i långa naglar men mina är inte så jätte lång. Nu ska jag gå ner och kolla lite datum. Det är så att jag och min kompis Andrea ska på språkresa den 29/7-18/9. Det ska bli jätte kul. I tre hela veckor och vi ska bo hos värdefamilj tror jag på Isle of whit. Jag vet inte hur det stavas men jag tror det är så.

Men jag skriver i morgon och då sen på kvällen skaj ga på tjejmiddag. puss puss
// Ronja

Världens bästa film

Nu är jag här igen och jag sitter nu och lyssnar på musik på youtube och chattar lite med lilla elin. Kl.19.30 har jag träning i stenhamraskolan. Det ska faktist bli ganska skönt. sen i morgon ska min kompis ha en tjejmiddag och jag var och hjälpte henne att handla i går. Det blir faitas med kykling (vet inte hur det stavas). Men just nu lyssnar jag på en sån himla bra låt. Jag sitter värkligen och gråter. Den är med i filme Armageddon. Den är så himla bra och den blir bara sorligare och bättre om man har sett filmen.


Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing


Armageddon

Dagen efter nobel

Heej bloggen.
ännu en dag i plugget och vi har haft matte prov och fåt tillbaka spanska prover i dag.

På spanska provet fick jag g/vg och sen fick vi också tillbaka en gammal engelska läxa. På matte provet i dag kändes det jätte bra men det var någon enstaka uppgit som var ganska svårt. Eter jag var klar med prover fick jag gå och då kollade jag lite på våran tv i skolan som vi har där det står vad det är för lunch och sånt. Men nu ståd det inget sånt. Dom hade lagt in vinnarna på nobel i går och bilder. Så dom hade lagt in en bild på mig med motivering. Det var jätte pinsamt. Men nu skaj ga fixa min no artikel som jag vara klar i morgon. så vi får sen hur det går.



Motivering lyder:

Elevens tydliga beslutsamhet, vilja att lyckas och engagerade arbete har resulterat i en mycket positiv kunskapsutveckling

Puss och kram ronja

Faith Hill - There You'll Be


Nobel

Jaaa. jag tror det är värdens bästa dag i dag.
JAG VANN NOBEL PRISET I MATTE!!
Vi hade nobel i dag i erskensalen och när det var några som skulle bli nominerade i matte var det jag och två till. Jag bliv ganska chokad. Men det var kul. Sen när dom sa:
- och vinnaren är ....
Sammtidigt dom sa det kollade erika på mig ( hon var konfransier)
- Ronja Lundqvist !
Jag blev så glad. Jag gick då upp på scenen och vi en medalj som det stod Nobel 2008 på. Sen fick jag en bok och ett diplom av birthe( biträddane rektor och min mentor. Medan hon kramade mig viskade hon i mitt öra och sa:
- jag är stolt över dig Ronja.
Sen när jag gick och satte mig brevid frida igen började jag gråtta för att jag blev så glad. Jag skrattade sammtidigt också, hehe. Lite konstigt kanske men sån är jag. Sen var det dags att åka tillbaka till skolan och vi skulle samlas i våra mentorsgrupper och sen var det nobellunch. Jag satt brevid Linus T och Bix. Sen var det mingel i cafet och sen slutade vi kl.13.30. Då gick jag och malin hem till henne och hon byte om och sen gick vi hem till mig så jag fick byta om och så visade jag mamma mina nobelpriser. Jag är så gald !











Puss och kram noblevinnaren

Jour dag

Bloggen bloggen bloggen...
I dag hade jag och frida jour. Frida var ganska lat men till slut gick det. Båda var trötta men jag tror faktiskt Frida var tröttaste. Vi plockade papper från alla klassrum och plockade skräp från skolgården och sen dammade vi. Sen tog vi en paus och vilade i biblioteket. Sen satte vi igång igen med att öppna cafeterian. Den kom ganska mycket folk tillslut och då höjdes volymen på radion. När vi sen stängde cafeterian kl.11.50 gick vi och åt med Malin och Elin. Det var madarinefisk. Det smakade skit så det bara lite morötter och en halv potatis för mig. Jag var inte så hungrig. Sen kl.12.30 skulle jag och Frida torka alla bord i matsalen och sätta upp några stolar. Sen fick vi glass av matatnerna och sen återgick vi till våra lektioner. Den föra var matte och sen var det syslöjd .Fast jag var inte med på hela syslöjden. Jag skulle till doktorn och kolla mitt födelsemärke som jag ska ta bort nästa tisdag. Igentligen ville jag ta bort den i dag men jag fick en bra tid på tisdag kl.14.10.  





puss och kram

Outfit

Dagens Outfit


Gylfen cepar men här är innan jag går.

Här är när jag precis ska gå.
puss och kram


Intervall

Nu är jag hemma och har precis gjort klart min NO artikel. Den handlar om alkohol.
I dag på träningen hade vi intervall och det gick faktist bra. Vi ska först springa 70% 1 min, 70% 2 min, 70% 3 min och sen 70% 4 min. Men mallan varje gång vi har sprungit ska vi gå i samma tid men sen när man räknar ner ska vi gå en minut mindre. Det var jätte jobbigt. Men det är roligare än Joggning som vi annars brykar ha.
men snart är det för mig att natti natti lite. Jag är ganska trött och ganska mör i kroppen och det har varit en lång dag i dag så jag skriver i morgon när jag kommer hem från doktorn.
Sov gott alla sötnosar.


P.S. bilden tog i sommras men jag hade då tagit bort lilla elin, thihihi

Måndag

Heej bloggen.
Ännu en dag i skolan. Vi började 9.40 och slutade 15.45. I dag hade vi spanska prov och det var ganska svårt. Men vi får se hur det går. Han sa att vi skulle få tillbaka dom på torsdag. Men nu ska jag snart på träning och jag ska möta frida. Vi ska gå tillsammans. I morgon är ennu en skoldag men för mig och frida är det inte det. Vi två ska ha jour. Vi ska nämligen städda skolan eller hur jag ska förklara det.Vi ska också stå en stund i vårat cafe och sen ska vi torka alla borden i våran matsal. Sen får vi en glass av våra matatner som vi får äta upp och sen skaj ga och frida gå tillbaka till våra lektioner. Men jag hinner inte vara med på så många för jag ska sen till doktorn och ta bort mitt föddelsemärke som jag igentligen skulle ha gjort för 2 veckor sen. Men min doktor var sjuk så det blir i morgon istället.
Men nu skaj ga går och fixa mig för träning och jag kommer nog inte skriva något mer i dag sen kanske. Vi får se. Men ha det så bra så syns vi.
puss och kram ronja

Tjejliggan


En sen natt

Äntilgen hemma från en lång fotbollsträning och nu är jag jätte trött. Det är så att jag och malin har varit barnvakt så vi somnade ungefär vid 3 och barnen vid halv 12. Så jag typ sover nu, hehe. Men jag har precis duschat och ska kanske kolla på någon film och gosa ner mig i mina säng med kudar och massa sånt. Eller så ska jag kanske baka choklad kolor som vi gjorde på hemkunskapen. Det var jätte gott. Jag åt nästan tills jag spyde. I morse hade Lisa(Mamman till barnet vi pasade) gjort ckouns till oss. JAg vet inte hur det stavas. Men det var jätte gott. Vi hade då mamelad och ost på packan och drack varm oboy.
Men nu skaj ga någ myssa ner mig och ta det lite lungt så syns vi kanske sen. puss och kram ronja

  

Lätt middag

Nu har jag precis kommit hem från crossen. Jag pappa och sen följde pontus med oss för att kolla på dom. Sen åkter vi och handlade lite middag som vi ska ha till ikväll. Det blir para en lätt middag idag med kykling och pomfritt. Fast det är faktis gott. Men nu ska jag byta om. Jag luktar cross, hehe.

Susss susss

God natt, vi syns i morgon.

Min långa dag

Nu är kl.23.07 och i dag i skolan har jag och mina två kompisar och andra från skol if haft en tunering för 2-3 och -4-5 i bandy. Det var så att jag skulle då cocha ett lag och sen skulle alla hjälpass åt att stå och dela ut saft och peparkakor. Vi fick också tröjor som en av våran gympalärare Malin hade fixat åt alla oss (hon hjälper oss i skol if). Det stod Träkvista skola Ekerö på framsidan och på baksidan stod det våra namn och sen ledare. såhär...

Framsida:
Träkvista
skola
Ekerö

Baksida:
Ronja
Ledare
Här är framsidan

Sen när skolan var slut  kom min kompis Andrea. Hon kom till min skola och då möte jag henne vid busshålldsplatsen. Sen gick vi då hem till mig och kollade runt på olka språkresor. Det är så att vi ska på språkresa tillsammans. Vi har bestämt att vi ska åka till England. Det är ett gansak bra land att börja med första gången man åker. Så vi kollade runt lite och kom sedan överens om att vi skulle ta oss en närmare tit på ön Isle of Wight. Det såg mysigt och bra ut och det var inte så stort. När vi kollat klar åt vi middag hemma oss lilla mig och det blev pasta med några slags biffar. Efter en stund lite senare kom hennes föreldrar och då pratade dom lite om skråkresan och vi bestämde då för att ringa och kolla upp det någon dag nästa vecka. Sen var det dags för dom att åka hemåt. Dom skulle hämta hennes lillesyster. Hon var nämligen oss en kompis. Nu när dom precis har gått har jag inte gjort något särskillt och nu sitter jag här och är jätte trött. Så jag tror någ att jag ska gå och lägga mig tidigt i dag. Men vi syns i morgon. puss puss


Isle of Wight

Träning

Heejsan hoppsan.
Jagh ar precis ätit och ska snart på träning. Den börjar halv 8 men jag ska ta en buss som går halv 7. I dag har jag varit i skolan som vanligt och sne när jag kom hem spelade jag lite gitar hero 3. Jag har också provat en frisyr som jag ska ha på Nobel.  Det blev faktist bra.
Men nu skaj ag gå och göra mig iordning. Jag kanske kan skriva när jag kommer hem om jag hinner hejdå.


Här är min locktång.

Blogg problem

Åååå vad det är jobbigt. Bloggen knassar sig hela tiden det tar år innan inlägget läggs in på min sida. Gör det det för någon annan?
Det är jätte jobbigt sitta här och klicka och klicka. Men det blir säker så förut snart.

Gitar Hero 3

God natt bloggen. Nu är det dags för mig att sova. Är jätte trött och somnar snart, hehe. Jag har precis tagit en dusch och spleat våra nya gitr hero 3. Det är jätte kul. Men vi syns i morgon.


Sov sött

Dagen bilder



 

CROSSFIRE - LADY

CROSSFIRE - "LADY


Jag kollade runt lite på youtube och hittade den här låten.

Julgodis 1

Heej bloggen.
I dag har jag varit i skolan och jag har nu precis ätit middag själv. Mamma och pappa och dom hade redan ätit. Jag har då följt med frida när hon skulle klippa sig. Hon blev jätte fin. Fast hon tyckte att det blev för kort. Men hon är bara larvig. Vi hade också hemkunskap som vi har varje onsdag kl.08.25 då vi gjorde julgodis. Det blev jätte gott. Min grupp gjorde chokladkolor. Sen när alla var klara fick vi smaka av alla olika. Det var jätte gott. MEn jag åt för mycket så jag höll på att spy, hehe.

Men nu har jag precis suttit och tränat på min engelska läxa till i morgon. Jag börjar lära mig det nu.

Jag lägger in dagens bilder sen. Puss puss så länge.

Solna


Påväg hem

Här är klockan jag såg. Dom är inte så fina på bilden. Men i värkligheten var dom så jäkla fina.

Påväg hem

Dagen

heeej bloggen.
Nu är jag hemma och jag har precis slaggit in mina julklappar. Jag och Malin har varit i Solna och shoppat lite julklappar och jag såg en skit snygg klocka på ur&penn. Vi träffade också Jesper och linus J där. Jesper skulle klippa sig och sen skulle dom också köpa julklappar.

I dag i skolan var dagen som vanligt och det var inget nytt förutom att jag och elin tog lite egobilder inne på toan, hehe. Men nu ska jag fortsätta på min stickning som jag igentligen gör i slöjden. Men jag tog hem och fortsatte lite.



Ha en bra kväll...

Min kväll

Nu sitter jag här och laddar upp musik till MP3. Jag har också provat en slags locktång. JAg ska locka håret när vi ska ha nobel näste onsdag. Jag har förberätt allt. Kläning,skor, smyken och hur jag ska ha hårt. Fast det är inte riktigt bestämt än. Men nu ska jag fårtsätta och i morgon skaj ga åka och shoppa julklappar med lilla Mála. Jag vet inte vad det blir än men jag vill åka till solna. Men jag skriver i morgon när jag kommer hem så ha en fortsatt trevlig kväll.

Dax för träning

Dagen träning.
Här kommer jag !





// Ronja

Dagens

Snart dax för fotboll. Intervall är det i dag på träkvista vallen. Jag har precis ätit lite och ska nu byta om.

I dag har vi haft en helt vanlig dag förutom att vi hade en vikarie på matten för våran riktiga var typ sjuk. Så vi ska ha honom i morgon också. Han hette typ Henrik eller något. Men jag glömmde mort va han hette så jag ropade Henry istället, hehe. Men nu ska jag lägga upp min outfit.




kofta från bikbok 399:-
kjol från H&M 198:-
taiths från mammas garderåb
Strumpor från H&M 59:-
Vit tröja från H&M 98:-
Väska Vedins 599:-
Sen en jacka från New York (The north face) 2000:-

RSS 2.0