Trött och jobbbig dag

Heej bloggen.
I dag hade vi våran cup som var mellan 24.00-07.00. Så just nu är jag jätte trött. När jag kom hem från våran cup följde jag med pappa till Norr köping. Han skulle köpa en nya firmabil. sen när vi kom hem så var kl.13.00 och jag gick då raka vågen upp på mitt rum och satte på en film och somnade till kl.17.00. Det var då mamma fäkte mig och vi skulle äta middag hos min gudfar som precis flyttat. Sen var jag med frida och vi kollade på Scream filmen hemma hos mig, själva och gottade oss. Sen följde jag henne hem och då möte jag mamma och pappa på vägen. Så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. I morgon kl.11.00 ska jag vara uppe på Skå crossbana och kolla på tävlingen. God natt
 
// Ronja

Cup i natt

Nu är jag hemma och har precis ätit. Jag ska nu tita på filmen som jag såg i går. Men jag såg inte början på den. Så jag gör det idag. kl.01.30 ska jag vara hos Erika. Då ska vi åka mot allhallen och det är där vi ska ha våran cup.

HEJA SKÅ !



Puss puss
// Ronja


Filmen



 Här är filmen Changeling. Den måste ni värkligen sen!


CHANGELING

god morgon bloggen.
I går såg jag en jätte bra film. Den hette CHANGELING. den var så himla sorlig och så himla bra. Nu har jag precis vaknat för en stnd sen och jag börjar 10.05. Sen ska jag till solna en stund med tesse. Hon undra om jag ville åka med henne igår. men nu måste jag äta frukost så syns vi ikväll. puss puss och ha en bra dag.

Tills i morgon

Heej igen bloggen.
Nu är jag hemma och jag har suttit och fixat med min so och sen letat fakta om William Shakespeare. Det är till en grej till svenskan till imorgon. Son är också till i morgon. Men nu är jag ledig och ska väl fixa lite för morgondagen. För i morgon har vi nattcup. Våran match är vi 02.00 tror jag. Fast vi ska samlas kl.01.00. Cupen är sen slut kl.07.00 på morgonen. Så sen när jag kommer hem blir det sovdags för lilla mig. Men nu ska jag gå. Hejdå mina HJÄRTAN

// Ronja

På so lektion

Heej blogge.
Nu sitter jag på min so lektion och väntar på att min lärare ska komma och kolla på min so text som jag ska lämna i i dag eller i morgon. I dag ska jag inte göra något speciellt. bara ta det lungt tror jag. I morse när jag kom till skolan kl.8 skulle vi ha haft no, men det var inställd. Så jag och malin satt i bibloteket och pratade och hade lite mysigt. så nu har jag so och sen har jag lunch kl. 11.50. Sen är det bara matte och svenska och sen slutar jag för dagen. Jag skriver mer när jag kommer hem. puss puss mina älsklingar.

Träning i dag igen

Heej blogge.
Jag har precis ätit och ska snart på träning. I dag har vi i Stenhamra innomhus. Vi får se om jag skriver när jag kommer hem. Annars syns vi i morgon. puss puss

Svensson Svensson

Heej bloggen!
Jag kom precis hem från malin och nu ska jag äta lite lunch. Jag och malin titade på två filmer. den ena hette ligli blond ( tror jag ). sen kollade vi på svensson svenssons jul. Men den han vi inte se klart. malin skulle till sin mamma. Så snart skaj ga träffa  Elin. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag skriver mer när jag kommer hem. puss puss

Träna träna träna

Nu ska jag ut och springa lite med pappa lite, syns ikväll.

I Taket Lyser Stjärnorna

Tänk snart kommer den ut. I taket lysner stjärnorna. Jag har inte läst boken. men jag har hört av mina vänner som läst den att dom satt och grätt värkligen. Den 30/1 kommer den ut.

Det som är så hemskt är att hon skriver en dikt i sin bok och i den står det.

Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.



// Ronja

Utelåst

Tjingeling bloggen.

I dag har jag varit ledig på grund av att vi har ahft utväklingsamtalsdagar. I daga hade jag mitt och det gick jätte bra. Jag fick jätte mycket beröm och min mentor var jätte stolt över mina insatser under den här terminen. I morse följde jag med Frida när hon skulle klippa sig på islandstorget. Sen åkte vi kom hem gick vi hem till var och en och det var då när jag var påväg hem jag kom på att jag hade glömmt nyckeln. Mamma var då inte hemma. Hon var på Charlies samtal som han skulle ha. så jag fick lov att vänta i en timme på henne tillsa jag skulle gå till skolan och ha mitt möte. Det fanns inte så mycket att gör ute på trappan. Så jag satt och lyssnade på musik och försökte logga in på pea på mobilen. ( Brukar inte vara inne på internet på mobilen, så jag tyckte det var värt ett försök). Men jag kom inte in. Så nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och har precis ätit lite lunch och mamam har fikat. Vi skulle hämta Morriz som varit här över dagen för mamam har ju varit med mig och Charlies utväklingsamtal. Men nu ska jag ta och ta mig ner till min cross och kolla lite. Pappa har tagit bort hjulen på den så jag kan inte direkt köra. Jag måste ha nya, dom är så slittna. Jag lägger in bilder sen. puss puss mina älsklingar <33

// Ronja

Movie

Nu har jag precis skirvit på min so och ska snart kolla på en film som börjar vid 21.00. Jag vet inte riktgit va det är ännu. Jag såg den på reklam i morse. I morgon är jag ledig och sen på onsdag också. Vi har utväklingstalsdagar. Så vi har fått lite läxor. Men Frida ringde mig alldeles nyss och frågade om jag kunde följa med henne när hon klipper sig och jag har mitt utväklingsamtal kl.14.00. så jag följer med. Sen ska jag hem och skriva på min so och sen måste jag plugga som är så himla tråkigt. Men nu börjar filmen. puss pus och god natt så syns vi i morgon.


Hemkunskap

Nu är jag hemma och jag ska snart på träning. Vi fick nytt schema i dag och det var jätte bra. Värdens BÄSTA fredag. Jag börjar 10.05 och slutar 13.35. Så himmla skönt. Vi hade hemkunskap som sista lektion i dag och vi gjorde scons och kladkaka. Våran kladkaka blev lite tor men lite kladig i mitten. Det blev samma med sconsen. Men nu skaj ga letta fakta om William Shakespeare. Det är till svenska.
Men nu ska jag fårtsätta. puss puss så syns vi.


Här är våran kladkaka som vi fick göra någt mönster med. ( jag kommeri nte ihåg vad det heter)

Sen här har vi då hela bordet.

Får nytt schema

GODNATT
Vi syns i morgon och då är det skola. Då får jag nytt schema så vi får se när jag slutar. puss puss

GRATTIS ANDREA

Nu är det söndag och jag har precis kommit hem. I dag följde jag med mamma till ö&b och handlade lite. Sen åkte vi till solna och vi gick i på Gina tricot. Mamma skulle köpa ett par likadana jeans som mig och jag hittade en tröja för 99:- . Vi träffade också malin och frida där. Sen åka jag och mamma till IKEA och där träffade vi min lilla mormor. Mamma skulle köpa lite till köket och ett nytt matbord. Det blev ett vit. Närstan allt som mamma köper blir vit elelr svart. Sen åkte vi hem till mormor och där skulle vi hämtam in lillebrorsa Charlie. Han var där över helgen och hade det mysigt. Så sen åkte vi hem med massa grejer från IKEA och jag fick klättra från mammas sätte till andra sidan för jag kom inte in genom dörren på min sida. Men bar det hemåt och nu sitter jag och småchattar lite. Men juste jag glömde berätta att min kompis Andrea har fått en LILLEBROR ! GUD SÅ KUL, JAG BLEV SÅ GLAD NÄR JAG FICK SMS:ET AV HENNE. Så jag ringde upp henne direkt.

- Grattis Gumma och hela familjen.

Ha en bra Söndag kväll och vi syns i morgon.
puss puss mina älsklingar <33


Bilden är från i sommras :)

Lördag

Jag har precis ätit och malin och frida var precis hos mig för att låna film. Snart ska jag och elin gå ner till gårn tror jag. Hon skulle bara äta. Men nu sitter jag och fixar lite bilder. Ha en bra lördagkväll mina älsklingar


Skräckslagen kväll

heej bloggen,
Jag och elin vaknade för ungefär en halvtimme sen. Det blev en sen natt för oss båda. Vi kollade på fredag den 13:e som började kl.02.00. Innan så kollade vi på en annan skräck film som hette I KNOW WHO KILLED ME. Den var inte läskig men det var obehaglig. När väl Fredagen den 13:e började låg vi nästan på varandra. Den var inte häller så läskig när den väl var slut. Den var bara väldigt väldig obehaglig den med.
Vi var också på ett litet disco på fritisgården i går och dansade. Vi hade faktist skit kul. Vi var också i solna efter skolan och då köpte jag ett bar jeans, ett par jeans taihts och sen en kjol. Det var jätte biligt. Elin köpte också ett par jätte snygga jeans och en nya väska.





// ronja och elin

Snö, snö & snö

I dag är det torsdag och va började kvar över 8 och vi fick sluta tidigar för våran so var framflyttad. Så vi slutade 10 i 2 istället. I dagh ra jag träning vid halv 8 tiden. Jag vet inte hur jag ska ta mig ditt ännu, kanska buss. Vi får se. Jag har inga läxor i dag som är så himla skönt. Har haft läxor hela veckan känns det som. I morgon skaj ag var med Elin. Vi ska till solna efter vi har slutat vid 3. Sen på kvällen är det något slags disco på fritisgården men det är typ för 6-7. Så jag och elin får se vad vi hittar på. Jag tror vi ska sova hos mig. Så det blir nog en rolig kväll tillsammans. Men nu snöar det igen och jag vill värkligen ha sommar.  Hoppas det blir en varm och skön sommar i år, hoppas inte ni det ?
Men nu sak jag äta lite mellis. puss puss

Ögon


Mitt öga

Malin öga

Mitt öga svartvit

Malins öga svartvit

Solarium

Nu har jag precis duschat. Min lillebrorsa spyde lite på mig så jag fick lov att duscha. I dag har jag och Malin solat solarium. Det var jätte skönt. Vi solande ungefär 20 minute här hemma hos mig. Så när båda hade solat hade vi bikinilinje. Så nu har malin precis gått hem för en stund och jag ska plugga lite engelsak till i morgon.
hejdååå :)

Plugg plugg plugg

Nu är jag hemma och pluggar. Det är värkligen trokigt. men men, man vill ju ha bra betyg. I dag har vi haft vanlig skoldag och det har faktist gåt gansak bra. Sen när jag kom hem pakade jag en kladkaka. Så jag hade den ungnen ca.20 minuter. Den blev så himla kladig. Men det var jätte gott. Så efter det så sitter jag här nu och pluggar spanska. Så jag ska plugga klart nu. puss puss

Hamkunskapsbild



Det ser värkligen inte gott ut !

Fiskgryta

God morgon.
I går han jag inte skriva efter träningen. Förlåt förlåt förlåt. Jag behövde plugga.

Vi hade hemkunskap i går och vi gjorde fiskgryta. Den var inte så god. Men vi fick också göra bröd som vi doppade i såsen.  det var faktist hel okej. Jägger ut bilden på metan sen bär jag kommer hem från skolan.
Men nu måste jag gå. Börjar 8 :(
Puss pus mina älsklingar

träning

Hemma hemma hemma,  ska snart på träning. Jag skriver mer när jag komemr hem. puss puss


Glass men kallt

Heej bloggne.
Nu har Elin precis gåt hem och jag sitter här och skriver. Ska städda mitt rum och plugga lite. I dag har jag haft träning och sen var jag med elin. Jag och elin skulle ner till Centrum och jag skulle in på sportaffären och kolla fotbollskor. Men det var stängt. Så vi gick till Ica och köpte glass istället. Men jag är hör själv nu och har precis fixat för morgondagen och jaja, har inte så mycket mer att berätta men vi syns i morgon. Puss puss



Dagens första inlägg

Enu en lördag och idag ska jag på kalas hos mammas brorsa. Sen ska vi på middag hos några i Alvik. Så just nu sitter jag här och skriver. Jag har precis gjort mig klar. Jag har min nya blommiga shorta med skärp i midjan. Men nu ska jag gå. puss puss och ha en bra lördag.



Jag hinner nog inte skiva mer ikväll sen. Jag vet inte riktigt när rjag kommer hem. Pusspuss

En lång dag

Nu är jag tillbaka. Elin har precis gått hem och just nu sitter jag här och chattar lite. I dag har jag varit med min kompis Andrea och då gick vi ner till Lidel och köpte lite godis. Sen skulle hon äta hos mig och sen tog vi 7 bussen från mig till brommaplan där vi sen skilldes åt. Våra bussar från brommaplan gick sammtidigt så vi hade ganska tur. så vi stod och småpratade lite. Sen när jag åkte hem och sen trodde att det var anslutning till en buss upp till mig så var det inte det. Så det blev att gå hem i kyllan. Så när jag kom hem var mina tår jätte kalla + hela jag. Så jag gick in och satte mig och pratade lite med mamma ,pappa och brorsan. Men sen bestämde jag och Elin för att träffas en stund. Men nu har hon gått hem och jag sitter här och chattar och skriver lite. Men jag ska snart gå och lägga mig tror jag. kanske inte än men ändå. i morgon sdksa vi först på kalas och sen på middag hos nägra vi känner ii Alvik.
Puss och godnatt allesammans HJÄRTAN ronja


En gamal bild på mig och Andrea :)


Sen jag och elin

Kort kort

Heej bloggen
Det blir ett kort inlägg. Jag skriver mer när jag kommer hem. ska träffa elin nu så hejdå, ha en rolig fredagkväll.
puss puss mina älsklingar

Dagen

Heej bloggen
det känns som det var jätte länge sen jag skrev. men det var bara igår. I dag har jag varit i skola som vanligt och vi hade svenskan INSTÄLLD så jag och elin åt i skolan och sen gick vi hem till mig och tog lite kort. (Malin och Frida gick hem och åt) Det blev lite skojbilder med mig och elin, inte direkt seriösa. Men det är alltid kul att ta kort. Sen gick vi tillbaka till skolan med en bulle i handen som vi delade på. So var då våran sista lektion. Så det hade varit ganska skönt att ha den INSTÄLLD också. För då skulle vi ha slutat 11.50. Men det var ändå ganska kul på son fast det jag skirver om är inte så kul. Vi sak skriva en uppsatts och jag valde då skillnader och likheter mellan buddismen och hinduismen. Men sen när jag kom hem så fortsatte jag med den medan jag chattade med några. sen åt jag en tidig middag och nu sitter jag här i fotbollskläder. Ska snart på träning i Stenhamraskolan och äntligen kan jag börja träna ingen. Man jagsak ta det lungt för jag har börjat få ganska ont i min svanskotta. Men men det ska gå. Sen sista veckan i januari har vi nattcup. Det ska bli ätte kul. Men nu ska jag gå. puss puss älsklingar





Lång lista

1. Hur gammal är du om fem år?
- 19 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
- Mig själv? ;)

3. Hur lång är du?
- 163 cm :)

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
- Alot like love

5. Vem ringde du senast?
- mamma

6. Vem ringde dig senast?
- mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
- ¨ kedjebrev¨ skicka detta till alla dina vänner som du vill ha kvar eller lära känna bättre under 2009, lycka till<3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på vad jag vill ha sagt.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Gifta

10. När såg du senast din mamma? ¨
- När jag fick mitt passfodral från STS.

11. Vilken ögonfärg har du?
- Blå

12. När vaknade du i dag?
- Kl.06.00

13. Vilken är din favoritjulsång?
- Lite olika

14. Vilken är din favoritplats?
-  Utomlands

15. Vilken plats föredrar du minst?
- Skolan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
- Kommer vara på min jordenruntresa med min pojkvän

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
- Monster

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
- Kommer inte ihåg, var gansak mycket

19. Hur stor är din säng?
- 90 men ska få större sen

20. Har du stationär eller bärbar dator?
- Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
- Med kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
 - 3

23. Hur många län har du bott i?
- 1

24. Vilka städer har du bott i?
- Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- skro

26. Är du social?
- Ja, det tycker jag.

27. Vilken är din favoritglass?
- chokladglass! Det är mums.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
- Finns för många för att välja.

29. Tycker du om kinamat?
- Jaaa :D

30. Tycker du om kaffe?
- Nej. bara ibland

31. Vad dricker du till frukost?
- Juice

32. Sover du på någon särskild sida?
- Nej.

33. Kan du spela poker?
- nej eller kanske

34. Tycker du om att mysa/kela?
- Ja

35. Är du en beroendemänniska?
- Njaa ibland kanske

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
- JA

37. Vill du ha barn?
- Ja, i framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, lite spnska och några ord på finska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
- Jaa i Grekland

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
-  Mig själv

42. Äger du dyrbara smycken?
-  Ja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
- Prison Break

44. Kan du rulla med tungan?
- Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
- Mina vänner

46. Sover du med gosedjur?
- Jaa

47. Vad har du för ringsignal?
- Sony ericsson

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Jaa, det har min min minsta på sig nu

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Ett busskortshållare

50. Flirtar du mycket?
 - Det händer ;)

51. Kan du byta olja på bilen?
 - Jaa det kan jag och på crossen. Men jag har inget kör kort på bilen

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? 
 - Nej, har ej körkort.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
 - Årsta mördaren

54. Läser du dagstidningen?
 - neej, kan hända men då kollar jag bara på bilder

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
 - Nej

56. Dansar du i bilen?
 - Nej

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
 - The voice eller Rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
- R

59. När var du i kyrkan senast?
 - På skolavslutningen 08

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
 - Har några st.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
 - En natt i trosa fast det var inte i ett tält


outfit

Juste här är dagens outfit :)




Försovde mig i morse så det en jätte snabb fotning i dag :)

Solna med Tesse

Nu har jag precis kommit hem från solna med Tesse. Det blev en lång dag. Vi kom ditt vid kvart i 4:a och shoppade lite. Sen tog vi hos till Wook hous och åt Wook. Vi dellade på en talrik, dom är ganska stora. sen fortsatte vi shoppingen och tesse hittade ganska mycket och jag köpte en shorta som nästan var ganska lik den jag köpte sist och ett par trosor till.  Sen tog vi oss till Cof'e hous ( Tror det heter så) Där provad jag en Ecspreso och tesse tog en Ice cofe. Min var väligt stark så jag föredra nog helre en Ice cofe nästa gång. Den kostar ca: 30:-
Juste efter vi hade ätit wook tog jag håll i öronen. Jag har redan håll men jag tog två till. Kostade bara 140:- så jag slog till. Så nu har jag tre håll i ena örat och 2 i det andra. Men iallafall så blir det inge mer shopping för mig på ett tag.
Puss puss mina hjärtan









Nu ska jag plugga lite engelska :(

Dagens sista inlägg

Det blir ett sen inlägg nu. Nu sitter jag är och chattar lite och ska snart gå och lägga mig. Börjar 8 i morgon. Jag har precis fixat för morgon dagen också. Jag ska ha mina nya kläder jag köpte när jag var i solna och kanske min Canada Goose. Vi får se. Men nu ska jag snart abryta chttfönstret och sätta på tv:en en stund och bädda ner mig för att sova. Så vi syns im orgon. puss och kram min älsklingar.



God natt

CANADA GOOSE

Nu har den kommit. Min CANADA GOOSE jacka. Den kom hem till Sverige igår med pappas jobbarkomis. Den ser ungefär ut såhär.



Den ser ungefär ut såhär. Jag har inte hunnit ta kort på den ännu men men. Jag ska snart på träning så jag ska nu byta om och sen ta något litet och äta. puss puss
// Ronja

En bra film

Då är det skola igen då. Jag börjar kl.09.40 så det är ganska skönt. Nu skaj ag gå och lägga mig. är jätte trött. Men jag ska också tita på tv en stund. Det är en bra film på 4:an. Jag kommeri nte ihåg vad den heter. Så god natt så syns vi i morgon. Puss puss
// Ronja

Joshua Radin - Only You


Shopping

Nu är jag hemma igen. Har varit i Solna och shoppat lite. Vi hade ju först träning och sen när jag kom hem så ringde jag nästan alla mina kompisar och frågade om dom ville följa med mig till Solna. Men det var ingen som kunde. Så jag åke in själv. Man har kanske inte så många att prata med men det gick bra ändå. Det blev ganska mycket shopping.

här är då sakerna:


Här en är kortarmad kavaj från Lindex
Kostar bara 129:- REA


Äntligen är den min. Halsduken från Gina Trekout
Kostar bara 129:-


Ett par jätte gulliga string från H&M
Kostar bara 29:- REA


Ett coolt skärp från Vero moda
Kostar bara 99:-


En jätte fin blå vit randig shorta från Vero moda
Kostar bara 259:-

Pussar och kramar Ronja

pictures





Här är några bilder som jag och amlin tog i fredags. (det var brorsan som tog dom) JAg gjorde om dom lite bara. nu ska jag på träning. SYns när jag kommer hem. pussar från mig


Fotbollsträning

God morgon bloggen!
Nu har jag precis satt på mig lite träningskläder. Det är fotbollsträning. men jag och malin ska gå istället. Sen i dag vet jag inte riktigt vad jag ska gör. Vill åka till solna med ingen kan typ. Jag pratade lite med elin i går men hon skulle kanske vara med hennes andra kompis. Men vi får se vad jag hittar på. Jag lägger in lite bilder från helgen sen i kväll.

Myslördag

Heej bloggen.
Nu sitter jag hemma hos Tesse med Malin också. vi har precis ätit popcorn och nu sitter vi vid en varsin dator. fast malin och tesse delar, thihi. Imorse när jag och malin vaknade sov vi till 11 och jag har då såklart pratat i sömnen. Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning. Sen gick vi till malin och åt lunch och sen träffade vi Tesse. Vi tittade då på en film. Det blev då Säg att du älskar mig. Sen gick jag och malin hem till henne och åt middag och sen gick vi tillbaka till tesse och nu sitter jag här vi en dator. Sen tror jag att vi ska gå hem till malin och ha lite kul. Jag skriver när jag kommer hem .
Ha en bra lördagkväll så syns vi. älskar er
// ronja

sov så gott

Nu sover malin och jag sitter uppe och chattar lite. Hon var ganska trött så jag lätt henne somna. Hon brukar alltid somna först när vi sover. Fast sist när vi sovde och kollade på mimma mia somnade jag först och hade då misat halva filmen.


God natt

Slut

här igen och nu är Let's Dance slut. Det var faktist bra. Men jag vet inte om jag ska följa alla avsnitt till slutet. Så bra var det någ inte. Men nu sitter jag och malin och chattar lite på msn och pea. Sen skriver jag på min blogg också. men nu ska jag kila. puss puss och ha en bra helg från ronja L

Malin.

Nu är jag hemma oss mig med malin. Hon ska sova med mig ikväll. Idag efter skolan gick vi hem till malin och sjöng sing star och jag var såklart jättedålig och hon var bra som vanligt. Fast jag vann över henne några gång. Sen var vi inne på datorn en stund och hon skrev på sin blogg (baraamalin.blogg.se).
Men nu är vi hemma hos mig och vi ska snart äta. Malin trodde det hette flygande Jakob bara för att vi sa Jakob. Sen ska vi ner till Ica och sedan kolla på Let's Dance. Ha en bra kväll och jag och malin kommer ha mysigaste kvällen ever.
puss puss


Ha en bra dag

God morgon bloggen.
I dag börjar jag 09.55 så det blir en lång sovmorgon för mig varje fredag tills vi får nya scheman. Jag vet inte riktigt när men men. Jag har precis gjort mig iordning och ska snart gå och möta malin. Men här kommer dagens outfitt. Ha en bra dag.


Min klocka som jag aldrig kommer klara mig utan, thihi

Mitt halsband som jag fick av linus i julklapp

Sockor från H&M

Och till sist en hel bild på mig:
Jeans från G-star
En lilla tröja som är mammas
En vit T-shirt från H&M

David Guetta - Baby When The Light


GOD NATT ALLESAMMANS

Börjar kl.09.55

Nu är jag hemma och jag sitter nu och chattar lite. Messt med elin faktist. Jag kom precis hem från träningen. men jag var inte med och tränade är ganska snorig och dan. Så det blev att jag tittade på istället. Men jag fick stå lite i målet när dom körde två mål. Men det gick inte så bra. är boll rädd, thihi. Man ska kanske inte vara det när man spelar fotboll men det är jag. men nu ska jag förbereda för morgondagen. Jag börjar kl.09.55 och ska möta malin i Gräsåker.
// sov så gott HJÄRTAN ronja

Vidios

Heej igen. Just nu kollar jag på vidios som jag och min kompis har gjort. Enna är med oss två och den andra filmar jag, hennes brorsa dansar och hon gör takten .





pööösss pösss

Snow is fune, but I whon't summer

Ååååå vad det snöar!
Jag vill värkligen att det ska blir sommar så man slipper alla stora kläder. om det ska vara snö ska det vara fint väder med solen på himlen, INTE mullet. Men iallafall har jag precis kommit hem och jag slapp bli snöig. Jag sitter just nu på pea och chattar och lte på msn. Jag försöker också göra en ny header till bloggen. MEn jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men jag kommer väl på något sen. Sen ska jag följa med och kolla på träningen i Stenahamraskolan. Jag kommer inte träna är så feskylld. Men nu ska jag fortsätta med min header.

P.S. Juste jag glömde berätta att vi hade våra nya klasser i dag. Jag, malin, frida och elin är i samma klass den här terminen igen. Vi trodde först att lärarna skulle sära på oss. Men så blev det inte.
//Puss puss och snöig kram från mig

Dagens outfit





Hög kjol från H&M
Långa strumpor från H&M
taits från H&M
Min korta tröja från Gina Trekout
En T-shirt från H&M
Ett päslhalspand som jag pyzzlade ihop själv
armbanden är mammas
En kolocka från julklappen

Skoldax

Nu är det först skolgång och jag har bara sovit 6 timmar inatt. Jag gick och la mig kl.22.00 igår och kunde inte somna. Jag somnade nån gång efter tolv. Jag Lång och vände och vred hela tiden och satt på tv för att bli trött. Men det gick värkligen inte. Någon annan som är trött i dag? Jag kommer vara trött hela dagen typ. Gå runt och gäspa. Men nu har jag precis gjort mig iordning. Jag lägger in dagens outfit snart. Han en bra första skoldag alla älsklingar. Puss och kram

Lång och rolig dag

Äntligen kunde jag gå ut. Mamma skjusade ner mig till Marinans resturang och det är då där jag ska prava vecka 10-11. I 2 veckor alltså. Det ska faktist bli riktigt kul. Jag ska första veckan jobba i serveringen och sen andra veckan ska jag jobba med Kocken, jipppi. Sen kom mamma och hämtade mig. Hon och Morriz hade varit på BVC så sen åkte vi och hämtade Charlie hos farmor och farfar och då fick vi samtidigt lunch och fika där. Det var så att farmor fyllde år i går. 68 GRATTIS FARMOR! Sen skulle jag var med Elin när jag kom hem så jag vill igentligen bara hem och träffa kompisar. Har inte träffat dom på hela jullovet. Bara dan innan julafton när vi byte presenter med varandra. Sen när jag kom hem var jag med elin och vi bestämde för att vi skulle åka pulka. Men ingen av oss hade någon pulka och min var en spricka i. Men vi tog mitt t-fat. Vi gick då till Hampvägen där det fins en lång bake. MEn när vi kom ditt var det inte så mycket snö. Man såg allt gräs under. Så jag och elin bestämde oss för att lämna t-fatet och hämta kameran istället. Så vi gick upp i skogen och tog lite kort. Viste inte riktigt vad vi skulle göra så vi tog lite bara vid några garnnar, hahaha. Sen gick vi hem till mig och la in korten på datorn och sen satt vi och chattade lite ochsen spelade vi gitar hero 3. Det var jätte kul och jag och elin ägde spelet, hahahah. Men sen skulle hon hem och äta och sen bestämde vi att vi skulle ses i morgon istället. DEt är ju skola och vi börjar kl.08.00. Så himla dåligt!!!!!!!!!!! 
Men nu ska jag förbereda morgondagen med skolväska och kläder.
//Många pussar och hjärtan mina älsklingar




Sov gott

Ett inlägg till gör inget om jag lägger in. Vill bara säga God Natt så syns vi i morgon. Jag ska inte gå och lägga mig ännu men jag säger det nu istället. Så sov gott alla älsklingar.
// Ronja


söder - min lilla prinsessa



Jag hittade en jätte gullig låt.

En ny Ronja

Heej bloggen.
Jag börjar äntligen piggna till lite och i morgon ska jag ut i snön. Mamma ska skjusa ner mig till Resturangen Jungfrunsunds marina. Där jag ska parva i 2 veckor. Cefen Ullrika ska få skriva på ett nytt papar så min SYV lärare kan få kontakt med dom innan jag börjar praven. Skolan börjar ju på torsdag så jag får lämna lappen till henne på Måndag istället. Hon är inte där någon annan dag.

Men nu har jag iallafall ätit en god middag som blev korstroganof med ris, mums. Så nu vet jag inte riktig vad jag ska göra. Gossa lite med Morriz kanske, det var länge sen känns det som. hahah jag kom på att jag hade sett linas kvällsbok i morse också. Den är inte så jätte bra men det är lite rolig och ganska snuskig om man kan säg så. Men puss på er så syns vi i morgon.
// Älskar er Ronja


&

Heejsan.
Nu sitter jag här igen. Är jätte snoring och hosting fortfarande och det kan hålla i sig läng typ. Snart börjar skolan igen. Jag börjar på torsdag. Det kanske ni andra skolor också gör. Men det här jullovet har bara gåt för fort. Jag har in5te hunit göra allt jag velat göra för att jag har varit sjuk. Men men. Nu skaj ga gå ner och ta en kopp te så syns vi.

// MÅNGA HJÄRTAN RONJA


Börjar bli piggare

Heej bloggen!
Nu har jag nästan varit sjuk i en hel vecka och jag har missat fotbollscupen och allt. Men nu börjar jag äntligen piggna till lite. Men jag låter fortfarande som en jäkla kråka. Inte så kul men jagh ar vant mig. Inatt är det första dagen jag har sovit så himla gott på hela veckan. Det är så skönt för nu är jag ganska pig och inte trött. Men vi hörs sen. //HJÄRTAN RONJA


(Vill ha sommar)

Sjuk + TV

Heej bloggen. idag blev det ett sent inlägg. Dan började med att mamma kom in till mig vid halv 10.30 och sa att hon och pappa skulle åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus med Morriz. Han är förskylld och det är inte så bra när man är så pass liten som han. Så dom skjusade ner mig och Charlie till farmor och farfar. Jag orkade inte vara hemma själv och fixa mat och sånt nu när jag är så himla förskylld och dan. Men sen vid 2 tiden kom dom och hämtade oss igen. Så när jag kom hem satte jag mig framför tv med mina halstablleter. Det var ganska mycket filmer på tv så jag satt och kollade på Patrioten, Hur man blir av med en kille på 10 dagar och swen till sist var det lilla E.T. på tv som jag satt och kollade på. Den är faktist lite gullig och sorlig. men nu ska jag ta och sova lite och i morgon skaj ag ta mig ner till Vårdcentralen och ta bort mina stygn på benet. puss och god natt

RSS 2.0