Göteborg

Heej bloggen

Nu drar jag från stockholm ett tag till. Drar till Göteborg i morgon och ska på Lisseberg. Ska bli skit kul. Kommer sakna er här hemma. puss puss på er

// Ronja

Rast

Heej bloggen!
jag vet att jag inte har skrivit på länge. Har bara inte haft tid. Nu sitter jag här i skolan med Jimi, victor och Agnes. Vi har en hålltimme som är cirka 1 timme och 40 minuter. Sen har vi bara Livskunskap. Ikväll drar jag till crossbanan och har tränig. Sen ska jag packa lite när jag kommer hem tror jag. Drar till Göteborg på fredag. Det ska bli riktigt nice.

Har inte så mycket mer att berätta just nu. tror jag

Eller  juste vi tog skolfoto idag. Det var lite små läskigt. Men jag hoppas det blev bra. För en gång skull var våran fotograf lite glad skillnad från dom andra som vi har haft.

// Ronja

.

Okeej, heej bloggen.

Börjar bli ganska tråkigt att skriva heej bloggen vid nästan alla inlägg. Måste komma på något nytt men vet inte vad.

Igår var jag med elin och vi gjorde inte så mycket.

Sen idag drog jag och pappa köpte målarfärg till mitt rum som vi håller på att fixa med nere i källaren. Sen var vi och beställde min efterlängtade crossjacka. Kommer få den någon gång nästa vecka troligen. Så jag längtar gansak mycket. Ikväll ska jag på stenhamra festivalen kanske med elin och emelie.

Men nu blir det lite lunch.
Vi hörs ikväll :)

// ronja

Vad ska ni göra ikväll?

Heej bloggen

Kom hem från plugget för en stund sen.
Idag har vi varit vid lundhagen och badat på gympan. Det var skit kallt. Vi skulle simma 400m, hämta sand från båtten och sen livrädda en person.

Sen var det musik och vi fick 3 uppgifter som vi ska göra på 4 veckor. Det var: Lära sig 2 låtar på ett instrument och sen sjunga med, skriva en egen låt och sen skriva 7-10 sidor om musikhistoria. Så jag är med Frida och vi har precis börjat lära oss lite ackord. Vi ska ha låten hurtful med erik hassle. Den är skit bra.

Ikväll ska jag iallfall träffa elin och jag vet inte vad vi ska göra ännu. Men vi får se

Här är iallafall låten. Jag ska spela piano och frida gittar.




// Ronja

Cross time

Äntligen har det blivit torsdag och jag har längtat så himla mycket. Ska till crossbanan för första gången på 3 veckor idag. Det ska bli så kul och det är fint väder också. Det ska bli sjukt kul.

Men jag saknar fortfarande alla från resan jätte mycket. Så jag hoppas man träffar dom någongång. Men nåra bor jag ganska nära så dom kommer jag kunna träffa som tur är.
Men nu är det dags att ta bort massa kläder från golvet och sen äta lite. Vi hörs senare. puss puss på er

// Ronja

Del 2


Gruppkram

hoho






















// Ronja

Del 1


Påväg till London

Jag och Andrea

Boys

Vid en spelhall på kvällen

Jag och emelie med några pirater

En liten del av gruppen

Innan första discot

Hahaha, okej jag ser ut som en jag vet inte vad. (a)

En liten söt sak på zoo

Liten myskväll som jag och Andrea hade.

På kvällen.

ERAML

Våran lilla grupp :)

hihi

Innan sista discot

Andrea, william och jag

Kommer in lite bilder från sista kvällen som vi alla var tillsammans och sen från London

// Ronja

Hemma

Heeej sverige!

Nu är jag hemma. Kom hem vid 11 halv 12 igår kväll. Så han inte skriva igår eller idag. men nu äntilgen. Det har hänt så himla mycket och jag vill berätta allt. Men det är så mycket.

Vi fick bo hos en så kallad mamma som hette Lisa. Det var jag, Andrea och en tjej som heter Emelie som bode hos henne. Några dagar senare kom en till tjej som skulle bo i samma familj som oss som vi kallade Gullan. Vi hade skitkul. Men det jobbiga var att när vi hade varit där i 7 dagar hade vi fåt pizza 4 dagar. Det var inte särskillt gott. Men sen efter det blev det inge mer pizza. Vi gjorde också ganska många utflykter till olika shoppingcentrum där vi alla shoppade ganska mycket. Sen fanns det massa andra saker vi också gjorde.

Vi var i London dom 2 sista dagarna också och det var så himla kul. Det blev mycket shopping den första dagen och den andra dagen var några av oss på Madam Tuso eller hur det stavas. Det var värkligen kul. Efter det han vi också shoppa i ca. 1/5 timme och vi han gansak långt på det.

Sen när der var dags att säga hejdå till alla var det värsa jag gjort på länge. Alla stod verkligen och grätt och kramade varandra. Det var så himla hemskt. Jag ville värkligen stanna men ändå inte. Ville lixom hem till sitt rum och alla kläder där hemma och allt.

Det finns så himla mycket jag vill berätta men jag kommer inte på något nu för tillfället. Jag lägger in lite bilder snart.

England 09 <3


// Ronja

Jag lever

Jag lever. okej. jag har varit har i 2 veckor nu och det ar cirka 1 vecka kvar. sen blir det London. Skit kul. Jag ska beratta mer nar jag kommer hem sen och det blir massa bilder ocksa.

Ha det sa bra dar hemma alla.

Pusss pussss. saknar er och alla svensk mat

RSS 2.0