Movie

Nu är det dags att sätta sig till rätta och tita på fredag den 13:e. Den nya. Vi får se hur det går om jag blir rädd eller om jag tycker den är läskig. Jag tycker inted te finns nnågon speciell film som är läskig. Men vi får se. I morgo ska jag träffa Wille och då ska elin och hans kusin Robin följa med. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir något iallafall. Puss och kram på er och sov gott. Jag ska försöka sova gott iallafall. Har inte kunat somna på två dagar nu så jag är ganska trött.

/ Ronja

Mycket bild

Ska precis börja plugga lite till spanskaglosorna som är till i morgon. Dom är ganska lätta så vi får hoppas det går bra i morgon. Här är iallafall lite bilder från min dag.


Hahaha, här är min steekiga serie som jag gjorde i 6:an

Här är fridas serie som hon gjorde med små grodor
Min jätte fina kalle som jag har som backsida på min bildmap och den gjorde jag i 6:an eller 7:an

Elin, jimi och frida
Inte så många bilder kanske, men men. I kväll ska jag också kanska se lite at fredag den 13:e. Så det blir spänande.

// Ronja

Hojj

Heej.
Har precis gått igenom lite sommarkläder som jag har provat mig fram till om vad som är snygg och icke snyggt. I dag har jag varit i skolan som vanligt och vi hade hk. Jag skulle laga mat den här gånngen själv för föra gången var det jag och min grupp som hade teori. Jag tycker själv att det gick ganska bra på hk. Vi fick göra fisk och nånting med potatis. Jag presade potatisen och stekte fisken. Det blev gott. Sen när jag kom hem åkte jag ner till pappa som var vid hojjarna och där satt jag tills klockan blev kvart i 6 då vi åkte hem. Snart ska jag se 24:a. mamma och pappa säger att det är skit bra så jag får väl ge det ett försök. Juste jag pratade med Wille i dag också. Han ringde när jag var med pappa. Han undrade om jag vill komma till Stenhamra och träffas och ta med någon av mina kompisar också för han var med sin kusin Robin. Men jag kunde inte men vi ska höras någon dag här framåt.


Bild utan ansikte

Bild med ansikte

God natt
/ Ronja

Outfit





En grå munkjacka Marvin som är mammas
Jeans från Gina
Vit tröja under från H&M
Ring som är mammas.
sjal från H&M
Väska från wedins
Klockan på höger hand men syns inte. från ur och pen

/ R

Miss you

Jaa ennu en dag i Stenhamra. Jag och elin var nere vid stockby sjön eller jag kommer inte ihåg va det heter. Vi hade innan vi gick ner dit köpt en liten typ kaka som vi åt när vi kom ner dit. Vi satt där en stund och sen kände vi lite på isen. Den var inte hård längre. Vi började sen gå upp mot bussen som skulle gå kvart i 4. Det blev en 317 som vi tog. När vi sen kommit till centrum åkte wille förbi oss. Han såg inte oss för att vi satt på bussen. Men jag blev så glad att se honom. Vi har inte träffats på ca. 2 veckor. Han hade varit i Uringe och kört hojj. Jag är lite avis på honom. Har inte kört på jätte länge och jag saknar det jätte mycket. Nästa Lördag ska jag och pappa kasnke till lelles i Uppsala. Det är en crossaffär som ligger där som vi skulle ha åkt till för länge sen. I centrum sen hade jag lovat elin att  vi skulle se på när Ekerö hade match mot barkaby. Jag var inte så intreserad men men. Ekerö vann med 2-1. Sen kom pappa och hämtade mig på vallen och då skulle vi köpa pizza. Men nu ska jag plugga till mitt Spanksa omprov i morgon. Jag kan nästan allt.
puss puss så syns vi i morgon.


Påväg mot badet

Våra små kakor

Vi på bryggan

hehe, jag

elun

P.S. om wille ser det här så ska han veta att jag saknar honom så himla mycket <3

// Ronja

Summer time

God morgon God morgon.

I morse dra man ju fram klockan en timme och det känns ganska skönt. Det kommer ju bli ljusare på kvällarna. I dags ak jag vara med elin och vi ska åka till stenhamra igen. Sen ska vi se en fotbollsmatch på vallen. Så det kommer inte bli någon blogg på hela dan. men nu ska jag fixa och göra mig iordning. puss puss

/ Ronja

Earth hour

ännu en dag avklarad och i dag var det ju Earth hour. Jag och elin var hos mig när det var 5 minuter kvar tills alla skulle släcka lamporna. Vi skulle vara ute precis halv. MEn det blev ju inte mörkt. Vi båda trodde att gatulamporna också skulle släckas. Men nej nej så va det visst inte. Vi gick då hem till elin och titade på robinson och åt glass med hennes pappa jan-olof. Sen när robinson var slut spelade jag och elin lite spel, hehe. Det var riktigt kul. Först spelade vi något typ jätte lätt spel och då vann vi båda en gång. Sen körde vi ett annat spel som typ var som monopål fast mer vuxet. Då vann jag med summan av pengar 32 600 och elin fick 29 700. Så nu är jag hemma och laddar in lite bilder. Blev inte så många bilder från stenhamra. Kanske fler i morgon för vi sak dit.


På bussen när vi var påväg till stenhamra

Jag och elin gick förbi några riktigt steekiiga snowman's

Domingo

Här vann jag

Här spelar vi löningen. Då jag vann

Vi satt och värmde våra kalla godisar i ljusen. Elin hade satt sin godispåse i kylen och dom var alldelse kalla.

godnatt
/ Ronja

Lite sena bilder

Här kommer lite sena bilder från när jag och elin var i fjällen. Det kommer fler sen eller i morgon. men nu ska jag hem till elins far och släcka lampo och spela kort med tända ljus.


I liften påväg mot ränan

Pappa och jag

Elin drömde att hon krockade i bilen, sammtidigt som hon lyssnade på Ulf Lundell.

Lika glad varje bilresa

pappa och charlie påväg ut i spåret

Elin steker i solen

elin och charlie

Lilla jag i liften

/ ronja

en lång dag

Heejheej.

En lång dag och nu sittar jag hemma hos elin och väntar på att hon ska äta färdigt. Vi har ju varit i Stenhamra i dag hos hennes systers kompis julia. Sandra och elins syrra var också där. Vi gjorde inget speciellt med sen vid 10 i4 skulle jag och elin gå till ¨konsum¨ för elin skulle köpa en glass och godis. Sen skulle vi åka hem med en kvart över 4 buss. När vi sen kom hem stod vi och väntade på våran buss vid ekebyhov men då kom pappas kompis med sin flashiga bil och vi fick skjus till träkvista vallen. Pappa och alla andra i laget skulle ha match i dag men jag pallade inte kolla. Jag, mamma och han som körde bilens ( Danne ) tjej och deras ena barn ja + charlie och Morriz satte oss och åt på pizzerian. Så sen gick jag hem till elin och det är här jag är nu. Vi ska snart gå hem till mig när hon har ätit och sen ska vi tillbaka till elins pappa och släcka lamporna. Jag själv vill jag ha tv:en eller datan på men elin vägrar, hehe. Puss puss.

 

// Ronja


Stenhamra

Nu drar jag snart till Stenhamra med elin och där kommer vi tillbringa resten av dan. Ska bli riktigt kul. Jag kommer ha med mig kameran och jag lägger in lite bilder sen. Jag och elin ska också sen ikväll gå igenom fjällenbilderna tillsammans. Så jag lägger in massa såna bilder också. Men här kommer iallafall en låt som jag har fastnat för som spelas på MTV nästan hela tiden kännse det som. Puss puss

MANDO DIAO - DANCE WITH SOMEBODY



// Ronja

The Calling - wherever you will go

God morgon bloggen

dagens låt



Jag var inne på Linnireneforsbergs blogg och då hörde jag den här låten och det är så bra.

// Ronja

God natt

Igentligen så orkar jag inte skriva nu är så himla trött. Kom precis hem från malin i det här snövädret. Det är så himla mycket snö !
Vi var först nere och kollade på hockymatchen. Kommer inte ihåg va det blev men A-laget vann. Sen gick vi hem till lilla malin och titade på finalen av let´s dance. Jag tycker värkligen att det var helt rätt som vann. Annika och Magnus var så himla bra. I morgon ska jag till Stenhamra men det har jag kanske sagt. Puss och god natt så syns vi i morgon.

Hocky + Ma´la

Det blev lite tvärt om nu, skulle skrivit innan jag la in bilden på tacos med det går ju bra ändå.

I dag var jag med malin och vi var på ö&b och köpte plock godis. Det var jätte biligt. 39.90kg tror jag det var. Sen bar det hemmåt och vi åkte hem till malin och där hade hennes mamma gjort lite te och fixat lite mackor till oss, Mumms. Sen satt vi och kollade på lite filmklipp på youtube och sen helt plötsligt när jag titade ut så snöade det. Jag VILL HA SOMMAR. Vill inte att det ska snö mer nu. Sen skulle malin äta och då gick jag hem för att också äta. Jag var riktigt blött när jag kom hem men jag frös faktist inte fast jag bara hade min bruna skin jacka. Jag och malin ska nu vid 7 ta bussen ner till vallen och kolla på hocky. Det var typ gubbar eller va hon sa mot A-laget. Men vi syns kanske i kväll eller i morgon. MEn i morgon ska jag träffa elin och då ska vi fara till Stenhamra.
puss puss

/ Ronja

Tacos

Dagens mat blev tacos. Jag är inte så försjust i det men det går väl an.


/ Ronja

Outfit


Haremsbyxa från Gina
Ett linne från H&M
Kofta H&M
Vita ballerina strumpor från H&M
Klocka ur och pen
Skärp från Gina
Halsband från mammas lilla låda
Inte bästa bilden men det va vad jag han göra nu på morgonen. Ha en trevlig dag.

// Ronja

Puls & träning

Hemma från dagens först träning som var på puls och träning som ligger mitt imot statoil. Det var riktigt kul faktist. Jag sprang på en sån där aparat och massa andra saker. Så vi får se om jag har någon träningsvärk i morgon när jag vaknar. Börjar 10.05 så jag har ju god tid på mig. Men nu ska jag ta fram någon tröja som man kan ha till byxorna så det inte ser för dumt ut, hehe. puss och god natt på er så syns vi i morgon.

// Ronja

HBT tema

Hemma från skolan igen. Vi hade tema dag i dag om HBT som betyder homosexuella, bisexuella och transpersoner.vi titade på två olika filmer om tjejer och killar. Filmen om killar hade redan jag och några andra sett på Våran kärleksvecka föra terminen. Den är helt okej. Tjej filmen var inte så bra. Vi skulle också göra kolars i våra mentorsgrupper i tjej och killgrupper. Jag vart med Carro och vi satt och letade efter så kallade snygga och fula tjejer i massa tidningar som vi sen skulle sätta på ett stort vit papar. På Slutet av dagen skulle vi göra en teater från några lappar som vi fick. Det blev tjej och killgrupper där med. Det var så himla kul och hela våran mentorsgrupp satt och ass garvade. Vi slutade sen vid halv 3 och då skulle jag hem och städda och det som jag tycker är så himla kul. Men om man sätter på lite hög musik så går det ganska bra. Så jag sitter här nu och har provat lite sommarkläder och mamma kom precis hem med ett par Harembyxor till mig. Ett par rosa som jag skulle ha köpt någon dag som jag åker in till stan eller solna. Men nu ska min städdning fortsätta. Vill att det ska vara rent och snyggt och inte damigt och stökigt. Men puss puss. skriver när jag kommer hem från puls och träning. Ska dit med mamma en sväng och träna lite. Ska faktist bli riktigt kul.


Den med fina tjejer , hehe

Den med jaha hehe ,

Klipp och klist

Linus och hans lilla grupps plansch, haha

Frida och helena

Lilla jimi på besök

Sen har vi då min lilla jobb kompis som satt och kollade lite bilder i frida tidningar

// Ronja

Letare

Heej hopp.
Jaa, idag var jag med lilla malin och vi solande hemma hos mig. Det var riktigt skönt. Sen var det dags att leta upp alla mina fotbollskläder som jag ska lämna tillbaka till fotbollen. Men just då var mitt största problem att jag inte hittade shortsen. Jag brukar alltid ha koll på var jag lägger alla mina kläder. MEn just precis när man har ganska bråttom så ska man självklart inte hitta dom. Tillslut frågade M mig om jag had e kollat under sovan och ja det hade jag inte gjort. Där låg dom och skräppade. Så det var min dag innan jag åkte till fotbollen

Jag åka buss med erika och vi tog halv 7 bussen. Sen tog jag och erika bussen hem till centrum och där möte vi min lilla mamma och vi hjälpte henne att handla lite. Sen skjusade hon oss till gårn och där var vi en lite stund och jaa nu är jag hemma. Ska fixa lite med mitt repotage som ska vara klart på fredag. I morgon börjar jag halv 9 och det kan bli ett litet inlägg innan jag drar till plugget.

puss puss mina älsklingar

// Ronja

God morgonen

God morgon god morgon. Dra strax till plugget. Har gympa nu på morgonen så jag har mina gympa kläder på mig när jag går så jag slipper byta om där. Det kan vara ganska äkligt ibland i våran gympasal. I dag slutar jag 3 och då ska jag vara med malin. Vi ska hem tll mig och sola lite och bli lite bruna. Sen ska jag åka med till träningen och lämna tillbaka lite fotbollsgrejer. Jag ska då ta halv 7 bussen med erika som alltid har gjort. MEn sen åker jag hem efter jag lämnat det. Då är jag hemma runt kvart i 9 och då ska jag fixa fram dågit

// Ronja

Sommar?

Ne nu får sommaren ta och komma tillbaka!



Bilden är tagen från när jag var på jorden runt resa när jag var lite flicka. Det är på Bora Bora

Ett gått skratt fölänger livet

Shululul bloggen.
Ännu en dag i plugget och jag sitter och har precis gjort klart mitt repotage till son som ska vara klart till på fredag som högst. Vi får se va min lärare tycker. Ikväll blir det lite matte plugg igen. Ligger lite efter för att jag har varit bort. Måste ta igen lite så jag inte ligger för långt back. I dag hade vi bild och det var så himla kul. Vi täjpade lite i jimis ansikte. haha, Precis när dom började täjpa tänkte jag på yes man för han gör ju så i den, så himla kul. Men jaja. inte så mycket mer att berätta om dagen. I morgon ska jag vara med M så det blir nog ingen blogg  efter skolan direkt. Skriver sen på kvällen.
Puss puss


Man ser inte så mycket på bilden. Men det var jätte roligt i värkligehetn

På toan med elin som stiker fram sin lilla hand. Hon satt på toa medans jag tog ett litet kort.

// Ronja

Outfit

God morgon bloggen. Här kommer en snabb dagens outfit. Hinner inte skriva mycket mer. Börjar 8 så jag måste göra resten iordning. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag slutar men vi syns allafall när jag kommer hem. puss puss.



Mina nya jeans från Gina
En bech tröja från BikBok
Ett vit linne under från H&M

Ingen rubrik

Plugg plugg plugg, Hela tid kan jag tycka. Var hos tandläkaren i dag och dom tyckte jag hade jätte fina tänder. Ena tandläkaren som skulle fota mina tänder hade lite tandborstteori med mig. Fast jag vet redan hur man borstar tänderna men hon skulle bara kolla mig. Sen skulle hon då fota och jag bara hatar att få in den dära lilla plastgrejen i munen. Jag får kvällvningar. Men iallafall nu sittar jag här och ska plugga matte tills på onsdag. Det är 5 uppgifter som vi ska ha klara. Låter kanske ganska lätt. Men om du frågar mig som är dyslektiker så är det inte så himla kul. MEn jag fick också tillbaka mitt matteprov i dag. Jag fick ett G+ som jag blev faktist ganska glad. Elin den lilla lykoosten fick ett MVG. Hon är så himla duktig. Men nu måstej ga fortsätta mitt pluggade och sen ska jag börja lite på mitt repotage som ska vara klart den här veckan och jag har inte ens börjat. Men det kommer någ gå ganska bra hoppas jag.

Puss puss så länge.

// Ronja

A long day

Ojojooj. I dag har det varit en lång dag för mig. I morse vid halv 11 åkte jag till solna och shoppade lite för pengarna jag fick när jag fyllde. Det blev ett par jeans, ett par andra byxor, 2 smyken och ett par solbrillor. Jag blev faktist riktigt nöjd med allt. Jag skulle ha åkt in med mamma men det blev inte så. När jag sen kom hem var det ingen hemma så jag ringde mamma. Hon svarade med en ganska arg och stressad röst och jag frågade ju såklart varför. Hon sa då att Charlies alldeles nya cykel hade blivit snodd i lekparken när han precis satt brevid och lekte med en kompis. Asså man fattar inte hur mycket Dumhuven det finns där ute som bara håller på att snor saker hela tiden. Mamma kom sen hem för att fixa lite mat till morriz och sen skulle hon ut och leta igen. Jag hjälpte henne och då möte vi en utav våra grannar som hjälpte till fast tog bilen istället. Jag hänkade med i bilen för att hjälpa honom (han vet inte riktigt hur den ser ut). Men såklart så ska man inte hitta något. Det var inte en kotte ute. Det var alldeles tomt. Så det vara bara att åka hem igen efter våran långa runda i bil. När pappa sen kom hem följde jag med honom och satte upp bilder på cyken och telefonummret. Men nu sitter jag här frussen och kalla. Det började precis snöa när jag och pappa var vid statoil och jag som hade hoppas på att det skulle vara sol och fint väder. Vill lixom att crossbanan ska torka upp lite till nästa lördag då jag ska upp och köra. Vill ju pröva min nya men om det fortsätter med snö måste jag köra pappas med dubbdäck. Men det är också kul.

Så nu ska jag fixa i mitt rum. Det är ganska stökigt. puss puss

Här är sakerna jag köpte i dag.


Harembyxa 199:- på gina

Ett par ljusa jeans från Gina 499:-

Mitt armban jag köpte på Gina 129:-

Ett par coola örhängen på Gina 79:-

Sen mina efterlängtade örhängen från Glitter. Mina föra gick sänder så jag köpte ett till par. Jag bara älskar dom. Dom är lite fluggaktiga men men. Jag gillar sånt. Dom kostar 100:-

// Ronja

Lerigt

Heej igen bloggen.

För en stund sen kom jag hem från crossen och nu har jag precis duschat bort leran i mitt hår och lite i ansiktet. Crossåkningen i dag gick så himla dåligt. Det var skit lerigt och det gick skit dåligt för mig. Så jag tränade teknik på en mindre bana som inte var lite lerig. Jag måste lixom träna mer koppling och jaa hehe. Efter körningen var pappas 250 som jag körde på väldigt lerig så när vi skulle ner och lämna och tvätta den passade vi på att tvätta dom andra också. Men inte min nya 125:a. Men nu är jag hemma och ska snart åka och köpa thai mat med lilla pappa. Det ska bli så gott och det var så länge sen. Så jag ska fixa lite i mitt rum nu och sen ska vi åka. puss puss så länge


Man ska vara lite lerig när man har kört tycker jag.

// Ronja

Lite kul

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha fan va najs
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Va men jag tänkte typ klippa kort
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
God natt älskling så ses vi på måndag
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Du ringde
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ajdå
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hur går det med telefonen?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hipp hurra på din 15 års dag
8. Vad vill du höra mest av allt?
Vi ska träffas
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
ville egentligen ringa men du sover säkert
10. Din romantiska replik?
Mm (lite homo)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
haha fett kul själv ska ja snart till skolan

Jag lånade den från http://thorslunds.blogg.se/ . Jag tycker den var lite rolig. Testa

// Ronja


Fjällenbilder 1


Första dagen och det var jätte fint väder.

Lite sladdar från våran bärbara tv vi hade med oss, min kamera och min ipod touch

Här är mitt och elins mysiga rum

Våran goda oboy med vispad grädde

Elin i dream park

Jag i dream park

Elins ramling efter ett hopp. Jag tror det var 111 ramlingen, haha

Hopp hopp i dream park

Den branta rännan. Den ser inte så brant ut men det är som att tita ner på en vägg (tycker jag)

En sidobild på rännan. Den bilden tog jag precis när jag nästan gliddit ner för halva backen. (Det är inte på det brantaste stället i backen)

En riktig härlig bild innan vi åker rännan. Man måste ju ta en härlig bild innan man försvinner hemmåt.

Det kommer mer bilder sen när jag och elin gott igenom alla bilder tillsammans

// Ronja

Lyckad skidtur

Heej bloggen.
Första skoldagen för mig och elin i dag. Det gick bra faktist. Men jag var ganska seg i morse och när jag gick till plugget. Fjällen veckan med elin var så himla lyckad och så himla kul. Vill tillbaka. Fast det är gansak skönt att vara hemma igen. Slog i huvet när jag åkte snowbord så jag har fått nackspär. Gårdagens sista skidtur med mig och elin var så himla kul. Vi åkte lofsdalens brantaste backe som heter rännan. Vi hasade ner på sidan båda två och sen när jag skulle vända ramla jag och gled ner på sidan av låret halva backen. Sen kom elin som tappade ena skidan och gled ner på pjäxorna i full fart. Så det blev en svettig och lyckad sista dag i backen. Men just nu är jag hemma och ska plugga massor till min hemkunskap som är tills på måndag.

Jag lägger in ett inlägg med lite bilder snart.

puss puss

HEMMA

Nu är jag hemma. Har haft det så himla skönt. Jag och elin har åkt skidor varje dag och sen har vi åkte skotter också. Vi åkte då upp till voffelstugan och fikade och sen var det bara att dra till backen igen. Jag skriver mer snart och lägger in bilder. puss puss.

Lofsadalen

Tjoo, nu pakar jag för fult. Drar ju till fjällen i morgon med lilla elin. Så vi kommer hem på torsdag igen. Vi drar till Lofsdalen. Det kommer bli jätte mysigt men jag kommer självklart sakna er här hemma som andrea, malin,frida, wille och erika och massa andra. Det kanske blir något inlägg ikväll. Vi får se. Juste var nere vid crossen i dag igen och kände och klämde lite. Men nu ska jag fortsätta att packa har ganska mycket kvar.

Puss puss och ha det så bra medans vi är borta.



// Ronja


Cross besök

Heej bloggen.
I dag var det sista praodagen och nu är det helg. Jag ska till fjällen på sönda och elin sak följa med. Det ska bli så skönt och det ska bli kul att åka lite skidor och snowbord. I dag efter praoen var jag och kollade på min nya cross för första gången och jag var så överlycklig när jag såg den. Den var skit fin och jag vill ju såklart ut och köra direkt. Men jag har ett litet problem. Jag har inga dubb däck. Så jag får fortsätta träna lite på pappas så får jag börja köra min sen när våren kommer.  Men här kommer iallafall lite bilder på den.


Det ska på några dekaler till som kommer hemskickandes någon dag tror jag papsen sa.

Mina ögon blev lite konstigas på bilden, hehe
P.S. jag skulle ha kört cross i morgon men vi hinner tydligen inte sa lilla papsen och jag som lixom hade längtat efter att få köra.


// Ronja

Födelsedag


Min morgon frukost som mamma och charlie kom med till mig på sängen.

min outfit för dagen

En av tårtorna

chees kaken.

Min splitternya cross som jag fick. En 125cc suzuki

Inte bästa bilden på min ipod touch. men jag älskar den.

En gullig låda som jag fick lite make up smink i.

Fler bilder på crossen kommer in i morgon när jag åker för första gången ner och kollar och startar den. Jag längtar redan så himla mycket.
Sov gott
// Ronja

Världens bästa födelsedag

Jag tror faktis det är världens bästa födelsedag.

Släkten gick för en stund sen och jag fick precis lite hjälp av pappa med att ladda in det nya pogramet till min nya ipod touch. Jag fick den av min farmor och farfar. Blev så himla glad för min föra var jag typ ovän med, hehe. Sen fick jag också lite pengar och biokort. Men vill ni veta va det bästa va. Jag kan knappt säga det för att jag är så himla glad. Jag fick min efterlängtade cross. En 125a suzuki blev det. Jag blev så himla glad att jag nästan höl på att börja gråtta när jag såg bilden på den som pappa hade fixat fram från datan. Det går värkligen inte beskriva hur glad jag är just nu. Jag som lixom har schattat efter en hela tiden och värkligen velat ha en. Så fick jag en. Jag är så glad. Har sagt det ganska många gånger nu, hehe. Men jag lägger in bilderna snart så får ni se.
puss puss så länge.

// Världens gladaste Ronja

Fyller år

God morgon god morgon.

I dag faknade jag med frukost på sängen och ett glatt sjung från mamma och lillebrorsan Charlie. För i dag är det ingen vanlig dag för mig. Det är så att jag fyller år. 15 år. Jag har fåt ganska många Grattis nu på mgonen och tack så mycket. MEn nu måste jag fixa med min tårta och sne måste jag gå till bussen. vi syns ikväll. puss puss

Nu är den klar

Heej bloggen. Nu har jag precis bakat klart min tårta som jag ska ha med mig till min prao i morgon. Den kanske inte blev så jätte fin, men det funkar. Här kommer lite bilder.




Tårtan. Blev en väldigt suddig bild.

Uppefrån :D

Jag hade tre botnar.
1. Det understa lagret var det mosad banan
2. Sen hade jag ananas som jag la i mitten.
3. Sen det översta lagret var med grädde och dekoration.
4.Dekoration med kiwi och gröna vindruvor
// Ronja

Tårtkalas

Då var det slut för prao den här dan och jag ska snart baka lite tårta som jag ska ta med mig i morgon till resturangen och bjuda på. För jag fyller ju 15 i morgon. Det måste ju firas lite. Mamma gjorde boten till tårtan i dag och nu ska jag fixa den så den blir fin. Jag fick faktist en present i dag. Det var av min gudmor. Vi ska gå på high school musical bara hon och jag. Det kommmer bli så mysigt. Det är live on stage !
Det komemr bli så himla kul. Jag längtar jätte mycket. Men nu ska jag fixa tårtan så puss puss på er.

// Ronja

3 veckor <3

hemma hemma hemma. Jag är alltså hemma nu och sitter och bläddrar lite i nya H&M katalogen. Jag hittar faktist väldigt mycket fint.

I morse när jag vaknade och när jag kollade ut genom fönstret snöade det. Jag trodde det skulle sluta någon gång på dan men neej, Jag hade fel. Det snöar än så länge och det är lixom kväll nu. Det har snöat hela dan. Är så himla trött på det här vita nu. Vill ha sommar. Om det ska vara snö sak det vara massor och några få minusgrader. Men nu är det typ plusgrader. Det gillar jag inte. Men iallafall så gick det bra för mig på praoen. Jag serverade några stycken men det var inte lika många där som det var i går. Jag själv tycker det var gansak skönt men hehe, det är vad jag tycker. I går satt jag med min mp3 i nästan 4 timmar och skulle ladda in musik. Vi var värkligen inte bästa vänner just då. Men sen blev vi det och då var nästan alla låtar jag ville ha innen på den. Jag satt också och chattade med några.
JUSTE jag får inte glömma det bästa. Jag och Wille har i dag varit tsm i 3 veckor och jaa hehe nästa tisdag blir det 1 månad. Men då är inte hemma :( Men jag kommer ju hem på torsdan. Jag ska till fjällen. Det ska bli super kul.
Men nu ska jag fortsätta mitt bläddrande i H&M katalogen. Puss puss så syns vi i morgon. Då ska jag ta en halv 9 buss från mig så jag får lite sovmorgon. Det kanske blir ett litet och kort inlägg på morgonen.


Wille
 
Jag

R<3W
// Ronja 

Servering

Kom hem från resturangen för en liten stund sen och det gick jätte bara i dag. Jag fick jätte mycket bra respons av dom som jobbade där. I dag jobbade jag i serveringen och då skulle jag dela ut mat. Jag kan erkänna att jag var väldigt väldigt nervös innan alla han komma. Men sen var det full fart och det gick bra. Jag fick lära mig att bära tre talrikar på ett äntelt sätt och ja, det var lätt. I dag sak jag inte göra något speciellt. bara ta det lungt. puss puss så syns vi.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år :)

// Ronja

Demi Lovato - This is Me



Dagens ö¨t och jag tycker den är så bra. Jag hörde den första gången i går på Min kompis mimmis press på pea.

Monday

God morgon.
Då är det snart dasg att dra till bussen och börja servera, hehe. Men nee innan serveringen måste vi städa och fixa iordning lite så det ser frächt ut. Jag kommer få låna en tröja med märket för junfrusnudas marina och ett förklädde. Jag ska ha mörka jeans på mig men det går säker med något ljust par någon dag. Men ni får hälsa mig lycka till och jag hoppas jag inte tappar någon talrik bara, haha. Puss puss så syns vi när jag kommer hem.

Ännu en dag i på landet

Ännu en söndag och i morgon är det prao igen. I dag var på och kollade på crosstävling vid 11 och sen skulle jag hem. Hade inte så mycket att göra men sen blev det att jag och Elin var med varandra. Vi tog halv 2 bussen mot Björkvik och gick av vid Torslunda. Där träffade jag Wille en snabbis och sen gick min och elins buss till Stenhamra som vi skulle med en timme senare. Så vi bestämde oss för att gå. Det tog cirka 45-50 minuter och det var 5 km som vi gick. Det var ganska jobbigt och det var nästan bara evighets vägar. Sen var det ju som landet, hehe. Men när vi sen kom fram till stenhamra möte vi elins pappa och ehnnes syrra och då fick vi skjus hem. Men han skulle till sitt jobb i fridhemsplan så vi hänkade dit istället. Där drack jag två glas chocklad och elin ett glas och sen ett glas varm nyponsopa. Det var jätte gott. Vi fick också några karameller som vi satt och sög på, hehe. Sen skulle han också till Kista och handla något el utag tror jag det var. Så vi hadra satt kvar i bilen och väntade. Sen bar det hemåt. När jag kom hem stod maten klar och det var bara att sätta sig och äta. Jag var precis Right on time. Men nu ska jag fixa för i morgon och vi 8 tiden börjar något pogram på tv 5 som jag ska kolla lite på. Men vi syns i morgon och i morgon ska jag stå i serveringen med cefen. puss puss



Ronja <3 William

Elins två små mästervärk med sitt läpglans

Hehe, jag vid Torslunda.

Elin påväg till Stenhamra med reska steg. Det är värkligen landet här. Till höger sida hade elin en lada och en gräsåker. Sen åt vänster var det bara leråker.

Äntligen frame efter våran 5 km gå rund.

Elin med sin vara kopp

// Ronja

Lerig cross dag

Heej bloggen. I dag har jag varit och kört cross. Det var väldigt blött och väldigt väldigt lerigt och ganska många vattenpöllar. Men det gick gansak bra faktist. men det var halt och sen fick jag en duscha över mig. Det var två hojjar som kom åkade förbi mig och precis när jag var i en vattenpöl kom dom hoppande i den och jag fick allt vatten över mig. Så det blev lite kallt och gansak blött. Sen när jag kom hem träffade jag elin och vi hade inget att göra och då åkte vi till stenhamra fram och tillbaka för att ha något att göra. Just i dag slutade jag på fotboll också. Har inte så stor lust att spela längre ska sattsa på crossen.
Men nu vet jag inte vad jag sak säga mer eller jo juste, jagh hörde från min bästis malin att när dom hade spelat i dag hade min andra bästis erika gjort illa såg så mycket att  ambulansen var tyungen att komma. Jag tycker så synd om henne. Ska ringa och kolla hur det är med henna någon dag. Vet inte riktigt när hon kommer hem men malin sa att hon kanske skulle få komma hem i kväll.
Men ha en fortsatt trevlig kväll och här kommer lite bilder från när jag var på crossbanan. puss puss


Min monster dryck som var jätte gooood.

Lilla jag på pappas 250cc

Kommer åkade för att vila lite efter en lerig körning.

Lite nerför

dagens körning avklarad
// Ronja

Här har jag tillbringat första Veckan

Tjoo, Veckan är slut och det har gåt så fort. Men kan säga att man har haft roligt för att tiden har gåt så fort. Nästa vecka ska jag jobba i serveringen och det kommer säker också bli jätte kul. I dag tog jag lite bilder. men det är inte värdens bästa bilder och sen tog en som jobbade där lite bilder på mig när jag arbetade. Puss puss Så syns vi i morgon.


Matselen

Discen

Backom serveringen

Köket där jag tillbringade nästan all min tid.

Hehe, jag som rör om i en kastrull med smör och choklad. Jag skulle baka brownis.

// Ronja


När kommer sommaren?

Nu har jag precis duschat. Vill inte känna lukten av mat i mitt hår när jag går och lägger mig sen. Efetr duschen smörjde jag in meig med Brun utan sol. Jag känner mig så himla blek. Jag vill bli brun,brun, brun. När hade sommaren tänkt att komma fram. Jag vill ha den nu.


Grekland 08 (Karpathos)
Mitt hår blåste väldigt mycket på flygplatsen och på den sidan av ön blåste det mest. Jag hade lugg där också men det syns inte så mycket.
// Ronja


Prao dag 4

Heej hopp, vad sak man säga. Är ganska trött på det här heej blogge nu. Någon som kan komma med något nytt förslag?
Jag kom hem för en stund sen från praoen. Det har gått gansak bra i dag och min farmor ocg farfar kom och åt där. Sen när det var möta stod jag i discen med en Tailändere. Sen såg jag att wille gick utanför och då sprang jag ut och hälsade. Det var ganska pinsamt för jag lixom hade för stora kläder och allt sånt. Han var med sin kompis Max. Sen när dom hade gått gick jag tillbaka till discen och gjorde klart mitt tills klockan var kvart i 4 då jag gick och byte om. Min buss gick 4 och nere vid sentrum gick en buss som jag skulle byta till 14 över men jag trodde den gick 16 över. Men jag han och där på busshålldsplatsen träffade jag Jimi, Joel och victor som satt och väntade på sin buss. Jag har precis fixat i mitt rum och sak fortsätta lite till. Puss puss

// Ronja

Pink - Just Like A Pill


Här är ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Det blir tidigt i dag men jag är så himla trött. Låten är med pink och jag har fasnat för den. Jag och elin sjöng den igår och jag tycker den är så härlig och bra. den heter Just Like A Pill.

Puss och godantt
// Ronja

Trött

Heej bloggen.

Ännu en prao dag och det gick jätte bra och det var super kul. Jag fick lägga upp mat på talrikar och massa annat roligt. I morgon ska jag få baka och jag ska få bestäma lite. Sen ska jag också få komma på ett eget recept. Så himla kul. Jag slutade fyra i dag och tog då bussen hem. Jag har fått jätte ont i min svanskota så jag hoppar över träningen i dag. Så jag tog ett bad som jag aldrig brukar göra. Jag brukar alltid duscha, hehe. Men det var rigtigt mysigt för jag lysnade på musik också.

Men nu sak jag tita på någon film tror jag och vila lite. Är så himla trött.


Mina två olika badskum som jag hade i.

hehe, mina kläder

här var det då jag badade. Inte så stort men det var mysigt.


// Ronja, puss puss. Belden är tagen när vi var på Jorden runt resa.

Ett inlägg till

Jag är bara tvungen att lägga upp ett inlägg till. Här är en av låtarna jag och elin sjöng till. hehe.


Baby Alice - Pina Colada Boy

Prao + bussresa

Ennu en dag på praoen och i dag var det så himla kul. Jag fick göra massor och jag fick massor med beröm. Jag fick skjus av maya som är en av dom som jobbar där till centrum och där träffade jag elin. Vi skulle till Ica och göra en hk läxa som ska vara klar vecka.13. på vägen till Ica möte vi Joel och Victor och vi stanade och sanckade lite. Sen plötsligt ringer linus på min mobil och han står inne på Ica vid fönstret med jimi och vinkar till oss. Jag och elin gick in på ica och då träffade vi dom där. Det fans gratis choklad där som man fick ta( kommer inte på vad den heter nu igen). Men sen tog vi sällskap med linus och jimi hem och sen åkte jag och elin hem till mig en stund. Jag skulle byta lite kläder och fixa lite. Sen gick vi till elin och där bestämde vi att vi skulle åka lite buss för skoj skull. Vi åkte ner till Ekerö Centrum med 342 och där väntade vi på en buss 318 mot Jäsängen. Vi bestämde oss för att åka och hälsa på Wille. Vi ringde honom när vi ungeför var vid något slags fengelse och det var då vi kom på, eller vi fick lite hjälp av wille. Vi satt på fel buss. Man skulle åka 317 till wille. Så jag och elin viste inte riktigt vad vi skulle göra men vi åkte till Färentunna kyrka för att kolla när en buss hem skulle komma. Men såklart är det alltid något som ska hindra oss hem. Bussen kom inte för om en timme och jag och elin blev alldelles togiga. Elin ville lifa men jag vägrade och sen tillslut kom elin på att hon hade sin mp3 med sig som vi lyssnade på. Juste vi sjöng och spelade in också. Det var så himla kul. Sen när bussen kom åkte vi förbi där vi igentligen skulle ha gått av och mött wille. Men det blev lite sent och om vi skulle ha gått av där hade vi behövt vänta en timme till till nästa buss. Men sen väl nere vid centrum var bussen 10 minuter försenad och jag och elin stod fortfarande och lysnade på hennes mp3. Men nu äntligen är jag hemma efter en så lång busstur, hehe. ( Fast det var ganska kul). Jag har precis ätit lite ensam middag och det blev pasta med Bolognes. Så nu sak jag fixa för morgondagen och ska försöka gå och lägga mig lite tidigare.

puss puss och he det så kul i morgon.
// Ronja

Jungfrusunds marina

Heej bloggen.

Nu är jag hemma från min prao plats och det gick faktist ganska bra. Det blev väldigt mycket folk mellan 1-2 tiden så då var det full fart i köket. Jag fick mest disca och skära saker. Men disca är kul på resturanger för det är inte som hemma. Men när det gällde skärandet var det inte lika kul. Jag särde både sallad, gurka, morötter och sen skulle jag skalla lök. Jag har så himla ont under naglarna efter all lök jag skallade. Till lunch fick vi samma som var på lunchlistan för gästerna och jag jag valde pasta med en laxsås som var jätte gott. Jag fick sluta en halvtime tidigare för jag han klart med allt och sen skulle dom på ett möte. Så det blev halv 4 istället för 4. Men nu är jag hemma och ska på träning vid 6 tiden så jag ska ta något att äta. Är ganska hungrig, hehe. Men vi syns. puss puss

Här är några bilder på resturangen jag kommer tillbringa dom här 2 veckorna

På vinterna

Och här är den härliga sommaren som jag vill ska komma tillbaka snart.
// Ronja

Prao :S

Hjälp godmorgon.
I dag ska jag prao. Jag är så himla nervös. Jag ska ta en 07.56 bus från mig och sen byta i centrum. Jag kommer på busshålldsplatsen möta erika som ska ta samma buss som mig en lite bit. ååå jag är så nervös. vet inte riktigt vad jag ska säga när jag kommer dit och sen var det en till som skulle praoa där och jag vet inte vem det är. Men det går någ bra får vi hoppas.

Ska göra klart det sista nu och snart gå till bussen. Hälsa mig lycka till i dom här prao veckorna som jag nu kommer ha. Och juste jag fyller år om 10 dagar.

// Ronja

Filmdag

Nu är jag hemma och ska snart äta tror jag. I dag sov jag hos malin och i går titade vi på två filmer. En film med Hilery Duff och sen en film som hette Mirrors. Malin somnade när vi titade på mirrors så jag låg själv i mörkret och kollade. Den var slut vid halv 3 och då gick jag och la mig. Så när vi vaknade på morgonen titade jag inte i så många speglar, hehe. Neej men det var inte så läskig men det blev lite obehagligt när jag låg i mörkret med en spegel brevid mig nästan. Iallafall på morgonen ringde jag och malin Wille och frågade om han ville träffas. Han var då med svante och jag och malin skulle först ner till Centrum och handla lite och sen fick vi skjus av hennes pappa till ungeför där han bor. Vi var inte där så länge så vi tog bussen hem till mig och titade på film. Det blev Besökarna och sen en film med Mary-kate och achely (vet inte hur hon stavas). Men sen vid halv 6 tiden skulle svante och wille hem så jag och malin följde dom till bussen. Men det kom aldrig någon buss så dom fick lov att gå hem till svante, hehe. ( Det tar ca.20-25 minuter). Sen gick jag och malin hem till mig igen för hon skulle hämta sina grejer och så skulle hon också hem. För mig blir det bara myskväll för i morgon ska jag praoa. Det ska bli så himla kul men jag är ganska nervös,hihi. Men det går nog bra får vi hoppas. Men nu ska jag äta så syns vi i morgon när jag kommer hem från min prao.

puss puss mina älsklingar

RSS 2.0