Dagens outfit

Här kommer dagens outfit.


En Kofta från mammas garderåb och legings

Nya strumpor från H&M
// Ronja

shopping

Jag ha inte skriva i går men jag gör det i dag istället. I går var någ den bästa skoldagen. vi började 09.40 och sen skulle våra lärare på kurs så dom som hade spanska som jag har så slutade vi 10 över 11 och dom andra slutade kl. 14.00. Så då passade jag och min kompis på att dra och shoppa loss lite i vällingby. vi fick åka med en av hennes mammas jobbakompis in så tog vi tunnelbanan sen till brommaplan och där kom min kompis pappa och hämtade oss. 
men jag hinner inte skriva mer nu jag måste plugga till ett NO-prov som vi har i morgon. Det är så tråkigt med prov.
men jaja, jag ska väl chila nu då ha det så bra.

innan jag slutar ska jag vissa vad jag köpte i vällingby.

     
Kofta från H&M 79:-
Långa strumpor från H&M 79:-
En halsduk från H&M 98:-
// Ronja

Pink

Jaa som jag sa i förra inlägget ska jag till landet och jag kommer inte kunna skriva. Det finns ingen dator där så jag ska istället fixa och köra lite med crossen. Jag ska köra på en crossbana som ligger i mariefred tror jag. Sist jag körde där han jag inte köra så mycket jag blev geting stuken i naken när jag sate på mig hjälmen och pappsen var ute och körde på banan så han kunnde inte hjälpa mig. Men sen kom han. Jag har nästan aldrig tyckt det har varit så roligt på landet men på nåt sätt blir det bara roligare och roligare. För jag kan om pappa är med köra cross och annars kan jag gå ner och fiska på en brygga som ligger typ 5-10 minuter bort från stugan eller vad man säger.

men ha det så bra så länge ,

// Ronja


Det är bara för mycket

ååå vilken jobbig dag. Vi har haft orgenteringdag och jag hade det med elin min kompis. Det fast olika baonor man kunde springa. Det fanns G banan, VG banan och MVG banan. Men jag ocj elin tog VG banan. Vi hade en viss tid på oss att hämta olika kontroller. Det var 11 stycken och hela banan skulle ta 1 timme och 20 minuter. vi klarade det nästan. Men vi missade eller snarare hittade inte alla det var 3 som vi inte hittade. Så som var så synd var att vi inte blev godtjända. Men vi har ju 3 gånger kvar att vissa att vi får ett VG. Sen efter orgeneringen när vi var klara fick vi gå hem och dusch alla som bodde nära som jag gör. Sen gick jag och elin till skolan och åt lunch. Det var ragmunk. Dom var jätte tora och äkliga. Men sen skulle vi då gå och ha vårt älskade prov. alltså engelsa prov. Det känndes som det gick bra för jag svarade på allt men man vet aldrig. Men nu sitter jag i mitt rum och pluggar SO PROV som vi ska ha i morgon!!!!!
När jag är klar ska jag plugga på mitt spanska läxförhör som jag har på morgon i morgon. Det är bara för mycket! jag hatar det, JAg hatar , jag hatar ,jag hatar läxor och prov!!
Men nu orkar jag inte hätsa upp mig på det. jag ska till landet i helgen så jag kommer inte kunna skriva. jag skriver mer om det i nästa inläg.
men ha det så bra så läng,
här är dagens outfit som jag hade under provet i skolan.
 

// Ronja


Sex and the city

hiiiiiii alla bloggisar!
som jag sa i föra inlägget har inte skrivit på länge. Det kan bero på att jag har haft så mycket att göra. Jag har massa läxor och 2 prov. Sen har jag också fotbollsträning och crossträning. Men nu äntligen kan jag skriva igen, thihih. Jag har precis varit med min kompis och hon skulle precis hem. Och jag ska då nu sätta mig och träna på massa läxor och mina 2 prov. Sen har jag träning som börjar halv 6 sid svanhagen.
Men nu ska jag börja med det tråkiga att plugga. Vi har haft studiedag i dag så jag har fått sov ut lite sen gårdagen. Jag såg sex and the city och den var slut kl.00.30. den var 2 timmar lång. Så jag var ganske trött så jag gick och la mig.

ha det så bra sålänge så syns vi
puss och kram Ronja


Adjö så läng

Heeeeeiiisan!
jag har ju inte skirvit på längen men iallafall var jag på grönan i söndags. det var ju sista dagen det var öppet så man fick ju sätta fart för att vara där i tid men jag och mina kompisar åkte efter lunch. Vi började med tilt hihi. Den är så rolig och härlig. Och väldigt hög. men jag är inte så rädd. bara första gången då grättskrek jag högst upp. hehe låter kanske lite töntig hehe. Men nu är inte grönan öppet längre. jag får väl längta till julmarknaden. Jag har som ni kanske inte vet varit på grönan 11-12 gånger i år. Jag har ju guldkortet.

här är en bild på när jag åkte fritt fall för första gången med mina två kompisar thihihi.

// ronja


Thai mat

åå det känns som det var jätte länge sen jag skrev på min blogg. Det är inte bra. Jag har lixom inte hunit. Men jaja. Igår hade vi match igen mot sollentunna. det blev 3-1 till dom. Men vi först var det vi som gjorde 1-0 men sen kom dom igen.
Sen i dag har jag inte gjort något utan att städda. (TRÅKIGASTE SOM FINNS). Men dagen gick fort till en längtad middag som blev thai mat. (MMMMUUMS). Jag åt kyckling med Nöter. hehe jag vet inte hur hela nöternamnet stavas. Men ikväll kommer någon spännande film som det stod om i tidningen. Den heter Lilja 4-ever. Jag har aldrig sett den förut. Men jag har hört att den var hemsk och lite rå tror jag. 
 
men annars får ni ha en trevlig kväll allesammans :)
pusss ocj kram lilla Ronja


Natti Natti

Godnatt alla bloggisar.
Godnatt låt till er som vill lyssna. :)

Från filmen crossroads!
// Ronja

Dagens låt

Pussycat Dolls

When i grow up

// ronja

sov gott

nu jag ska ta och gå och lägga mig. sov så gott allesammans.

// Ronja

Tips på filmer

Jag har inte så mycket att skriva just nu men jag kan väl ge min top 5 lista på filmer jag gillar. Och några filmklipp fast det kommer låtklipp från filmerna istäellet :)

1. Pretty women
2. Gost
3. Titanic
4. Pearl Harbor
5.Inte utan min dotter

1. Pretty women var i föra inlägget :)<3
2.Gost är så jäkla bra!

3. Pearl Harbor den är så jäkla sorlig
 
4. Titanic har väl ni flesta sätt
 
5. inte utan min dotter. Den är så jävla hemsk


Ha en bra filmkväll
// Ronja

Pretty women

Jag har precis gjort massa läxor och medans jag gjort dom lyssnade jag på lite låtar. Jag lyssnar på dom nu också dom är så bra. Har någon sett filmen Pretty women. Det är dom låtarna. åååå dom är så bra och filmen är dubbelt så bra. Jag bara älskar den. Ni som inte har sett den slå er ner vid TV:en med den hyrd och bara kolla. Jag kan se den om och om igen.

Pretty women

I´ts musta have been love

// Ronja


Kort inlägg

I går kollade mamma och pappa på barnvagna. För som jag sagt förut ska jag ju få ett syskon. Det ända jag vet om barnvagnen är att den heter timmy och jag har en bild på den. Den är faktist fin. men nu måste jag rusa. Det blev ett kort inlägg. :)

Vi ska ha en svart tror jag. jag vet inte, hehe?

// Ronja

Muuummms

God morgon alla bloggisar! 
Jag har precis vaknat och det är jätte kallt i mitt rum så jag passar på att gå ner och ta en lite dusche. Sen ska jag äta en bra frukost. Havregrynsgröt, MUMMMMMMS!
Men jaja, Idag har jag träning på svanhagen kl.17.30. Det ska väl bli kul. Men jag slutar 4 så det blir lite brådis hehe,
Men nu skaj ag gå och klä på mig. 
 
Ha det så bra, hejdåå
puss och kram ronja

Sov sött vakna blött

Nu har jag precis gjort klart mitt tal som vi ska vara fördiga med på fredag till skolan. Nu gäller bara lite träning så jag kan det bra. Men nu ska jag kolla lite på min spanska läxa som jag har till fredag också. lite tidigt kanske men jag har fullt upp hela veckan. Jag ska ha träning och köra cross.
Men ni får sova så gått allesammans såläng så syns vi i morgon.

puss och kram ronja

Dagens

Dagen humör: Glad och lite sur.
Dagens kläddsel: Jeans från New York ,en kofta, en halsduk och en jacka. 
Dagens smink: Maskara och Rouge.
Dagens frisyr: Tofts i bulle.
Dagens roligaste: Varit med pojkvän och skrattat med malá.
Dagens tråkigaste: Fick höra om att vi skulle ha prov.
Dagens läntan: Födelsedag och tills nya julklappen som kommer i december.
Dagens oro: Hittade inte mammas halsduk. Men kom till skolan och hittade den i skåpet.

// Ronja

Dagens låtar

Nu är det så att jag precis har läst mig lägga in vidios på mina inlägg. Det låter kanske konstigt att jag inte kunnde det förut men nu kan jag. Det var väldigt lätt hehe. Jag har också lärt mig hur man lägger in en klocka i bloggen. Det var också jätte lätt. Personen som hjälpte mig var såklart malin ( Malá). Hon hjälper mig typ med allt hehe. (Det låter som jag inte kan nånting).
Men iallafall kan jag det nu så ni kan ju kolla om det är någon bra ha det så bra sålänge.
puss och kram Ronja
 
I kissed a girl
 
From paris to berlin
 
Run the show
 
Just dance

Bra att veta

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Ja, måste göra det varje dag
Sova: ja
Drömma mardrömmar: har hänt
Drömma sexdrömmar: Har hänt
Ta droger: neej aldrig
Gå i skolan: Ja

VEM:
Är du tillsammans med: Johan
Kysste dig sist: Johan
Kramade du sist: Johan
Fick du sms. från senast: Johan
Ringde dig senast: Frida

HAR DU:
För många vänner:
absolut inte
Tvångstankar: ibland så ;)
Några piercnings: Örat
Kysst någon: Ja det är klart
Haft sex: not yet
Sagt jag älskar dig till någon idag: aa till Johan
Varit kär: Är det nu!
Dumpat någon: mm


TROR DU:
Att du kommer bli något:  jag hoppas det
Att folk tycker om dig: Jag tror och hoppas det
På ett liv efter detta: nja kanske
Att du kommer leva länge: jaa såklart

PUSS OCH KRAM RONJA!


Godnatt allesammans

Ännu en skoldag i morgon och jag ska precis ta fram klädder för morgon dagen. Ni kanske tänker farför jag tar fram klädder dagen innan men det ska jag berätta för er.
Jag har lixom lite problem på morgonen att välja så jag står vi min gaderob i typ en 1 och då hinner jag nästan inte äta frukost som jag måste gör varje morgon annars svimmar jag typ, hehe.
Men jaja, jag kom precis in har varit med lilla frida och påvägen hem träfafde vi linus,johan johansson,bix och så var det någon mer jag såg inte det var mörkt. Men nu skaj ga börja göra mig iordning för att nattta lite. Så vi syns i morgon.
puss och krma lilla Ronja,

Godnatt allesammans, sov sött vakna blött! :)<3

Ännu en förlust

Jag kom precis hem från matchen måt Vaxholm. Det blev 2-0 till dom. Det va inte så kul men alla i laget spelade jätte bra. Jag ska snart hoppa ner i duschen och göra mig fräch och sen ska mamma luskama mig men jag hade som tur inga lös och har aldrig haft det. Som är ganska sköt. För alla som har haft det säger att det är jätte jobbigt. Men nu ska jag dra hejdå hade det så bra så länge.

puss och kram ronja


Match mot Vaxholm

Nu hainner jag inte skriva så mycket jag ska spela match måt vaxholm. Så jag ska få skjus av Frida så jag måste dra nu men ha det så bra så länge. Hälsa oss lycka till !
puss och kram ronja


Dags att gå ut

Nu hinner jag inte skriva så mycket för jag ska gå ut med med Frida. Jag trår vi ska knata ner till gårn. I don´t now yet. Men iallafall har jag typ inte gjort något i dag jag har typ inte orkat och inte velat. Men jag följde iallafall med mammsan ner till centrum. Vi skulle köpa godis. Och när vi står där träffar mamma såklart en granne och börjar prata om mammas mage. Och jag som typ aldrig träffar någon kompis eller något sånt inne på ica. Så tillslut en jag kunnde prata med och det var MY BOYFRIEND :D (H).
Vi pratade lite gran men sen skulle båda fortsätta handla.
Men nu måste jag gå ska bara vissa dagens outfit.

Inte bästa bilden men strunt samma.

Som ni kanske läste hade jag inte så mycket
att göra så jag tog några ego bilder tihihihihi,
Ha en trevlig lördagkväll så sen vi i mrogn eller ikväll.


Gårdagens gympa

Igår hade vi beep-testet på gympan. Det var ganske jobbigt. Vi skulel springa mellan koner och vi skulle vara vid ena konan när det pep. Sen efteråt skulle vi kolla pulsen och jag hade 188 i puls. jag vet intt om det är bar eller dåligt hehe. sen du i morse skulle vi kolla våran puls innan vi gick upp i sängen och jag fick 300 i puls. hehe. jag måste ha gjort något fel. Jag vet inte riktigt. Men nu iallafall vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får väl försöka komma på något att göra. hmm oj jag måste sätta på mig klädder jag har bara pyamas och min adidas tröja på mig. :O Men vi syns lite senare.
tjingeling
puss och kramar ronja

Middag

Nu är det så att jag och mina vänner hade en liten tjej kväll i går. Vi hade köpt mat, efterätt och godis för 90 kr. Maten vi köpte var köt. Vi skulle ha köpt kyckling men så blev det inte. Sen var det dags att hitta på något så vi bestämmde oss för att inte leka en lek men vi skulle skriva något på en lap och sen säga det till personen. Vi svärde på våran vännskap att inte berätta för någon av det vi berättade. Det va så jäkla kul. Och sen kom det jag hade katat om eller kvällen efter middan. Det var efträten. Vi hade köpt bananer och mjölcholkad som vi skulle värma i ungnen. Allt godis vi köpte var nästna slut vi halv 12. Vi är riktigt glupska vi hehe.

Vi 4, frida, malin, elin och jag ronja

Våra bananer med mjölchoklad. MUUUUUUMMMMMMMS!!!!

Sov sött

Godd natt alla bloggare. Jag hinner inte eller orkar inte skriva något på min blogg om min dag i dag. Jag skriver i morgon.
God natt sov sött vakna blött allesammans :)<3
puss och kram ronja

9/11 2001

Nu är då skolan slut och vi slutar ganska tidit 13.20. Det är faktist rätt skönt. Jag han inte skriva i morse men det gör ju ingen jag gör det nu ju. När jag kom hem så var mamma hemma, hon är hemma från jobbet nu för att hon är gravid. Jag han bara ta av mig min skin jacka och mina skor så kom hon rusande och gav mig en srot låda. Det var ett par stövlar. :D
Det var skin. Det var ingen klack men det måste man väl inte ha. 
Dom var skit balla. Tycker jag hehe iallafall. I dag är det 7 år sen world trade center WTC rasade och vi lyssnade på en text från våran bok. Föra julen fick jag en resa till New York och då var vi nere vid WTC och kollade. DET ÄR FAN DET HÄMSKASTE JAG SÄTT. Det var ett skit stor håll ner i marken. Det är så man vill gråtta blod. Men som ni alla vet så heter det ju inte world trade center längre det heter ju Ground cero.
Men nu skaj ag vissa min outfitt och mina nya skor. :)

 
Mina skor 
 
Dagens outfitt                                                                 

DÅ!

NU!

100 kr var

ååå!!!
Jag hatar läxor. Jag pratade just med malin och hon sa precis att vi hade en so läxa tills i morgon som våran so lärarae hade skickat på mail. Och såklart hade jag missat det så nu har jag precis skrivit klart min insändare som blev en halv sida på datorn. Jag ska snart fixa mig lite för malin ska komma till mig. Vi ska gå ner till centrum och äta lite lunch på grillen. Vem vet vi kanske tar en tunbrödrulle MUMMMMS!
Sen när vi har ätit ska vi väl kolla lite på skor inte i skoaffären och sen kanske på lite klädder i dom 2 kläddaffärerna som finns där nere. Inte så mycket men det är kul och bara kolla runt medans vi väntar på våra andra såm vänner, Frida Lu och elin BH. Vi ska minnsan gå på ICA och köpa lite mat. vi har 100kr med oss var som vi ska köpa saker för på ICA.
Vad vi ska göra får ni reda på om några dar, mihihih!
Men nu ska jag make upa mig lite så Malin inte blir rädd för mig när hon kommer. så ni får ha det så bra så länge.

Gammal bild :)<3
//ronja

PW

Heej igen alla bloggare. Jag har just varit inne på olika bloggar och kollat och då hittade jag pernilla wahlgrens blogg. Och jag som typ älskar henne som person och artis eller vad det nu är. Jag var inne på google och sökte på lite bilder på henne och det kom upp ganske mycket. Hon är så himmla rolig och hon verkar så snäll. Det kanske är någon som läser det här och inte tycker som jag men jag gillar henne.
Men nu ska jag gå ner och ta en dusche. Jag kom nästan precis hem från min fotbollsträning så jag känner mig inte så fräsch. Men ha det så bra allesammans.
Ronja :)<3

Dagens

Nu har jag äntligen kommit hem från mitt utväklingsamtal och jag hade längst upp i huset. Det som va så samanträffande var att min pöjkvän hade samma tid och i rummet brevid med sin mentor som jag har om min riktiga är sjuk eller borta. Fast han så inte mig för han slutade inte riktigt samtidigt. Men det gick jätte bra men jag satt typ där och gäspade hela tiden hehe.Men snart ska jag dra på fotbollsträning fast först måst jag städda mitt rum, :(

puss och kram ronja


Älskar jeans

Nu har jag precis vaknat och jag och mamma åkte ner till min framor och frafar jag skulel fixa med crossen och fixa med ett par jeans. Sen kl.14.00 ska jag ha utväklingsamtal med min lärare och mammsen. Fast nu letar jag jeans från GULOCHBLÅ, tihihi !
Jag har ett par Gul och blå jeans som jag fick av min granne. Dom va skit snygga men jag måste sy ni benen lite. NU har jag typ kollat rut på hella google sidona men jag hittar ingenting. :( Jag får försöka palra mig in till stan(Hötorget) till en GULOCHBLÅ affär. Så vi får se om det blir några nya jeans.
Jag lägger ut min outfitt när jag kommer hem eller i kväll, Men så länge ha det så bra.

// RONJA


,

nu är det så att jag inte kan allt som man kan göra på bloggarna. Det låter kanske lite dumt men är det nån som kan berätta hur man laddar in en vidio på inlägget?

ronja

My friends

Nu sitter jag här vid datorn och pratar med mina kompisar. Vi ska ha lunch om 20 min (11.50). sen har jag och malin rast till 13.30. Då har vi engelska och sen svenska. 

Igår kväll:
Jag han inte skriva igår kväll så jag gör det nu istället. Igår när jag och pappsen kom hem från våran lilla uptäksfärd så skulle pappa och min lillebror åka och köra lite cross. Jag stanade hemma och tog det lungt: Sen kom mammsan hem. Hon hade varit hos grannen och kollat på lite bebis och mamma klädder. Vi åkte ner till centrum och handlade lite. När vi kom hem igen så kom pappa och lillebrorasn samtidig. Mamma började med maten och vi skulle äta lasagne. Sen gick jag ner i duchen och tvättade mig så jag luktade gått och sen satte jag mig framför tv:en och kollade på uptown girls.

När jag kommer hem från skolan ska jag vissa min outfitt.
Men nu ska jag följa med Frida på toa. Hon måste kissa, hehe
Ha det bra 
// Ronja 


Look around

Då var det dags att skriva igen. jag kom precis hem jag och pappa har varit i uppsala. vi skulle åka till en crossaffär men när vi väl kom ditt var det stängt. Så då åkte vi till arlanda stad men det va stängt där med. Både jag och pappa tycket det va jätte dåligte att det är stängt på söndagar. Vi trodde alla affärer var öppna till kl.14.00. Men det var dom inte. så vi satsade på att åka till Haning istället. Men såklart var det också stängt. Så vi gav upp och tänkte åka hem. Fast då kom jag på att det finns en vid kungens kurva också, så vi åkte dit. Så tillslut så hittade vi den typ enda som var öppet. Men det var inte världesn bästa affär. Så det bara lite look around istället. Sen drog vi oss hemmot. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Eller jo jag är ledig på tisdag och onsdag. Vi ska ha utväklingsamtal (BORING). Vi har fåt massa läxor som vi måste plugga på när vi är lediga men jag har nästan gjort alla. :)
 Ha det så bara sålänge.
Innan jag uvslutar ska jag bara vissa dagens outfitt

Jeans Från New York
Kofta från H&M 149:-
Vit line H&M 99:-
Socker som är mammas
Halsband fick av mammsan och pappsan
// Ronja


2-1 till dom

Skit vi förlorade matchen, man vad gör det eller det är vad jag tycker. Vi kämpade på jätte bra och det blev 2-1 till dom. Hela lagen kämpade på bra hela tiden och ingen gav upp. Men jaa det va ju lite blött så man visste inte om det ran svett eller om det var vatten tihihi.

P.S. Det här är bilder från Danmarks cupen inte från matchen i dag, :D<3
// ronja

Någon mer ?

Ååå vad jag saknar sommaren det har fan inte varit någon sommar i år. Typ bara 2-3 veckor om man räknar nära jag och mitt fotbollslag var i Danmark och när jag var i Grekland. Jag hatar Sverige. Fast på något sätt är Sverige ganske bra för det blir typ aldrig krig här. Tänk dom som bor i irak eller iran där dör typ 100 000 personer i vecken. DET ÄR SÅ HÄMSKT! Det är väl bara skaka han med varandra asså dom som startade kriget så kan dom bestämma det här är min del och det här är din del. Men så lätt är det inte. jag skulle bar vilja åka dit och stoppa kriget. jag säger det igen DET ÄR SÅ HEMSKT! Tänk det är barn som bor där och det är massa barn som dör. Tänk hur dåligt dom bordde må. Vi här i Sverige klagar typ bara på lite väder utan att tänka på hur alla andra har det ute i världen. Vi här i Sverige får till och med mat när vi vill och det får inte dom i Afrika. Medans vi sitter vid matbordet och säger:
mamma det är inget gott eller mamma jag är ingen hungrig. vi kanske ska tänka lite längre och äta våran mat och vara tysta och sluta gnälla. Det finns så hämska blider på google som man kan söka på som man inte tror är sant.
Men nu hinner jag inte skriva mer, ha det så bra
// RONJA! :)

Fotbollstaiming

Nu är det morgon och jag har precis ätit en bra och god frukos som bestod av jusie och havregrynsgröt MUMS! :)
Jag ska spela match i dag med mitt lag och vi ska spela mot Täby IS. Hoppas vi vinner. har kommer dagens fotbollstoutfitt.

Jag har nummer 16 :)

ha det bra
// Ronja

Godnatt'

godnatt allesammans vi syns i mrogon. Jag ska spela match i morgon vi 13.00 så jag hinner någ inte skriva något innan dess men när jag kommer hem berättar jag hur det gick. :)

Puss och kram Ronja

M<3R

Jag vet att det va nåra månader sen men jag vill bara säga att det va det bästa jag gjort med dig bästis. Jag och min bästis malin var på Birka Paradice. Jag blev bjuden med hennes familj och några andra familjer. Det va så himmla kul. vi två spelade på spelatumater och vi vann tillsammans 70 kr och vi blev överlyckliga hehe. Vi typ dansade och typ sjöng hela natten medans alla andra typ sov...
Det skulle jag vilja göra om fast bara jag och min bästis.
Här kommer några bilder från båten.

Birka båtaen med bästiiiiis

Jag med min och malins drink i handen och mitt på dansgolvet. :)

Malin mitt på dansgolvet.

vi ute på däck, <33
// Ronja

Snaaaart kommer M eller S <3

Jaaa nu är det helg igen. Jag kom precis hem från malin.Hon har läst mig massa saker om bloggen nu så jag testar lite hitt och ditt. Ni som läste i min blogg jag skrev igår så stod det att jag har klippt och slingat lite och nu har jag lite foton på det tillsammans med min outfitt. Men det kommer snart. Jag ska ju få ett SYSKON som typ alla vet och idag var mammsen hos doktorn och kollade hjärtljuden. Hon sa till mig på telefon när jag var hemme hos mlain att:
Om det  är höga hjärtljud så kan det vara en tjej och om det är låga kan det vara en kille. Men det var mitt imellan så det är lite svårt att lista utt. Men jag vill helst att det ska bli en tjej och om det blir en tjej ska hon heter smilla och om det blir en pojke ska han heter morris. Ni eller dom flesta kanske tycker:
vad är det för namn man kan ju inte hetta så, men det tycker jag, dom är coola.
ha det så bra allesammans // Ronja

Kofta från gina 179:-
shorts H&M 149:-
T-shirt H&M 2pack 99:-
taiths H&M 2pack 99:-

Jag har klippt och slinga mig men det syns inte så mycket :)

Lilla bebbisen M eller S. Pricken ni ser ovanför huvet är en arm.

Dag efter dag

Ja nu är det kväll igen och jag är nyklippt och har en enstaka slinga i håret. Jag har inte hunnit fixa några bilder men ni får det i morgon tillsammans med min outfitt. Jag längtar redan ! 
Jag har inte så mycket mer att säga just nu men ni får sova så gott så syns vi i morgon :D
sov sött vakna blött allesammans....
puss och kram ronja

Homework

Nu är det så att vi har asss mycket läxer. Jag har precis pluggat nästan alla läxer med min killkompis linus. vi gjorde nästan alla läxer på 2 timmar och 30 minuter.
Det är både matte,so,no,svensk, hk (hemkunskap) och spanska läxor. Medans vi gjorde våra läxor åt vi både bullar en yourgurt och en pankaka var. det låter kanske äkligt men det va jätte gott.
Men nu precis skulle linus på hockyträning och jag ska snart åka och klippa mig. :D
Jag har inte klippt mig på flera år känns det som. jag hatar mitt hår.
men nu måste jag gå. ha det så bra allesammans.
// ronja

Lille Linus

alla mina LÄXER!

Lilla jag

Godmorgon !

Nu sitter jag här och äter frukost, inte världens godaste men det funkar. snart ska jag till plugget och ha spanska.
jag lyssnar på världens bästa låt. kate perry med a kissed a girl. Jag kan bara lyssna om och om igen på den. :)
Men nu kommer dagens outfitt och dagens frukost.

Kofta gina 179:-
taghts H&M 45.50:-

Macka och juis
// ronja

:D<3

Heeeejsan hoppsan !
nu sittar jag här hemma i mitt lilla rum och lyssnar på lite musik. Jag såg mamma mia på bio för några veckor sen med min bästis. Den va skit bra !
jag sitter nu och lyssnar lite på dom låtarna som honey honey och några fler. Men som alla vet så är det ju skola i morgon och jag börjar 8 och nu är jag jätte trött så jag ska snart gå och natta.  





sov så sött allesammans
// ronja

Dagens outfitt

Heej nu är jag här ingen !
snart ska jag dra till skolan och ha HK (hemkunskap). det ska bli jätte kul och vi ska göra omelett. men jag har inte så mycket tid att skriva så jag lägger in nåra bilder på min outfitt.

Kotfa från Gina 149:-
Palestina -

Jeans 100:- rea på vero moda
puma strumpor från stadium 100:- 3 pack

// ronja

Längtar tillbaka till sommarlovet !

Nån mer som längtar till sol och bad och ledighet? det gör iallafall jag. :D <3


Nån som vill hjälpa mig ?

ÅÅÅÅ ! vad det är tråkigt med läxor. Det är värkligen det värsta jag vet eller kanskei nte värsta men det är tråkigt. jag skulle haft träning nu men jag va tvungen att göra läxor istället.
Jag har inte än enda rolig läxa det är bara spanska,engelska,so och svenska (BORING).
jaa när man väl har gjort läxorna kan man ju få en liten belöning. Min belöning är att jag ska äta kladdkaka som jag och man kompis bakade igår (måndag). Den var extremt kladdig innuti för vi han inte grädda den klart för vi skulle till skolan och ha engelska. Man vill ju inte komma försent till engelska då ligger man risit till.
här kommer en bild på våran kladdkaka och mina tråkiga böcker.
         
                                                                                              //ronja L

Skit internet !

jaaa! nu är mitt internet tillbaka efter typ en vecka. jag har lixom inte kunnat logga in här på bloggen och skriva men äntligen. :D
snart börjar skolan (08.15) och jag ska gå med min lillebror. han sitter just nu och äter frukos och allt har gått bra än såläng. Men nu kommer lite bilder på dagens outfitt

G-star jeans 1200:-

Svart tröja från MQ 599:-
Halsduk som är mammsans
// Ronja L

RSS 2.0